Edullinen liittymä lapselle

Tilaa lapselle turvallinen ensiliittymä ja puhelin edullisesti – tutustu valikoimaamme alta ja katso vinkit perheen digiarkeen.
Alk. 13,99 €/KK
Tutustu ja tilaa

Turvapaketilla suojaat lapsen nettiyhteyden ja estät haitallisen sisällön

Netissä on paljon mielenkiintoista sisältöä, mutta aivan kaikki ei sovi lasten silmille. Telia Turvapaketti varmistaa lapsen turvallisuuden netissä ja auttaa vanhempia hillitsemään surffausta, jos siihen on tarvetta. Estä haitallinen sisältö, aseta puhelimenkäytölle aikarajat ja paikanna kadonnut tai varastettu puhelin kätevästi Perhesääntöjen avulla. Perhesäännöt voit määrittää kirjautumalla Minun Teliaan, kun lapsen puhelimeen on asennettu Telia Turvapaketti. 

Tutustu ja tilaa

Rajaton netti ja saldoraja pitävät laskun maltillisena

Rajaton -liitymien netti on nimensä mukaisesti rajaton ja sillä voit surffata kotimaassa niin paljon kuin huvittaa, ilman, että liittymään tulee lisämaksua. Kaikki Rajaton-liittymät sisältävät myös reilusti netinkäyttöä EU/ETA-alueella, Pohjolassa ja Baltiassa. Rajaton netti takaa sen, että lapsesi on aina tavoitettavissa!

Voit asettaa liittymään halutessasi saldorajoituksen, jolloin puheluiden ja viestien käyttö estetään, jos ennalta asetettu hintaraja täyttyy. Vaihtoehtoisesti liittymälle voi asettaa myös maksuttoman saldovahdin, jolloin saat viestin, kun tietty saldoraja on yilttynyt. Tällöin puheluita ja viestejä ei estetä, mutta saat tiedon ylityksestä tekstiviestillä. 

C More -edut liittymäasiakkaillemme

Kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä, olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa ilman määräaikaisuutta. Voit tilata C More -tuotteen liittymäasiakkaan etuhintaan verkkokaupastamme, asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.

C More – kokeile maksutta

✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen perjantaisin

3 kk 0 € tai 5G-asiakkaana 12 kk 0 €, jonka jälkeen 8,95 €/kk. 

C More TV

✔ Sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia (ei BritBox- eikä Hayu-sisältöjä)
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen maanantaisin
✔ Sisältää muutamia mainoksia

6,95 €/kk

C More Total+

✔ Telia Liigapassi, Mestis, jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL
✔ Mestarien liiga, La Liga, MM-ralli ja C Moren muu urheilu
✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

32,95 €/kk.

Liittymät lapselle

Löydä edullinen ensimmäinen puhelinliittymä koululaiselle. Liittymän mukana voit halutessasi tilata myös C Moren 3 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk). C Moresta näet kotimaisten suosikkien lisäksi myös parhaat lastenohjelmat ja koko perheen elokuvat. Tutustu C More -etuihin

Rajaton 10 M

Lapselle soveltuva ensiliittymä
4G-verkon maksiminopeus 10 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit 250 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 20 Gt /kk
Voit tilata liittymän mukana C Moren 3 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

Rajaton Lite 0,5 M

Satunnaiseen käyttöön edullinen perusliittymä
4G-verkon maksiminopeus 0,5 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Puhelut ja viestit 0,07 €/min tai kpl
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 15 Gt /kk
Voit tilata liittymän mukana C Moren 3 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

Liittymä lapselle edullisemmin

Telia Dot -liittymällä maksat vain siitä mitä todellisuudessa käytät. Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!

Liittymä lapselle edullisemmin

Telia Dot -liittymällä maksat vain siitä mitä todellisuudessa käytät. Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!

Puhelimet lapselle

Ensipuhelimeksi lapselle sopii vaikkapa Motorolan E20. Katso myös kierrätyspuhelinvalikoimamme, josta löydät kestäviä ja edullisia vaihtoehtoja.

Vinkkejä lasten puhelimen käyttöön

Digitaalinen vanhemmuuspakkaus

Kokosimme digitaalisen vanhemmuuspakkauksen, joka auttaa vanhempia suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

Digitaalinen vanhemmuuspakkaus

Kokosimme digitaalisen vanhemmuuspakkauksen, joka auttaa vanhempia suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

Yhteisön vinkit lapsiperheille

Turvapaketti

Turvapaketti suojaa surffatessa

Aivan kaikki netissä ei sovi lasten silmille. Suojaa lapsen puhelin haitallisilta sisällöiltä ja haittaohjelmilta Telia Turvapaketilla. Voit seurata myös esimerkiksi koulumatkaa tai paikantaa kadonneen puhelimen paikannuksen avulla. Aseta ruutuaika ja muokkaa asetuksia etänä omasta puhelimestasi. 

Tutustu ja tilaa

Telia Prepaid ensiliittymäksi

Telia Prepaid ensiliittymäksi

Telia Prepaid -liittymä on turvallinen ja helppo liittymä lapselle. Saldo ladataan etukäteen ja vaikka se loppuisi yllättäen, voi asetettuun turvanumeroon soittaa tai tekstata. Ei kuukausimaksua tai yllätyskuluja – maksa vain käytöstä.

Tutustu 

Mikä liittymä lapselle?

Tilaa lapselle sopiva ensimmäinen liittymä meiltä. Liittymämme ovat aina ilman sitoutumispakkoa ja liittymissä on rajaton netti. Rajaton netti takaa sen, että lapseen saa tarvittaessa yhteyden. Myös lasten liittymään saa saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset.

Millainen halpa liittymä lapselle kannattaa hankkia? Tietenkin lapsellesi paras ja sopivin liittymä. Löydät tältä sivulta halvimmat liittymät, jotka sopivat täydellisesti koulunsa aloittavalle ekaluokkalaiselle, pienelle tai vähän vanhemmallekin koululaiselle. Apua valitsemiseen saat asiakaspalvelustamme.

Ensimmäinen puhelin lapselle

Ensimmäiseksi älypuhelimeksi sopii puhelin, joka on helppo käyttää ja joka toimii luotettavasti. Yhteisistä pelisäännöistä kannattaa sopia, jotta kaikki sujuu hyvin ja lapsi voi rauhassa tutustua uuteen puhelimeensa. Lue vinkkimme yhteisten pelisääntöjen sopimiseen ja puhelimenkäytön opettelemiseen.

Puhelinmalleihin voit tutustua puhelimet-osiossamme, josta voit tilata sopivan puhelimen helposti. Tarvittaessa löydät meiltä myös näppärät prepaid-liittymät, joista myös nyt saatavilla 5G-prepaid sekä huippunopeat 5G-liittymät. Kodin yhteydet puolestaan kuntoon saa nopea kiinteä laajakaista, 5G-netti taikka mukana kulkeva mobiililaajakaista.

- 20 % alennuskoodi liittymän ostajalle

16.7.-16.8.2020 välisenä aikana telia.fi verkkokaupasta uuden Telia Rajaton 2 M tai Rajaton Lite 100 M-puhelinliittymän avaajalle etukoodi puhelinostoksiin. Etukoodilla saa 20% alennuksen sivun telia.fi/puhelinlapselle puhelimista. Etu koskee myös jo alennettuja hintoja. Koodi on voimassa vain netissä ja vain sivun telia.fi/puhelinlapselle puhelimiin. Etu koskee uusia liittymänumeroita ja numeronsiirtoja Telialle. Max. yksi etukoodi per etuun oikeuttava puhelinliittymäsopimus. Koodi toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan yhteyspuhelinnumeroon tekstiviestillä kolmen arkipäivän sisällä liittymän tilauksesta, jos liittymätilaus on edelleen voimassa. Koodi on voimassa 31.8.2020 asti.