Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Apuja Prepaid-liittymän käyttöön ja ongelmatilanteisiin

Miten saan uuden SIM -kortin kadonneen tilalle?

Käy lähimmällä Telia Kauppiaalla ja ota mukaasi ostopakkaus, josta löytyy liittymän tarkemmat tiedot.

Miksi en saa lähetettyä multimediaviestejä?

Tarkista, että asetukset ovat tallella puhelimessa. Tarvittaessa lähetä viesti ASETUKSET numeroon 15400.

Tarkemmat ohjeet MMS- ja internet-asetusten tilaamiseen

Miksi en saa ladattua saldoa?

Lue virheviesti, jonka saat yrittäessäsi latausta ja toimi sen mukaisesti. Lataus epäonnistuu yleisimmin virheellisesti näppäillyn latauslipukkeen numeron vuoksi tai virheellisiä yrityksiä on ollut useita. Verkkopankin kautta maksaessasi, muista palata vielä takaisin Telian sivuille.

Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa sinua.

Irtisanominen

Prepaid-liittymää ei ole mahdollista irtisanoa. Telia Prepaid -liittymät ovat voimassa 6 kuukautta (180 päivää) käyttöönotosta tai 12 kuukautta (365 päivää) viimeisimmästä latauksesta. Saldon, paketin tai nettikäytön lataus aktivoi aina liittymää 12 kuukautta eteenpäin. Jos latausta ei tehdä 12 kuukauteen, liittymä sulkeutuu. Liittymää ei ole mahdollista saada takaisin käyttöön sulkeutumisen jälkeen.

Voit tarkistaa liittymän voimassaoloajan tekstiviestillä PREPAID VOIMASSA numeroon 15400. Viesti on maksuton.

Prepaid-liittymän vaihto laskutettavaksi liittymäksi

Voit vaihtaa Prepaid-liittymäsi normaalisti laskutettavaksi Telian liittymäksi. Vaihtaminen onnistuu kätevästi verkkokaupassammeTelia Kaupassa, Telia Express -pisteessä tai Telia-jälleenmyyjällä. Voit halutessasi säilyttää käyttämäsi prepaid-numerosikin.

Liittymän vaihdon yhteydessä prepaid-liittymän mahdollinen vastaaja sekä aktivoimasi verkkopalvelut (soitonsiirrot ja koputus) poistuvat. Liittymän vaihduttua saat tekstiviestin, jossa kehotetaan sammuttamaan ja käynnistämään puhelin uudelleen. Tämän jälkeen puhelimeesi lähetetään tiedonsiirto ja MMS-asetukset.