Telia TV sovelluksen käyttäjätunnuksen tilaaminen

Voit käyttää Telia TV sovellusta älypuhelimella, tabletilla, Android-älytelevisiolla ja Apple TV:n 4. versiolla. Telia TV toimii myös tietokoneen nettiselaimella.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille.

Telia TV -tunnuksen tilaaminen ja Telia TV sovelluksen käyttöönotto on maksutonta. Kun käytössäsi on Telia TV sovellus, voit tilata siihen haluamasi kanavapaketit.

Sovellus toimii Suomessa ja EU-alueella millä tahansa yhteydellä ja missä tahansa verkossa joko sovelluksen kautta tai nettiselaimella osoitteessa tv.telia.fi.

Tilaaminen

Telia TV sovellusta varten tarvitset Telia TV -tunnuksen, jonka voit tilata kirjautumalla Minun Teliaan. Samalla saat tilattua käyttäjätunnukselle haluamasi kanavapaketit.

Jos sinulla ei ole Minun Telia -tunnuksia, voit kirjautua Minun Teliaan myös verkkopankkitunnuksella tai Mobiilivarmenteella. Voit hoitaa tilaamisen myös asiakaspalvelussamme tai Telia Kaupassa.

Tilaa Telia TV -tunnus

Kun olet tilannut Telia TV -tunnuksen, ota sovellus käyttöön.

Monellako laitteella Telia TV -palvelua voi käyttää?
Katseluiden määrä

Jos sinulla on Telia TV digiboksi, voit katsoa samalla Telia TV -tunnuksella sisältöjä yhtä aikaa yhdellä digiboksilla sekä kahdella muulla laitteella. Jos sinulla ei ole digiboksia, voit katsoa samalla Telia TV -tunnuksella sisältöjä kahdella laitteella yhtä aikaa. V sport -kanavien sisältöä voit kuitenkin katsoa vain yhdellä digiboksilla ja yhdellä muulla laitteella yhtä aikaa.

Kirjautumisten määrä

Telia TV -käyttäjätunnuksella voi olla kirjautunut enintään viidelle laitteelle yhtä aikaa. Kun kirjaudut uudelle laitteelle, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Kirjautumiseksi lasketaan jokainen laite tai selain, joilla kirjautuminen on tehty. Selaimella kirjautuessa evästeasetusten on oltava kunnossa, eli hyväksyttynä ja tallennettuna. Jos selain tyhjentää evästeet sulkeutumisen yhteydessä, jokainen uusi kirjautuminen lasketaan yhdeksi laitteeksi.

Palvelu muistaa käytössäsi olleet laitteet 24 tuntia. Tarvittaessa voit pyytää kirjautumisten nollausta tekemällä häiriöilmoituksen. Voit hoitaa asian esimerkiksi chat-asiakaspalvelun kautta, kun olet kirjautunut Minun Teliaan.

Tarvittaessa voit kirjata Telia TV -tunnuksesi ulos kaikilta laitteilta osoitteessa tv.telia.fi.

Katso uloskirjautumisen ohjeet

Jos epäilet, että salasanasi on joutunut vääriin käsiin, se kannattaa vaihtaa. Kirjaudu osoitteessa tv.telia.fi ja avaa Asetukset.

Eivätkö laitteet riitä?

Jos haluat käyttää Telia TV -palvelua useammalla laitteella yhtä aikaa, kannattaa tunnuksia luoda lisää ja tilata niihin halutut palvelut.

Kanavapakettien tilaaminen ja muuttaminen

Kanavapakettien tilaaminen ja hallinnointi onnistuu kätevästi kirjautumalla Minun Teliaan.

Hallinnoi kanavapaketteja

Jos sinulla ei vielä ole Telia-tunnusta, voit luoda sen kirjautumissivulla  verkkopankkitunnusta tai Mobiilivarmennetta käyttäen. Jos kirjaudut matkapuhelin- tai laajakaistaliittymän tunnuksilla, voit ainoastaan tilata uusia käyttäjätilejä, mutta et kanavapaketteja.

Kun olet kirjautunut sisään, paina Liittymäsi ja palvelusi -osiossa Telia TV sovelluksen kohdalla Hallinnoi tilausta -painiketta. Sen jälkeen pääset hallinnoimaan parhaillaan käytössäsi olevia kanavapaketteja sekä tutkimaan ja tilaamaan saatavilla olevia paketteja.

Kanavapakettien tilaaminen

Tilaa kanavapaketteja

  1. Klikkaa haluamaasi kanavapakettia.
  2. Valitse sopimuskausi, jos se on valittavissa.
  3. Lue palvelukuvaus ja toimitusehdot sekä lue ja rastita vaadittavat kohdat.
  4. Lähetä tilaus.

Tilaamasi kanavapaketit ovat käytettävissäsi parissa minuutissa. Aktiiviset kanavapakettisi näet pienellä viiveellä Käytössäsi nyt -näkymässä. Joskus uusien pakettien näkyminen saattaa vaatia uudelleenkirjautumista.

Kanavapakettitilauksen lopettaminen

Katso ohje kanavapaketin irtisanomiseen

Ota yhteyttä

Telia Helppi

Helppi tarjoaa kattavat ratkaisut tietotekniikkapulmiin – liittymien, laitteiden ja palvelujen asennuksen sekä käyttötuen.

 0600 10 100

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)

Helppi auttaa esimerkiksi laitteiden käyttöönotossa, asentamisessa ja päivittämisessä puhelimitse tai paikan päällä. Jos tekniikka temppuilee, asia ratkeaa usein nopeasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkomme ongelmat ja opastamme sinua kuin olisimme vieressäsi.

Lue lisää Helpistä

Varaa soittoaika

Ma–pe 8–20, la 9–16.30.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Telia somessa

Asiakaspalvelutiimimme tavoitat Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.