Telia Recycled -laitteet

Tarkistettu ja kunnostettu Telia Recycled -laite on edullinen vaihtoehto uudelle. Kierrätyslaitteen kunto on tarkastettu ammattilaisten toimesta, ja se on pieniä käytön jälkiä lukuun ottamatta kuin uusi. Telia Recycled -laitteille saat lisäksi takuun. Käytetyn laitteen voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

kuvitus kuva aiheesta Telia Recycled -laitteet

Recycled kierrätyslaitteilla pidennät laitteen elinkaarta

Recycled kierrätyslaitteilla pidennät laitteen elinkaarta

Laitteen elinkaaren pidentäminen on suositeltavaa, sillä merkittävä osa päästöistä syntyy laitteiden valmistusvaiheessa. Lue lisää vastuullisuudesta Telialla sekä Recycled -laitteiden hyödyistä yritysvastuu-sivultamme.

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Ehdota uusia malleja Recycled-valikoimaan
Telia Recycled

Ehdota uusia malleja Recycled-valikoimaan

Eikö kierrätyspuhelinten kirjosta löytynyt vielä sopivaa mallia? Auta meitä laajentamaan valikoimaa ja kerro, minkä laitteen haluaisit ostettavaksi edullisena ja kierrätettynä Telia Recycled -puhelimena.

Usein kysyttyä kierrätetyistä puhelimista

Mistä käytetyt puhelimet tulevat?

Telialle palautuu paljon erittäin hyväkuntoisia käytettyjä älypuhelimia esimerkiksi yritysten käytöstä sekä erilaisten vaihto- ja kierrätysohjelmien kautta. Laitteiden testauksiin ja tarkistuksiin sekä mahdollisiin korjauksiin olemme rakentaneet oman prosessin, joka takaa Recycled-malleina myytävien tuotteiden erinomaisen laadun ja kunnon. Lisäksi saamme laitteita kokeneelta yhteistyökumppaniltamme, joka kerää käytettyjä laitteita eri markkinoilta. Kaikki käytetyt puhelimet käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin, ja mahdollisiin korjauksiin käytetään vain valmistajan virallisia ja alkuperäisiä osia.

Millaisessa kunnossa käytetyt puhelimet ovat?

Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia käytettyjä puhelimia. Recycled-malleina myymämme laitteet ovat aina puhelinten EU-versioita, ja käytämme mahdollisissa korjauksissa vain alkuperäisiä osia. Puhelimissa saattaa olla satunnaisia ja huomaamattomia käytön jälkiä, mutta muutoin laitteet ovat kuin uusia. Taataksemme puhelimien erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt puhelimet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen.

Puhelimista testataan: Virtapainike, akun kunto - laitteen akun tulee olla vähintään tyydyttävällä tasolla (kapasiteetti vähintään 80 %), näytön kunto, latausliitin, kosketusnäyttö ja painikkeet, sormenjälkilukija, SD-korttipaikka, kuulokeliitin, verkko- ja WiFi-yhteydet, etu- ja takakamerat, kaiuttimet ja mikrofoni, pyörimissensorit, kasvojentunnistin (FaceID)

Lisäksi: Puhelimen muisti pyyhitään ja ylikirjoitetaan ja sen ohjelmisto päivitetään uusimpaan versioon. Lisäksi varmistetaan, että puhelin on vapaa operaattorilukituksista ja että siinä ei ole merkkejä kosteusvaurioista. Kaikista puhelimista tarkistetaan myös mallikohtaisesti tunnetut tyyppiviat.

Mitä vuoden takuu kattaa?

Telian tarjoaman takuun kattavuus Recycled-puhelimille on kaksitoista kuukautta. Jos puhelin rikkoutuu, tulee se toimittaa huoltoon Telian kanavien kautta. Takuu kierrätyspuhelimille myönnetään ainoastaan kuluttaja-asiakkaille.

Puhelimen tulee olla takuunalaisessa kunnossa. Jos akun suorituskyky heikkenee merkittävästi ensimmäisen 12 kuukauden aikana ja se vaikuttaa laitteen käytettävyyteen, niin huollamme laitteesi takuuseen. Takuu ei kata mekaanisista vaurioista tai kosteudesta aiheutuneita vikoja. Takuu ei koske laitteen mukana toimitettuja lisätarvikkeita. Telian liittymäasiakkaille tarjottua 3 vuoden pidennettyä takuuta ei voida liittää Recycled-puhelimeen.

Mistä saan tukea laitteen käyttöönotossa?

Kuntosalilla käytetään personal traineria apuna hikoiluun, mutta vastapainoksi kenties vielä hienompaa on saada tukea Helpistä, kun ei huvita hikoilla tekniikan kanssa. Katso lisää osoitteesta telia.fi/helppi. Lisäksi löydät laitteiden ohjelmistokohtaiset käyttöoppaat Applen IOS- ja Samsungin Android-ohjeista.

Käytetyt puhelimet edullisesti

Telia Recycled -laite on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu käytetty puhelin. Laitteen kunto sekä toiminnot on perusteellisesti testattu ammattilaistemme toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä käytetty puhelin on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Mahdollisissa korjauksissa on käytetty vain valmistajan alkuperäisiä ja virallisia osia, ja kaikki Recycled-puhelimet ovat malliensa EU-versioita. Käytetty puhelin on esimerkiksi hyvä puhelin lapselle. Löydät Recycled-laite valikoimastamme muun muassa käytetyt iPhonet. Voit myös napata kätevästi Recycled-kierrätyspuhelimen ja liittymän yhdessä huippuedulliseen yhteishintaan.

Käytetyn puhelimen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Voit maksaa kierrätyspuhelimen kerralla tai osissa ilman korkoja ja kuluja. Takuun kattavuus on kaksitoista kuukautta.

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat myynnissä valituissa kaupoissamme sekä verkkokaupassamme.

Tee vastuullisempi valinta

Käytetyn älypuhelimen hankkiminen edistää kiertotaloutta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle. 

Kannattaa myös tuoda kierrätykseen omat, kaapin pohjalta löytyvät vanhat käytetyt älypuhelimet, vaikka ne eivät enää toimisi. Kun tuot käytetyn puhelimen kierrätykseen, kierrätetään sen komponentit vastuullisesti.

Voit pidentää puhelimesi elinikää valitsemalla sille kunnon suojakuoren ja suojalasin sekä pitämällä päivitykset ajan tasalla sekä puhelimesi akun kunnossa. Telia Recycled -kierrätyspuhelimet toimitetaan ilman laturia, joten katsasta tarvittaessa myös valikoimamme laturit.

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet yritykselle

Ota yrityksesi käyttöön edullinen vaihtoehto uusille laitteille. Tilaa ammattilaisten tarkistamat ja kunnostamat Telia Recycled -kierrätyspuhelimet palvelulaitteena tai kertamaksulla. Ostaessasi käytetyn älypuhelimen palveluna saat vakuutuksen, vuoden takuun sekä huoltopalvelun, johon sisältyy lainalaite. Tilaa yrityksesi käyttöön Telia Recycled -kierrätyspuhelimet.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin