Sähköauton latausasemat

Sähköauton latausasemalla lataat sähköautosi kätevästi ja vaivattomasti kotonasi. 4G-valmiudella varustettua sähköauton latausasemaa hallinnoit kätevästi etänä. Tutustu valikoimamme sähköauton latausasemiin ja valitse omasi!

kuvitus kuva aiheesta Sähköauton latausasemat

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Laitenetti

  Kätevä laitenetti

  Laitenetillä saat kätevästi nettiyhteyden sähköauton latausasemaan.

  Tutustu ja tilaa
  22-03-B2C-teliafi-HBB-magnolia-card-360x360-v2
  5G-netti kotiin

  Hanki kiinteä 5G-yhteys kotiisi vaivattomasti

  Supernopea 5G-yhteys tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden pientaloihin – valmiiksi asennettuna.

  Tutustu
  22-11-eShop-alykoti-bannerpromo

  Sähköauton latausasema kotiin

  Sähköautoilun suosio kasvaa koko ajan ja sähköautojen sekä ladattavien hybridien käyttäjien määrä siinä mukana. Sähköauton latausasema onkin täydellinen sähköautoilijan kumppani. Sähköauton latausasemalla varmistat, että auton akku on täysi kotoa lähtiessäsi eikä matka lopu kesken.

  Valikoimastamme löydät sähköauton latausasemat kotiin, joihin voit tunnistautua ja aloittaa lataamisen kätevästi RFID-tunnistekortin avulla. Valikoimamme 4G-valmiudella varustettuihin sähköauton latausasemiin saat asennettua 4G-yhteyden, minkä ansiosta voit hallinnoida latausasemaa etänä ja liittää latausaseman esimerkiksi pilvipalveluun.

  Muista pyytää sähköasentajan apua, kun olet asentamassa sähköauton latausasemaa kotiisi.

  Älykäs koti tekee arjesta sujuvan

  Valikoimastamme löydät myös mm. siivousta helpottavat tehokkaat ja imukykyiset robotti-imurit ja kätevät varsi-imurit. Kodin valaistusta on helppo säädellä ja ohjata tunnelmallisella älyvalaistuksella – tutustu esimerkiksi käteviin älyvalaisimien aloituspakkauksiin. Kun valaistus on kunnossa, upeat älykaiuttimet tekevät kodistasi vielä asteen verran älykkäämmän.

  Matkustelu sujuu rauhallisin mielin, kun koti on turvattu. Asenna kotiisi älykkäät valvontakamerat, niin pystyt varmistamaan helposti, että kaikki on niin kuin pitääkin. Valitsemalla kodin netiksi nopean 5G-netin, voit luottaa, että verkkoyhteys tarjoilee vakaata nettiä useille kodin älylaitteille ja verkossa surffaajille.

  Tutustu kaikkiin älykodin tuotteisiimme ja valitse joukosta arkea helpottavat laitteet!

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin