Pelipöydät

Pelipöydälle mahtuu kaikki tarvitsemasi lisälaitteet mainiosti. Pelituolilla istut mukavasti pidemmätkin pelisessiot ja muilla pelituotteilla täydennät pelikokoonpanosi täydelliseksi. Pelirepussa peliläppärisi ja kaikki tarvikkeesi kulkevat mukanasi turvallisesti mihin vain. Ratilla ja polkimilla voit pelata ajopelejä aivan kuten olisit itse radalla ajamassa.

kuvitus kuva aiheesta Pelipöydät

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Pelipöytä – peli-setupin keskipiste

  Pelipöydälle kasaat pelikokoonpanosi. Pelipöydälle saat mahtumaan kaiken tarvitsemasi aina näytöstä web-kameraan ja mikrofoniin sekä muihin pelitarvikkeisiin. Pelipöytä kaipaa kaverikseen pelituolin, joiden valikoimastamme löydät itsellesi sopiva. Näppäimistöjen ja hiirten valikoimasta löydät laadukkaat pelinäppäimistöt sekä pelihiiret. Rattiohjaimella otat rallipolut haltuusi ja peliohjaimella nautit langattoman pelaamisen helppoudesta. Pelikuulokkeet varmistavat, että kuulet pelien äänet ja soudtrackit selkeinä ja kirkkaina.

  Sujuvampaa pelaamista

  Tee pelikokemuksistasi ainutlaatuisia huipputason laitteilla ja tarvikkeilla. Lue myös Yhteisön artikkelit ja uutiset pelaamisen sekä pelilaitteiden maailmasta. Verkkokaupastamme voit tilata helposti juuri omaan käyttöön sopivan pelitietokoneen, peliläppärin, pelinäytön sekä pelikuulokkeet.

  Päivitä myös pelikonsoli ja konsolitarvikkeet. Olipa kotonasi sitten Nintendo Switch, Xbox, PlayStation 5, PlayStation 4 tai muu konsoli, löydät laitteiden ja konsolipelien valikoimastamme taatusti uuden suosikkisi.

  Jotta pelaaminen olisi sujuvaa, netin tulee toimia erinomaisesti. Laita kodin laajakaista kuntoon tai hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin