Singles' Day -tarjoukset

Singles' Day -kampanja 2021 on päättynyt. Löydät verkkokaupasta kuitenkin muita voimassa olevia tarjouksia.

Singles’ Day 2022 – syksyn hemmotteluhetki

Maailman mahtavin ostospäivä ja Singles' Day -tarjoukset valtasivat Telian verkkokaupan myös 11.11.2022. Singles' Dayn juuret versoavat Kiinasta, jossa sinkut juhlivat sinkkuuttaan rinta rottingilla ja nautiskellen. Marraskuun 11. päivästä onkin muodostunut treat yourself -sanoman juhlapäivä, joka on levinnyt ympäri maailman!

Pysy perillä huikeista Singles' Day -tarjouksista

Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, etteivät parhaat tarjoukset ja edut jää sinulta huomaamatta.

Pysy perillä huikeista Singles' Day -tarjouksista

Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, etteivät parhaat tarjoukset ja edut jää sinulta huomaamatta.

Singles' Day 2022 on syksyn odotetuin tarjouspäivä

Single's Day

mikä ihmeen singles' day?

Singles' Day, tuttavallisesti suomalaisittain Sinkkupäivä, on Kiinasta lähtöisin oleva epävirallinen merkkipäivä. Singles' Day, eli Guanggun Jie, starttasi eräänlaisena anti-ystävänpäivänä, joka juhlistaa sinkkuutta sekä parisuhdettomuutta. Singles' Dayn aikana sinkut juhlivat omaa parisuhdetilannettaan rinta rottingilla, ja näyttävät, että ei ole syytä harmitella parisuhteen puuttumista.

Myös Singles' Dayn päivämäärä on sidottu juhlan merkitykseen: Singles' Day sijoittuu päivälle 11.11., sillä päivämäärän numerot muistuttavat yksin seisovia yksilöitä, sinkkuja.

Singles' Day on tarjouspäivä, jonka aikana lukuisat palvelut ja tuotteet elektroniikasta elämyksiin ovat saatavilla tarjoushinnoin. Nykyään Singles' Day leviää kiihtyvällä tahdilla ympäri maailman, ja päivä on noussut jopa taloudellisesti merkityksellisemmäksi tapahtumaksi kuin Yhdysvalloista lähtöisin oleva Black Friday sekä tämän shoppailumerkkipäivän pikkusisar Cyber Monday.

Singles' Day -tarjoustuotteet

parhaat singles' day tarjoukset

Edullisimmat viedään ensin - nappaa itsellesi parhaat Singles' Day tarjoukset! Vuoden 2021 Singles' Day tarjousvalikoimamme kattai laajan valikoiman tuotteita huippualennuksessa. 

Vuoden 2021 Singles' Day -valikoimasta löytyimuun muassa viimeisimpiä puhelimia, tabletteja, suosittuja älykelloja, urheilukelloja sekä kannettavia tietokoneita. Usein suursuosioon eri kampanjoidemme aikana nousevat myös kampanjahintaiset liittymät sekä laajakaistaliittymät. Mitä tuotteita sinä haluat nähdä Singles' Day alennuksessa vuonna 2022?

Singles' Day on hyvä hetki muistaa itseä, parisuhdetilanteesta riippumatta. Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kartalla ajankohtaisista tarjouksista, ja kuulet myös Singles' Day -tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Singles-Week-2019-split-1440x800-harmaa

miten hyödyn singles' daystä?

Paitsi että Singles' Day tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tehdä kodin elektroniikkahankinnat alennettuun hintaan, on Singles' Day myös oiva ajankohta muistaa läheisiä. Singles' Day ajoittuu juuri joulusesongin alkuun, mikä tekee tarjouspäivästä erinomaisen tilaisuuden ostaa joululahjat ajoissa ja hyvään hintaan.

Singles Day tarjoukset

Sinkkujen päivä Suomessa

Suomessa Singles' Day, tuttavallisesti suomalaisittain Sinkkujen päivä tai Sinkkupäivä, on vielä huomattavasti pienempi shoppailutapahtuma kuin esimerkiksi Black Friday. Sinkkujen päivä lähti rantautumaan Suomeen vuoden 2016 kieppeillä, ja päivä on kasvattanut suosiotaan Suomessa vuosi vuodelta.

Myös Telia on voimakkaasti mukana Sinkkupäivässä. Pidä siis sivustoamme silmällä 11.11., jotta ehdit ensimmäisten joukossa nappaamaan parhaat Singles' Day -tarjoukset!

Odotatko jo Singles' Day -tarjouksia?

Singles' Day 2022 -kampanja ei ole vielä käsillä, mutta löydät meiltä Singles' Day -tarjousten lisäksi myös monia muita huippuedullisia tuotteita ympäri vuoden. Tutustu tämänhetkisiin tarjouksiimme, ja tee edullisia löytöjä:

Tarjouspuhelimet

Kaikki tarjouslaitteet

Muut kausikampanjamme