Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Parasta lätkää pakettiin

Kaikki kovimmat jääkiekkoliigat ja -turnaukset näet kotisohvaltasi, netissä tai mobiiilissa Telia TV:stä – tutustu kanavapaketteihin ja tilaa omasi.

Katso jääkiekko-ottelut suorana

Pysy Leijonien ja muiden suosikkijoukkueidesi matkassa koko jääkiekkokauden alusta loppuun saakka. Katsotpa jääkiekkoa netissä tai tv-ruudulta, Telia TV:n kanavapakettien valikoima tarjoaa maailman parhaat kiekkoliigat ja -turnaukset mukaasi sinne, missä ikinä liikutkin: NHL, KHL, World Cup, miesten jääkiekon MM-kisat ja SM-liiga. 

Lätkää siellä missä sinäkin

Tiesithän, että tilaamasi kanavapaketin sisältöjä voit katsoa netissä ja mobiilissa Telia TV sovelluksella missä ja milloin vain.
 

Jääkiekon löydät näistä kanavapaketeista

   

Muutakin urheilua ja viihdettä

JÄäkiekkoa TV:ssä

Nauti laajasta kattauksesta jääkiekkoa! Telian TV:n avulla voit katsoa jääkiekkoa TV:ssä, suorana netissä tai vaikkapa puhelimesi kautta. Tutustu valikoimaamme jääkiekkoa näyttäviä kanavapaketteja.

V sport -kanavapaketit V sport jääkiekko (ent. Viasat Jääkiekko), V sport (ent. Viasat Jalkapallo) sekä V premium (ent. Viasat Kulta) tarjoavat aimo annoksen lätkää. Näet pakettien kanavilla muun muassa NHL:n ja KHL:n pelejä, sekä paljon muuta urheilua.

Kiinnostaisivatko jääkiekon MM-kisat? Tilaa C More Sport tai C More Total, ja näet jääkiekon MM-kisat sekä esimerkiksi CHL-ottelut.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä laajakaista uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös kätevät prepaidit.

Muut tärkeät urheilukisat ja -lajit