Huikean laaja sisältöjen valikoima

Urheilu, leffat, sarjat, lastenohjelmat ja dokkarit – kaikkea löytyy. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle sopivin kanavapaketti tai suoratoistopalvelu.

Tutustu valikoimaan

Kaikki kanavapaketit ja suoratoistopalvelut

C More
C More -alkuperäissarjat, kotimaiset ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaillemme 3 kk 0 € C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
C More TV
C Moren sarjat (ei BritBox- ja Hayu-sisältöjä), elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa. Muutamia mainoksia.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Kokeile maksutta
HBO Max
HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa suosittuja elokuvia, hätkähdyttäviä tarinoita laatusarjojen parissa, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä.
488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
203-v-sport-golf
V sport golf
Golfiin keskittyvässä paketissa mm. major-turnaukset, DP World Tour (ent. European Tour) ja LPGA Tourin parhaat palat.
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga, CHL ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Yksittäinen Liiga-peli
Voit ostaa yksittäisen Liiga-pelin Telia Playn käyttöliittymän kautta. Peli on katsottavissa 48 tunnin ajan lähetyksen alun jälkeen.
26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa!
discovery+
Tuhansia tunteja viihdesisältöä: kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, suosittuja realityohjelmia sekä laadukkaita dokumentteja discovery+-palvelussa.
discovery+ Sport
Eurosportin huippu-urheilua ja mm. leijonakiekkoa, suoria tv- ja urheilukanavia sekä tuhansia tunteja viihdettä discovery+-palvelussa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
507-europe
Europe
Ruotsalaisia kanavia sekä Viron, Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews sekä BBC-uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä.
246-toto-tv
Toto TV
Kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä.
vuokraamo
Vuokraamo
Telia Playn Vuokraamosta löydät leffauutuudet kuten Creed III, Vimmaiset tassut ja Jope ite. Ensimmäinen vuokraus 0 €!
Leffa maksutta

Hallinnoi tilauksiasi
Telia Playn kanavalistatApua ja tukea


Kanavapaketit tarjoavat parasta viihdettä jokaiseen kotiin

Telia Play -palvelu tuo ulottuvillesi kaikki parhaat viihdeohjelmat: katsotuimmat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa dokumenttien ja urheilun ystäville. Laajasta valikoimastamme löydät suosituimmat kanavapaketit ja maksukanavat. Mikä parasta, Telia Play -sovelluksella suosikkiohjelmat kulkevat aina mukanasi – sovellus toimii millä tahansa laitteella, liittymästä ja operaattorista riippumatta. Kaikkien ilmaiskanavien ja maksukanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat-sivulta.

Tutustu tarkemmin vaikkapa C Moren suosittuihin kanavapaketteihin. Urheilun superpaketti C More Sport välittää esimerkiksi jalkapallofaneille Mestarien liigan, La Ligan ja Serie A:n pelit suorina lähetyksinä, ja C More Total -kanavapaketti pitää sisällään tuhdin annoksen viihdettä sekä urheilua. Tarjoamme myös liittymäasiakkaillemme etuhintaisia tuotteita C Moren suoratoistopalvelussa. C More -suoratoistopalvelu -tuotteita ovat C More, C More TV ja C More Total+, joten liittymäasiakkaana nautit viihteestä ja urheilusta aina edullisesti. Jääkiekon Liigan pelit näet C Moren suoratoistopalvelusta tai Telia Playsta.

HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa monipuolisesti viihdettä kaiken ikäisille. SkyShowtime -suoratoistopalvelusta löydät paljon koukuttavia ja jännittäviä sarjoja, leffoja sekä koko perheen viihdettä. Pikkuväki viihtyy takuuvarmasti esimerkiksi Lasten paketin laadukkaiden lastenohjelmien parissa. Suosituimmat Ruotsin kanavat sekä muita eurooppalaisia kanavia löydät Europe-kanavapaketista. Lisäksi Telia Playn huikean laajasta elokuvavuokraamosta voit vuokrata uutuusleffat sekä klassikot juuri sinun makuusi.

V sport, series & film (aiemmin Viasat) -kanavapakettien laajaan valikoimaan kuuluvat V premium-, V film- ja V sport golf -kanavapaketit. Ne tarjoavat valtavasti elokuvia ja muuta viihdettä sekä urheilua, kuten F1-kilpailut suorina lähetyksinä ja Valioliigan ottelut, laadukkaita dokumentteja sekä katsottavaa lapsille.