Uutuudet

Alta löydät valikoimamme uusimmat laitteet. Valitse uutuuksista omasi ja maksa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  MTV Katsomo ja Netflix
  Liittymäasiakkaille

  MTV Katsomo ja Netflix

  Liittymäasiakkaanamme voit nyt tilata kahden suoratoistopalvelun täydeltä viihdettä tai urheilua. Hinta alk. 18,95 €/kk.

  Liiga-matsit etuhintaan MTV Katsomossa
  Liittymäasiakkaille

  Liiga-matsit etuhintaan MTV Katsomossa

  Näe Liigan kaikki ottelut, studiolähetykset sekä muut oheisohjelmat MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan alk. 31,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  Uusimmat laitteet kaikkiin tarpeisiin

  Olipa kiikareissasi uusi puhelin, tietokone tai tabletti, löydät uusimmat ja tehokkaimmat uutuusmallit valikoimastamme. Tutustu uusimpien 5G-puhelimien valikoimaan tai kurkkaa esimerkiksi uusimmat iPhone, Samsung GalaxyOnePlusHonorMotorola ja Xiaomi-puhelinmallit. Jos Applen tuotteet houkuttelee, kattaa valikoimamme myös muut Apple uutuudet. Löydät meiltä myös uudet Xplora-älykellot, jotka sopivat loistavasti lapsen ensipuhelimeksi.

  Tietokonevalikoimastamme löydät niin kannettavat tietokoneet, peliläppärit, pelipöytäkoneet ja pöytäkoneet. Huolehdi samalla laitteidesi tietoturva-asiat kuntoon. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla. Kun tietoturva on kunnossa, voit surffata huoletta.

  Pelaamiseen löydät myös tehokkaat pelikonsolit, pelikuulokkeet ja ergonomiset pelituolit, pelihiiret ja pelinäppäimistöt.

  Jos uutuusmallit ovat jo hallussa ja kaipaat rinnalle jotain edullisempaa, Telia Outletista löydät valikoimastamme poistuvat laitteet reiluilla alennuksilla. Maksa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Voit myös hyödyntää Vaihtodiiliä muuttamalla vanhan laitteesi rahaksi.

  Telia Recycled -laitteiden valikoimastamme löydät kierrätetyt puhelimet, esimerkiksi käytetyt iPhonet, sekä käytetyt tabletit ja käytetyt älykellot. Käytetty puhelin on ekologinen ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi lapselle ensipuhelimeksi.

  Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin