Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Hyödynnä Televisioviikon huippuedut

Nyt jos koskaan TV kannattaa päivittää nykyaikaan. Lisäksi voit nauttia maksukanavien ohjelmatarjonnasta veloituksetta Televisioviikon ajan.

Televisioviikko 18.–27.10.2019

Valtakunnallisella Televisioviikolla juhlistetaan television voittokulkua! Hyödynnä huikeat tv-tarjouksemme ja katso maksutta kaikki Liiga-ottelut, Viasatin dokumentti- ja urheilukanavia, C Moren urheilukanavia sekä Animal Planet -kanavaa. Televisioviikon järjestävät yhteistyössä tv-yhtiöt, operaattorit ja kaupan toimijat.

Alla mainitut kanavat ovat vapaasti katsottavissasi Telia TV digiboksilla, kaapeli-TV:ssä tai maksuttomalla Telia TV sovelluksella.

Näitä kanavia katsot maksutta

Myös kanavien ohjelmakirjastot ovat käytettävissäsi (kaapeliasiakkailla Telia TV sovelluksen kautta).

  

Näin katsot

Tutustu kanavapaketteihin

Kaikki edellä mainitut kanavat ja paljon muuta huippusisältöä löydät laajasta kanavapakettiemme valikoimasta.

Ari Vallin Show

Vanha Mestari on elämänsä vedossa ja saattelee katsojat paikkoihin, joihin vain harvat ja valitut pääsevät. Näe pelaajat ja muut lätkäammattilaiset aivan uudessa valossa.

Liigalive 360

Koko illan suora studiolähetys annostelee lätkäviihteen ystäville hopeatarjottimella Liiga-kierroksen parhaat palat eri paikkakunnilta ja värikkäimmät keskustelut.

Titta på ylähylly

Uusi lätkäohjelma viihdyttää ja ehkä joskus vähän kiihdyttääkin – mutta tekee senkin hyvällä fiiliksellä ja nostamalla Liigan väriläiskät, velikullat ja ilmiöt tiskiin. 

Liiga-joukkuekanavat

Joukkuekohtaiset kanavat löydät kanavapaikoilta 401415.

 • HIFK
 • HPK
 • Ilves
 • Jukurit
 • JYP
 • KalPa
 • KooKoo
 • Kärpät
 • Lukko
 • Pelicans
 • SaiPa
 • Sport
 • Tappara
 • TPS
 • Ässät

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 14.–27.10.2019. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan huippukisakatsomo, joka koostuu seuraavista laitteista: 1) Philips 65PUS7304/12 UHD HDR10+Android TV (arvo 999€) sekä 2) Philips Soundbar HTL3325 (arvo 399€), arvo yht.1398 €. Palkinto toimitetaan voittajalle kotiin Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.  

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen edellyttää Telia TV -palvelun käyttöön ottoa (sovellus, digiboksi tai kaapeli-tv). Palkinto arvotaan niiden kesken, jotka ovat ottaneet Telia TV -palvelun käyttöön 14.–27.10.2019 välisenä aikana.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. 
 
Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.11.2019 mennessä. Voitosta ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse 15.11.2019 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. 

Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja. 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj
Helsingissä 10.10.2019