SkyShowtime

Menestyselokuvat. Odotetut sarjat. Laatuviihdettä koko perheelle. Tutustu SkyShowtime-suoratoistopalveluun Telia Playssa nyt 14 vuorokautta maksutta!

On SkyShowtimen aika

SkyShowtime -suoratoistopalvelu yhdistää viihdesisällöt maailman suurimmilta studioilta ja tarinankertojilta – Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®️, Sky Studios, Paramount+ ja Peacock.
 
SkyShowtime on täynnä jännittävää ja koukuttavaa katsottavaa; sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.

Kokeile Telia Playssa nyt 14 vuorokautta maksutta!

Tilaa SkyShowtime

366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Kokeile maksutta

Katso trailereita

Uutuudet
On viihteen aika

Elokuvat
Babylon

Sarjat
Star Strek: Strange New Worlds

Lastenohjelmat
Ryhmä Hau

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia Play? Tilaa kanavapaketteja Minun Teliassa

SkyShowtime – täynnä viihdettä

SkyShowtime-suoratoistopalvelu (entinen Paramount+) sisältää valtavan määrän viihdettä. Monipuolinen valikoima sarjoja ja elokuvia suurilta studioilta kuten: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®️, Sky Studios, Paramount+ ja Peacock. Viihdy tosielämän tarinoiden, draamasarjojen, dokumenttien sekä koko perheen sisältöjen parissa.

SkyShowtime näyttää suosittuja sarjoja, joihin kuuluu mm. Yellowstone. Sarjojen ja elokuvien lisäksi tuo televisioosi kiinnostavat dokumentit ja realityohjelmat. Perheen pienimmille riittää myös paljon katsottavaa, kuten esimerkiksi Paavo Pesusieni, Ryhmä Hau ja Sonic the Hedgehog.

Tutustu myös kaikkiin muihin kanavapaketteihimmeTV-opas-sivulta puolestaan näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin kanavapakettivalikoima on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös näppärät prepaid-liittymät.