Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Telia TV -sovelluksen tilaaminen

Netti- ja mobiilisovelluksella Telia TV:n parhaat palvelut ovat käytössäsi älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella ja Apple TV:n 4. versiossa.

Tilaa haluamasi kanavapaketit ja katso kymmeniä tv-kanavia missä vain, milloin vain. Sinulle avautuu myös mahtavien ohjelmakirjastojen maailma, josta löydät huippusarjoja, lastenohjelmia ja huikeita dokumentteja. Näet uusimmat vuokraleffat ja suosikkisarjat jopa 24 tunnin sisällä USA:n ensi-illasta.

Telia TV sovellus toimii Suomessa ja EU-alueella millä tahansa yhteydellä ja missä tahansa verkossa joko sovelluksen kautta tai nettiselaimella osoitteessa tv.telia.fi.

Tilaaminen

Voit tilata Telia TV sovelluksen käyttäjätilit ja kanavapaketit kirjautumalla Teliaan. Tarvittaessa voit luoda tunnuksen kirjautumissivulla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Voit tilata palvelun myös asiakaspalvelustamme tai Telia Kaupasta.

Tilaa sovellus

Telia TV sovelluksen tilaamisen jälkeen ota sovellus käyttöön

Jos tarvitset apua sovelluksen käyttöön ja asennukseen liittyvissä asioissa, soita Telia Helpin palvelunumeroon  0600 10 100 (2,25€/min+mpm/pvm). Sinua palvellaan arkisin klo 8-20 ja arkilauantaisin klo 9-16:30.

Voit myös varata henkilökohtaisen asennusajan haluamallesi ajankohdalle.

Tilaa asennus 
 

Mikäli asiasi koskee tilaamista tai laskutusta, palvelemme sinua numerossa 020 690 400 (mpm/pvm) arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 9–16.30

Useammat käyttäjätilit

Voit käyttää Telia TV netti- ja mobiilipalvelua viidellä eri laitteella, ja suurinta osaa kanavasisällöistä jopa kahdella laitteella yhtä aikaa. Mikäli haluat käyttää palvelua useammalla laitteella samaan aikaan, kannattaa sinun tilata lisätilejä. Voit tilata eri tileille eri kanavapaketteja.

Lisätilien tilaaminen onnistuu kätevästi myös kirjautumalla Teliaan.

Tilaa lisätilejä

Kanavapakettien tilaaminen ja muuttaminen

Kanavapakettien hallinnointi onnistuu kätevästi kirjautumalla Teliaan.

Hallinnoi kanavapaketteja

Jos sinulla ei vielä ole Telia-tunnusta, voit luoda sen verkkopankkitunnustesi tai mobiilivarmenteen avulla kirjautumissivulla. Mikäli kirjaudut matkapuhelin- tai laajakaistaliittymän tunnuksilla, voit ainoastaan tilata uusia käyttäjätilejä.

Kun olet kirjautunut sisään, valitse Telia TV sovellus. Tämän jälkeen pääset hallinnoimaan nyt käytössäsi olevia kanavapaketteja sekä tutkimaan ja tilaamaan saatavilla olevia paketteja.

Kanavapakettien tilaaminen

Tilaa kanavapaketteja

  1. Klikkaa haluamaasi kanavapakettia.
  2. Valitse sopimuskausi (jos se on valittavissa).
  3. Lue palvelukuvaus ja toimitusehdot sekä lue ja rastita vaadittavat kohdat.
  4. Lähetä tilaus.

Tilaamasi kanavapaketit ovat käytettävissäsi parissa minuutissa. Aktiiviset kanavapakettisi näet pienellä viiveellä Käytössäsi nyt -näkymässä. Joskus uusien pakettien näkyminen saattaa vaatia uudelleenkirjautumista.

Kanavapakettien lopettaminen

Kirjautumalla Teliaan voit lopettaa sellaisten Telia TV sovelluksessa olevien kanavapakettien tilauksia, joissa on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Kanavapaketeilla on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Irtisano kanavapaketteja

Voit irtisanoa itsepalveluna sellaisia kanavapaketteja, jotka ovat olleet tilattuna yli 30 vuorokautta ja joissa ei ole määräaikaista sopimusta.

  1. Valitse Kanavapaketit ja sieltä Käytössäsi nyt näet tilaamasi kanavapaketit.
  2. Valitse peruutettavan kanavapaketin kohdalta Muokkaa.
  3. Vahvista tilauksen peruminen valitsemalla Lähetä tilaus. Muutos astuu voimaan välittömästi.