Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia TV Digiboksi

Paras katselukokemuksen isolta ruudulta, isoilla elämyksillä. Hanki koko perheen viihdekeskus täynnä monipuolista sisältöä.

Katso jopa UHD-laadulla

Osa kanavapaketeista näyttää sisältöä jopa UHD-laadulla. UHD-sisällön katsomisen mahdollistaa Telia TV digiboksi, jonka lisäksi tarvitset UHD-laatua tukevan television, sekä tarpeeksi nopean (yli 25 Mbit/s) internetliittymän. Näytämme mm. Liigan kaudella 2019-2020 UHD-otteluita.

Liiga HPK 2018-2019

Urheilua joka makuun

Telia TV digiboksilla näet suosituimmat urheilukanavat ja livelähetykset, mm. Liigan yksinoikeudella vain meiltä. Katso jopa UHD-laadulla.

katso kanavapaketit

sukella sisältöihin

Telia TV digiboksille voit tilata lempiohjelmasi laajan kanavapakettivalikoiman joukosta. Lisäksi näet jopa 34 peruskanavaa, sekä voit tallentaa suosituimmat sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat myöhemmin katsottavaksi.  

katso koko valikoima

huikean laaja leffaVuokraamo

Vuokraa uunituoreita Hollywood-kassamagneetteja tai kotimaisia hittielokuvia suoraan telkkarin ruudulta HD-laatuisina ja 5.1 äänillä. Saat ensimmäisen vuokrauksen maksutta (norm. 5 €). 

tutustu vuokraamoon

ihastu HUIPPUTERÄVÄÄn KUVAAn

Telia TV digiboksilla näet useita kanavia terävällä HD-laadulla ja osa kanavista lähettää jopa UHD-laatuista kuvaa.

lue lisää UHD-kanavista

KATSO myös sovelluksella

Näet tilaamasi kanavapaketit ilman lisämaksuja myös Telia TV sovelluksella. Se toimii myös kaikkialla EU-alueella, joten et jää paitsi lempisarjasi jaksoista reissussakaan.

lisätietoa sovelluksesta

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO

Liitä digiboksi mukana tulevalla HDMI-johdolla telkkariin ja yhdistä boksi nettiin. Antenni- tai kaapeliliitäntää ei tarvita. Kirjaudu sen jälkeen sisään ja aloita katselu.

vinkit käyttöönottoon

tutustu telia tv digiboksiin

   

SUOSITTUA JUURI NYT

Liiga
Liiga yksinoikeudella vain Telia TV:ssä. Osta vaikka vain oman joukkueesi pelit.
Liiga
Viasat Jalkapallo
Jalkapallofanin unelmapaketissa mm. Valioliiga, Bundesliiga ja UEFA Nations League. Vaatii Telia TV digiboksin tai kaapelikortin.
Viasat Jalkapallo
C More
Kokeile 1 kk 0 €
Uusimmat elokuvat ja palkitut tv-sarjat samassa paketissa! Ikioma kanava myös lapsille.
C More

Usein kysytyt kysymykset