Luurinmetsästys on käynnissä

Iske kyntesi Luurinmetsästyspäivien halutuimpiin tarjouksiin ja hanki huippulaitteet etuhintaan!

Hae laitteista

search

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Ostetuimmat

Telia Recycled

Takuulla kestävä kierrätyspuhelin

Tarkistettu ja kunnostettu Telia Recycled -puhelin on ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle.

Tutustu ja tilaa
22-11-eShop-Recycled-puhelimet-bannerPromo-500x500
Samsung

Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje
22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500
Liiga-matsit etuhintaan C Moressa
Liittymäasiakkaille

Liiga-matsit etuhintaan C Moressa

Näe Liigan kaikki ottelut, studiolähetykset sekä muut oheisohjelmat C More -suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan 1 kk 0 €, jonka jälkeen 32,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

C More + Netflix
Liittymäasiakkaille

C More + Netflix

Liittymäasiakkaanamme voit nyt tilata kahden suoratoistopalvelun täydeltä viihdettä. Hinta alk. 16,95 €/kk.

Kaikki elämäsi laitteet

Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi laitteet. Valikoimastamme löydät laitteita tunnetuilta valmistajilta, kuten Apple, Samsung sekä Sony. Tutustu uusimpiin puhelinmalleihin, tietokoneisiin, tabletteihin ja lisälaitteisiin. Onko puhelimista valintasi iPhoneSamsung Galaxy, OnePlus, Honor, Motorola tai ehkä Xiaomi?

Tietokoneista löydät niin läppärit, pöytäkoneet kuin tabletitkin helposti. Huolehdi samalla laitteidesi tietoturva-asiat kuntoon. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla. Kun tietoturva on kunnossa, voit surffata huoletta.

Pelaamiseen löydät tehokkaat pelitietokoneet, peliläppärit ja pelikuulokkeet. Pitkiä pelaushetkiä varten kannattaa myös hankkia ergonominen pelituoli ja pelihiiri, pelinäppäimistö sekä pelipöytä.

Sähköpotkulaudalla huristelet työ- ja vapaa-ajan matkat kätevästi ja hauskasti. Robotti-imuri puolestaan siivoaa pölyt ja roskat puolestasi helpottaen siivousta.

Telia Outletista löydät valikoimastamme poistuvat laitteet reiluilla alennuksilla. Maksa kerralla tai osissa, ilma korkoja ja kuluja. Voit myös hyödyntää Vaihtodiiliä muuttamalla vanhan laitteesi rahaksi.

Telia Recycled -laitteiden valikoimastamme löydät kierrätetyt puhelimet, esimerkiksi käytetyt iPhonet, sekä käytetyt tabletit ja käytetyt älykellot. Käytetty puhelin on ekologinen ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi lapselle ensipuhelimeksi.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.