Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia TV Digiboksi

Paras katselukokemus isolta ruudulta, isoilla elämyksillä. Hanki koko perheen viihdekeskus Telia TV digiboksi, Tallennuspalvelu ja C More yhteishintaan 24,90 €/kk 24 kk ja nauti huippusisällöstä juuri silloin kun sinulle sopii.

Katso jopa UHD-laadulla

Osa kanavapaketeista näyttää sisältöä jopa UHD-laadulla. UHD-sisällön katsomisen mahdollistaa Telia TV digiboksi, jonka lisäksi tarvitset UHD-laatua tukevan television, sekä tarpeeksi nopean (yli 25 Mbit/s) internetliittymän. Näytämme mm. Liigan kaudella 2019-2020 UHD-otteluita.

Liiga 2019–2020 Tappara - JYP

Urheilua joka makuun

Telia TV digiboksilla näet suosituimmat urheilukanavat ja livelähetykset, mm. jääkiekon Liigan ottelut. Katso jopa UHD-laadulla.

katso kanavapaketit

sukella sisältöihin

Telia TV digiboksille voit tilata lempiohjelmasi laajan kanavapakettivalikoiman joukosta. Lisäksi voit katsoa kymmeniä peruskanavia sekä tallentaa suosituimmat sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat myöhemmin katsottavaksi.  

katso koko valikoima

huikean laaja leffaVuokraamo

Vuokraa uunituoreita Hollywood-kassamagneetteja tai kotimaisia hittielokuvia suoraan telkkarin ruudulta HD-laatuisina ja 5.1 äänillä. Saat ensimmäisen vuokrauksen maksutta (norm. 5 €). 

tutustu vuokraamoon

ihastu HUIPPUTERÄVÄÄn KUVAAn

Telia TV digiboksilla näet useita kanavia terävällä HD-laadulla ja osa kanavista lähettää jopa UHD-laatuista kuvaa.

lue lisää UHD-kanavista

KATSO myös sovelluksella

Näet tilaamasi kanavapaketit ilman lisämaksuja myös Telia TV sovelluksella. Se toimii myös kaikkialla EU-alueella, joten et jää paitsi lempisarjasi jaksoista reissussakaan.

lisätietoa sovelluksesta

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO

Liitä digiboksi mukana tulevalla HDMI-johdolla telkkariin ja yhdistä boksi nettiin. Antenni- tai kaapeliliitäntää ei tarvita. Kirjaudu sen jälkeen sisään ja aloita katselu.

vinkit käyttöönottoon

tutustu telia tv digiboksiin

SUOSITTUA JUURI NYT

282-c-more-sport
Etuhinta
Suorat F1-lähetykset, Mestarien liiga, La Liga, MM-jääkiekko ja paljon muuta urheilua.
C More Sport
281-v-sport---c-more-sport
Urheilufanin unelmapaketissa F1, Valioliiga, Mestarien liiga, NHL, golfia, yleisurheilua ja paljon muuta.
V sport + C More Sport
202-v-sport-jaakiekko
Jääkiekon unelmapaketti, jossa mm. NHL ja Jokereiden KHL-ottelut.
V sport jääkiekko

Usein kysytyt kysymykset