OnePlus

OnePlus on tullut tunnetuksi erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan, joka tarjoaa tekniikannälkäisen rahoille reilusti vastinetta. Valikoimastamme löydät OnePlus-puhelimet, -kuulokkeet ja muut OnePlus laitteet. Tutustu ja valitse omasi!

kuvitus kuva aiheesta OnePlus

40 tuotetta

search
Näytetään 40/40

OnePlus – Never Settle

OnePlus on vuonna 2013 perustettu kiinalainen viihde-elektroniikkavalmistaja. Vuonna 2013 rohkean Never Settle -mantran ympärille perustettu OnePlus luo jatkuvasti premium-älypuhelimia, täysin langattomia kuulokkeita ja ohjelmistoja, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

OnePlus julkaisi ensimmäisen OnePlus-älypuhelimen vuonna 2014 ja on siitä lähtien ollut yksi suosituimmista älypuhelinvalmistajista.

Valikoimastamme löydät OnePlus-puhelinten lisäksi myös OnePlus-kuulokkeet. Tutustu myös OnePlus Watch 2 -älykelloon, joka tekee terveellisen elämäntavan saavuttamisesta helpompaa kuin koskaan.

Suorituskykyinen OnePlus-puhelin

Muista tutustua myös muihin Oneplus-puhelimiin, jotka kätkevät sisäänsä valtavasti muistia ja suorituskykyä, kuten OnePlus Nord 4 5G, OnePlus CE4 Lite 5G, OnePlus 12R 5G sekä OnePlus 12 5G -puhelimiin. Löydät meiltä myös monet muut loistavat Android-puhelimet eri valmistajilta.

Päivitä uuden puhelimen myötä myös puhelinliittymäsi, jonka voit valita käyttösi mukaan. Puhelinliittymissämme on aina rajaton netti kotimaassa. Mikäli puhelimen käyttö ulkomailla mietityttää, roaming-sivultamme löydät kaiken tarvittavan infon huolettomaan netinkäyttöön ulkomailla. Tutustu myös näppäriin prepaid-liittymiin,

Suojaa myös älypuhelimesi Telia Turvapaketilla. Kattava tietoturvapalvelu pitää puhelimesi turvassa viruksilta ja haittaohjelmilta, suojaa nettiyhteytesi ja yksityisyytesi sekä turvaa henkilötietosi ja salasanasi. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit nauttia uudesta laitteestasi huoletta!

Monipuoliset OnePlus-kuulokkeet

Langattomat OnePlus-nappikuulokkeet ovat nappivalinta tilanteeseen kuin tilanteeseen, niillä treenaat, työskentelet, fiilistelet ja lepäät!

Esimerkiksi musiikin kuuntelu sekä puheluiden hoitaminen käy sujuvasti uusimpien OnePlus-kuulokkeiden avulla. Qualcomm cVc -melunvaimennusteknologia varmistaa, että taustahäly ei häiritse ja esimerkiksi puhelusi ovat kristallinkirkkaita.

OnePlus-kuulokkeiden magneettinen käytönhallinta tekee kuulokkeiden käytöstä äärettömän vaivatonta. Voit keskeyttää äänentoiston vain napsauttamalla magneettiset korvanapit vastakkain. Kun olet valmis jatkamaan toistoa, irrota vain nappikuulokkeet toisistaan.

Mikäli musiikin fiilistely kuulokkeilla ei riitä, etsi lisää poppitehoja tehokkaista kaiuttimista ja varmista, että kaikki lempikappaleesi pysyvät tallessa Spotifyssa.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin