Kaapelit ja adapterit

Oikeanlaisella johdolla tai kaapelilla yhdistät puhelimesi laturiin tai toiseen laitteeseen. Adapterilla eli sovittimella saat yhdistettyä kaksi erityyppistä liitintä toisiinsa. Valikoimastamme löydät USB-C, USB, Lightning ja Micro-USB -liittimellä varustetut kaapelit ja adapterit.

kuvitus kuva aiheesta Kaapelit ja adapterit

25 tuotetta

search
Näytetään 25/25

Puhelinten johdot, kaapelit ja adapterit

Oikeanlaisella johdolla tai kaapelilla yhdistät puhelimesi laturiin tai toiseen laitteeseen. Adapterilla eli sovittimella saat yhdistettyä kaksi erityyppistä liitintä toisiinsa. Kaapeleita ja adaptereita on hyvä varmuuden vuoksi olla useampi kappale.

Meiltä löydät esimerkiksi USB-C, USB, Lightning, Micro-USB ja 3,5mm -liittimellä varustetut kaapelit ja adapterit. Lataamista varten muista hankkia myös johtoosi sopiva laturi, autolaturi tai varavirtalähde.

Tarvikkeet kaikkiin tarpeisiisi

Suojakuorilla ja suojalaseilla suojaat puhelimesi kolhuilta ja teet kännykästä täydellisen omaan käyttöösi. Valikoimastamme löydät varmasti uuden suosikkipuhelimesi, olipa valintasi sitten iPhoneHonorNokiaOnePlusXiaomiMotorola tai Samsung Galaxy.

Kun kädessä on uusi luuri, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Katso myös liittymät lapsille, unohtamatta näppäriä prepaid-liittymiä.

Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin