Varavirtalähteet

Varavirtalähteellä lataat puhelimeesi lisää virtaa kätevästi missä ja milloin vain. Valikoimastamme löydät varavirtalähteet erilaisiin tarpeisiin.

kuvitus kuva aiheesta Varavirtalähteet

Varavirtalähteet jokaiseen tarpeeseen

Tyhjä akku on jokaisen puhelimenkäyttäjän pahin vihollinen – varsinkin, jos perinteiseen lataamiseen ei ole mahdollisuutta. Eipä hätää, sillä valikoimastamme löydät varavirtalähteet tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Varavirtalähteet eli power bankit ovat pienikokoisia vara-akkuja, joilla voit kätevästi ladata puhelimet, tabletit ja älykellot missä ja milloin vain. Varavirtalähteet ovatkin loistava lisä varusteisiin muun muassa matkoilla ja vaelluksilla sekä muissa tilanteissa, joissa olet sähköverkon ulkopuolella.

Varavirtalähteiden lisäksi löydät valikoimastamme laadukkaat seinälaturit ja langattomaan lataukseen soveltuvat Qi-standardin latausalustat ja -telineet. Auton tupakansytytinliitäntään sopivat USB-autolaturit löydät autotarvikkeista.

Muista myös hankkia laturiisi sopiva kaapeli tai adapteri, mikäli sellaista ei tule laturin mukana. Kaapeleita ja adaptereita on hyvä varmuuden vuoksi olla useampi kappale.

Tarvikkeet kaikkiin tarpeisiisi

Suojakuorilla ja suojalaseilla suojaat puhelimesi kolhuilta ja teet kännykästä täydellisen omaan käyttöösi. Valikoimastamme löydät varmasti uuden suosikkipuhelimesi, olipa valintasi sitten iPhone, Honor, OnePlus, Xiaomi, Motorola tai Samsung Galaxy.

Kun kädessä on uusi luuri, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Katso myös liittymät lapsille, unohtamatta näppäriä prepaid-liittymiä.

Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin