Laturit

Laturilla saat lisää virtaa puhelimeesi. Valikoimastamme löydät laadukkaat seinälaturit, latausalustat ja varavirtalähteet, joilla lataat laitteitasi niin kotona kuin toimistolla.

kuvitus kuva aiheesta Laturit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Laturit joka lähtöön

  Tyhjä akku on jokaisen puhelimenkäyttäjän pahin vihollinen.

  Olipa etsimäsi liitäntä USB-C, Micro-USB tai Lightning, löydät meiltä siihen sopivan seinälaturin. Langattomaan lataukseen soveltuvat Qi-standardin latausalustat ja -telineet. Auton tupakansytytinliitäntään sopivat USB-autolaturit löydät autotarvikkeista.

  Muista myös hankkia laturiisi sopiva kaapeli tai adapteri, mikäli sellaista ei tule laturin mukana. Kaapeleita ja adaptereita on hyvä varmuuden vuoksi olla useampi kappale.

  Laturin ohella kannattaa harkita varavirtalähdettä, jolla saat lisää tehokasta käyttöaikaa myös silloin, kun lataaminen muulla tavoin ei ole mahdollista.

  Tarvikkeet kaikkiin tarpeisiisi

  Suojakuorilla ja suojalaseilla suojaat puhelimesi kolhuilta ja teet kännykästä täydellisen omaan käyttöösi. Valikoimastamme löydät varmasti uuden suosikkipuhelimesi, olipa valintasi sitten iPhone, Honor, Nokia, OnePlus, Xiaomi, Motorola tai Samsung Galaxy.

  Kun kädessä on uusi luuri, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Katso myös liittymät lapsille ja edut alle 28-vuotiaille, unohtamatta näppäriä prepaid-liittymiä.

  Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme