Turvallinen ensiliittymä lapselle

Uuden Rajaton 4G 20 M -liittymän avaajalle nyt Särkänniemi-ranneke kaupan päälle. Etu on voimassa vain uusiin liittymiin. Etu ei koske numeronsiirtoja Telialle.

Vain 14,99 €/kk
Tutustu ja tilaa

12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 188,87 €.

Lapselle liittymä, johon voit luottaa

Tilaa nyt edullinen puhelinliittymä koululaiselle, ja saat Särkänniemi-rannekkeen kaupan päälle (arvo 51 €). Ranneke on noudettavissa lähimmästä Telia Kaupasta. Etu koskee vain uusia liittymiä. Numeronsiirto toiselta operaattorilta Telialle ei oikeuta kaupanpäälliseen.

Kaupanpäällinen on saatavilla vain uusiin Rajaton 4G 20 M -puhelinliittymän tilauksiin (14,99 €/kk, 12 kk määräaikainen sopimus, avausmaksu 8,99 €, sopimuskauden kokonaishinta 188,87 €). Etu ei koske numeronsiirtoja. 

Etuliittymä

Rajaton 20 M

4G-verkon maksiminopeus 20 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 29 Gt /kk
Särkänniemen ranneke
Kaupan päälle Särkänniemen ranneke, arvo 51 €.

Kysymyksiä ja vastauksia

Rajaton 20 M -liittymän tilauksen yhteydessä saa Särkänniemi-rannekkeen – miten saan sen?

Rannekkeen voi noutaa lähimmästä Telia Kaupasta liittymän aktivoinnin jälkeen 21.9.2024 mennessä, edellyttäen, että sopimus Telian kanssa on voimassa eikä liittymällä ole käynnistettyä numeronsiirtoa toiselle operaattorille. Tarjous on voimassa 10.6.2024 asti ja ranneke on käytettävissä 30.4.–21.9.2024.

Tarkista lähin Telia Kauppasi.

Mistä tiedän, olenko oikeutettu kaupanpäälliseen?

Olet oikeutettu Särkänniemi-rannekkeeseen, kun tilaat uuden Rajaton 20 M -puhelinliittymän 10.6.2024 mennessä. Kaupanpäällinen koskee vain uusia numeroita Telialle. Numeronsiirrot toiselta operaattorilta Telialle ei oikeuta kaupanpäälliseen. Asiakkaalle voidaan myöntää 12 kk seurantajakson aikana vain yksi etu per liittymänumero.

Mihin asti Särkänniemi-ranneke on voimassa?

Särkänniemi-ranneke on käytettävissä vapaasti valittavan päivän ajan kesäkaudella 2024 (30.4.–21.9.2024) sellaisena päivänä, jolloin Särkänniemen normaalit lipputuotteet ovat voimassa.

Voit tarkistaa Särkänniemen tarkat aukioloajat täältä: Särkänniemen aukioloajat.

Mihin Särkänniemi-ranneke oikeuttaa ja miten se aktivoidaan?

Särkänniemi-ranneke sisältää pääsyn Särkänniemen huvipuistoon ja huvilaitteisiin (pituus- ja turvallisuusrajoitukset huomioiden) sekä elämyskohteisiin (Koiramäen eläinpuisto, Akvaario ja Näsinneulan näkötorni, ei Sara Hildenin taidemuseo).

Ranneke aktivoituu valitsemallesi vierailupäivälle, kun sen QR-koodi luetaan huvipuiston sisäänpääsyn yhteydessä.

Digitaalinen vanhemmuuspakkaus

Kokosimme digitaalisen vanhemmuuspakkauksen, joka auttaa vanhempia suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

Digitaalinen vanhemmuuspakkaus

Kokosimme digitaalisen vanhemmuuspakkauksen, joka auttaa vanhempia suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

Puhelin lapselle

Lasten liittymän rinnalle sopii edullinen ensipuhelin. Tutustu valikoimaan ja katso lapsille sopivat puhelimet Honorilta ja muilta valmistajilta.

Puhelin lapselle

Lasten liittymän rinnalle sopii edullinen ensipuhelin. Tutustu valikoimaan ja katso lapsille sopivat puhelimet Honorilta ja muilta valmistajilta.

Vinkkejä lasten puhelimen käyttöön

Turvapaketti suojaa surffatessa

Aivan kaikki netissä ei sovi lasten silmille. Suojaa lapsen puhelin haitallisilta sisällöiltä ja haittaohjelmilta Telia Turvapaketilla.

Turvapaketti suojaa surffatessa

Aivan kaikki netissä ei sovi lasten silmille. Suojaa lapsen puhelin haitallisilta sisällöiltä ja haittaohjelmilta Telia Turvapaketilla.

Yhteisön vinkit lapsiperheille

Liittymät edullisesti koko perheelle

Keskitä koko perheen liittymät Telia Dotiin. Kun sinulla on vähintään kaksi liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi automaattisesti 10 %.

Liittymät edullisesti koko perheelle

Keskitä koko perheen liittymät Telia Dotiin. Kun sinulla on vähintään kaksi liittymää, säästät liittymälaskusta joka kuukausi automaattisesti 10 %.

Telia Prepaid ensiliittymäksi

Telia Prepaid ensiliittymäksi

Telia Prepaid -liittymä on turvallinen ja helppo liittymä lapselle. Saldo ladataan etukäteen ja vaikka se loppuisi yllättäen, voi asetettuun turvanumeroon soittaa tai tekstata. Ei kuukausimaksua tai yllätyskuluja – maksa vain käytöstä.

Prepaid-liittymät

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä on hyvä ottaa huomioon, kun hankkii ensimmäistä puhelinliittymää lapselle?

Hankittaessa ensimmäistä liittymää lapselle, on hyvä huomioida ensimmäisenä puhelimen käyttötarkoitus. Jos puhelinta käytetään lähinnä yhteydenpitoon, pienempikin netin nopeus riittää. Jos taas puhelimella on tarkoitus vaikka pelata, niin nopeampi netti on jo tarpeen.

Useimpiin liittymiimme sisältyy rajattomat puhelut ja viestit sekä rajaton netti kotimaassa Pohjolassa ja Baltiassa, joten nettiä voi käyttää huoletta.

Prepaid-liittymä voi olla myös vaihtoehto lapselle liittymäksi ensimmäiseen puhelimeen. Prepaid-liittymässä saldo tai paketti ladataan liittymälle etukäteen, joten yllätyslaskua ei pääse kertymään.

Lue lisää vinkkejä lapsen liittymän valintaan

Tutustu tarkemmin liittymiimme:

Lasten liittymät

kaikki puhelinliittymät

 

Mikä puhelinliittymä on paras lapsen kellopuhelimeen?

Lapsen ensipuhelimena voi toimia hyvin myös kellopuhelin, jolla vanhemmat voivat pitää yhteyttä lapseen puheluilla ja viesteillä ja seurata missä lapsi liikkuu GPS-sijainnin avulla. Kellopuhelin on turvallinen valinta ensipuhelimeksi, koska siinä ei ole pääsyä nettiin, sosiaaliseen mediaan tai sopimattomaan sisältöön. Liittymäksi kellopuhelimeen sopii hyvin esimerkiksi edullinen Rajaton 20 M, joka sisältää mm. rajattomat puhelut ja viestit.

Miten huolehtia lapsen turvallisesta puhelimen ja liittymän käytöstä?

Usein vanhempia saattaa askarruttaa mahdolliset liittymän yllätyskulut ja miten välttää ehkä vahingossakin muodostuneet lisälaskut. Lapsen liittymästä kannattaa tarkistaa kuntoon liittymän estot. Varsinkin palvelupuhelu- ja palveluviestiestot kannattaa laittaa päälle, jottei puhelimille pääse soittamaan maksullisiin numeroihin tai tilaamaan palveluita tai tuotteita. Myös ulkomaanpuhelu- ja viestiestoa on syytä harkita lapsen liittymään. Liittymään on hyvä asettaa myös saldoraja tai -vahti, jos liittymä on käytön mukaan laskutettava liittymä.

Kaikki perheen puhelimet kannattaa suojata haitallisilta sisällöiltä ja haittaohjelmilta Telia Turvapaketilla.

Tutustu myös digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, jonne kokosimme yhdessä Pelastakaa Lasten kanssa mm. vinkkejä ja työkaluja vanhemmille lasten turvalliseen netinkäyttöön.

Mikä liittymä lapselle?

Tilaa lapselle sopiva ensimmäinen liittymä meiltä. Liittymämme ovat aina ilman sitoutumispakkoa ja liittymissä on rajaton netti. Rajaton netti takaa sen, että lapseen saa tarvittaessa yhteyden. Myös lasten liittymään saa saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset.

Millainen halpa liittymä lapselle kannattaa hankkia? Tietenkin lapsellesi paras ja sopivin liittymä. Löydät tältä sivulta halvimmat liittymät, jotka sopivat täydellisesti koulunsa aloittavalle ekaluokkalaiselle, pienelle tai vähän vanhemmallekin koululaiselle. Apua valitsemiseen saat asiakaspalvelustamme.

Ensimmäinen puhelin lapselle

Ensimmäiseksi älypuhelimeksi sopii puhelin, joka on helppo käyttää ja joka toimii luotettavasti. Yhteisistä pelisäännöistä kannattaa sopia, jotta kaikki sujuu hyvin ja lapsi voi rauhassa tutustua uuteen puhelimeensa. Lue vinkkimme yhteisten pelisääntöjen sopimiseen ja puhelimenkäytön opettelemiseen.

Puhelinmalleihin voit tutustua puhelimet-osiossamme, josta voit tilata sopivan puhelimen helposti. Vaihtoehdon puhelimelle tarjoavat myös lasten kellopuhelimet, jotka toimivat liittymän kanssa hyvin lapsen ensipuhelimena.

Löydät meiltä myös näppärät prepaid-liittymät, joista myös nyt saatavilla 5G-prepaid sekä huippunopeat 5G-liittymät. Kodin yhteydet puolestaan kuntoon saa nopea kiinteä laajakaista, 5G-netti taikka mukana kulkeva mobiililaajakaista.

MTV Katsomo -edut liittymäasiakkaillemme

Kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä, olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa ilman määräaikaisuutta. Voit tilata MTV Katsomo+ -tuotteen liittymäasiakkaan etuhintaan verkkokaupastamme, asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.

MTV Katsomo+ – kokeile maksutta

✔ MTV-alkuperäissarjat
✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen perjantaisin
✔ Ei mainoksia

1 kk 0 €, jonka jälkeen 9,95 €/kk

MTV Katsomo+ mainoksilla

✔ MTV-alkuperäissarjat
✔ Sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia (ei BritBox- eikä Hayu-sisältöjä)
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen maanantaisin
✔ Sisältää muutamia mainoksia

6,95 €/kk

MTV Katsomo+ Urheilu

✔ MTV-alkuperäissarjat
✔ Liiga-pelit, Mestis, SHL ja Sveitsin liiga
✔ Mestarien liiga, La Liga, MM-ralli ja MTV Katsomon muu urheilu
✔ Kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

Alk. 31,95 €/kk

MTV Katsomo+ ja Netflix

✔ MTV Katsomon kaikki viihdesisällöt
✔ Netflixin sarjat ja leffat

Alk. 18,95 €/kk

Rajaton netti ja saldoraja pitävät laskun maltillisena

Rajaton -liitymien netti on nimensä mukaisesti rajaton ja sillä voit surffata kotimaassa niin paljon kuin huvittaa, ilman, että liittymään tulee lisämaksua. Kaikki Rajaton-liittymät sisältävät myös reilusti netinkäyttöä EU/ETA-alueella, Pohjolassa ja Baltiassa. Rajaton netti takaa sen, että lapsesi on aina tavoitettavissa!

Voit asettaa liittymään halutessasi saldorajoituksen, jolloin puheluiden ja viestien käyttö estetään, jos ennalta asetettu hintaraja täyttyy. Vaihtoehtoisesti liittymälle voi asettaa myös maksuttoman saldovahdin, jolloin saat viestin, kun tietty saldoraja on yilttynyt. Tällöin puheluita ja viestejä ei estetä, mutta saat tiedon ylityksestä tekstiviestillä. 

- 20 % alennuskoodi liittymän ostajalle

16.7.-16.8.2020 välisenä aikana telia.fi verkkokaupasta uuden Telia Rajaton 2 M tai Rajaton Lite 100 M-puhelinliittymän avaajalle etukoodi puhelinostoksiin. Etukoodilla saa 20% alennuksen sivun telia.fi/puhelinlapselle puhelimista. Etu koskee myös jo alennettuja hintoja. Koodi on voimassa vain netissä ja vain sivun telia.fi/puhelinlapselle puhelimiin. Etu koskee uusia liittymänumeroita ja numeronsiirtoja Telialle. Max. yksi etukoodi per etuun oikeuttava puhelinliittymäsopimus. Koodi toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan yhteyspuhelinnumeroon tekstiviestillä kolmen arkipäivän sisällä liittymän tilauksesta, jos liittymätilaus on edelleen voimassa. Koodi on voimassa 31.8.2020 asti.

Turvapaketilla suojaat lapsen nettiyhteyden ja estät haitallisen sisällön

Netissä on paljon mielenkiintoista sisältöä, mutta aivan kaikki ei sovi lasten silmille. Telia Turvapaketti varmistaa lapsen turvallisuuden netissä ja auttaa vanhempia hillitsemään surffausta, jos siihen on tarvetta. Estä haitallinen sisältö ja aseta puhelimenkäytölle aikarajat kätevästi Perhesääntöjen avulla. Perhesäännöt voit määrittää Turvapaketti-sovelluksessa.

Tutustu ja tilaa

MTV Katsomo -edut liittymäasiakkaillemme

Kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä, olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa ilman määräaikaisuutta. Voit tilata MTV Katsomo+ -tuotteen liittymäasiakkaan etuhintaan verkkokaupastamme, asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.