XploraX6Play -lasten kellopuhelinX6P-NA-SF-BLACK

 • Pidä yhteyttä lapseen puheluiden, viestien, ääniviestien ja GPS-sijainnin avulla
 • Terävä 1,52" kosketusnäyttö, nopea suorituskyky ja liikkumiseen motivoivat ominaisuudet
 • Turvallinen käyttää – ei pääsyä sosiaaliseen mediaan, ei internetiä, sovelluksia tai pääsyä sopimattomaan sisältöön

VäriMusta

Kellopuhelimen ostajalle

B2C-eshop-vaihtodiili-vaihtohyvitys-kampanja-ikoni-256x256prosentti
50 € pantti Vaihtodiiliin

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • GPS

  Yhteys

 • 1,52"

  Näytön koko

 • 5 MP

  Kamera

 • 4G

  Yhteys

 • IP68

  Luokitus

Xplora X6Play -lasten kellopuhelin

X6Play on premium-kellopuhelin lapsille ja se edustaa suurta teknologista harppausta koko kellopuhelinkategoriassa. Se sisältää kaikki matkapuhelimen hyvät ominaisuudet, eli saat lapseen yhteyden milloin tahansa ja voit seurata missä lapsesi liikkuu. X6Play-kellopuhelin toimii myös askelmittarina, mikä motivoi lasta olemaan aktiivisempi ja tekee liikkumisesta entistä hauskempaa. Kaiken tämän lisäksi eri kellotaulut, värit ja soittoäänet antavat mahdollisuuden personoida kellopuhelimen juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Anna lasten tutustua turvallisesti, mutta hauskalla tavalla digitaaliseen maailmaan uuden X6Play-kellopuhelimen avulla. Mustan X6Playn mukana tulee kaksi vaihtokehystä ja -silmukkaa limen ja pinkin väreissä. Xploralla ei ole pääsyä sosiaaliseen mediaan, ei internetiä, sovelluksia tai pääsyä sopimattomaan sisältöön.

Tehokkaampi. Persoonallisempi.

Hauska, kestävä ja persoonallinen samaan aikaan! X6Play-kellopuhelin tarjoaa paremman ja nopeamman suorituskyvyn, terävämmän näytön, enemmän tallennustilaa sekä upean kameran, jonka avulla lapsi voi tallentaa muistot seikkailuistaan! Lapset saavat nyt entistä persoonallisemman Xplora-kokemuksen, sillä voit luoda yli 3 400 eri väriyhdistelmää eri rannekkeilla ja kehyksillä. Tämän lisäksi Xploran aktiviteettialustalta voit ladata kellopuhelimeen uusia kellotauluja ja soittoääniä.

Lapselle sopiva liittymä Telialta

Xplora X6Play -kellopuhelimella voit pitää yhteyttä lapseesi tavallisen puhelimen tavoin puheluiden ja viestien välityksellä. Vieraile lähimmässä Telia Kaupassa, niin saat tilattua edullisen ja lapselle turvallisen liittymän uuteen Xplora X6Play -kellopuhelimeen. Huoltajan sovelluksessa voit itse määrittää yhteystiedot, joiden kanssa lapsi voi olla yhteydessä. Lapsi voi myös itse lähettää valmiiksi asennettuja viestejä, emojeja sekä ääniviestejä – ei tylsää tekstiviestiä!

Huoltajien Xplora-sovellus

Huoltajien Xplora -sovelluksen kautta hallitset kaikkia lapsesi Xplora-kellon ominaisuuksia ja pysyvt ajan tasalla mm. siitä, missä lapsesi liikkuu ja asettamaan liikkumiselle turva-alueet. Kun kello saavuttaa asetetun turva-alueen rajan, Xplora lähettää ilmoituksen puhelimeesi. Käytännössä turva-alue voi olla kätevä esimerkiksi omalla kotipihalla tai vaikka koulun ympärillä.

GPS

Katso, missä lapsesi liikkuu X6Play-kellopuhelimen avulla. GPS-toiminnon avulla voit seurata lastasi, kun hän on ulkona leikkimässä. Matkapuhelimeen ladattavalla huoltajan sovelluksella voit myös luoda turva-alueita. Saat sovellukseen ilmoituksen, kun lapsi saapuu tai poistuu turva-alueelta.

Koulutila

Asettamalla kellopuhelimen koulutilaan kello toimii tavallisena rannekellona eikä siten häiritse esimerkiksi oppituntien aikana. Koulutilan voi ajastaa huoltajan sovelluksesta menemään päälle ja pois lukujärjestyksen mukaan automaattisesti. SOS-toiminto toimii myös koulutilan aikana, joten lapsella on aina mahdollisuus ottaa yhteyttä huoltajaan.

SOS-toiminto

Pitämällä kellon virtapainiketta pohjassa vähintään 10 sekunnin ajan, kello soittaa automaattisesti huoltajalle. Tämän lisäksi kello lähettää push-ilmoituksen toiselle huoltajalle, jos sellainen on määritelty Xplora-sovelluksessa.

Xploran aktiviteettialusta

Koskaan aikaisemmin lapset eivät ole olleet yhtä passiivisia, eikä heillä ole ollut yhtä paljon ruutuaikaa. Näytön liiallinen katseleminen voi aiheuttaa näkökyvyn heikentymistä sekä selkä- ja niskavaivoja. Digitaalinen lukutaito on kuitenkin nykyaikana välttämättömyys. Lasten tulisi kuitenkin olla aktiivisia ja tutkia sekä kokea maailmaa – Xploran aktiviteettialusta on kehitetty tätä varten. Se yhdistää liikunnan, viihteen ja digitaalisen oppimisen! Xploran aktiviteettialusta on universumi, joka on suunniteltu auttamaan lapsia tasapainoilemaan ruutuajan ja aktiivisuuden välillä. Mitä aktiivisempi lapsi on, sitä enemmän hän voi ansaita Xplora-kolikoita, joilla voi lunastaa hauskoja palkintoja. Alustalta löytyy myös lapsen ikään sopivaa oppimissisältöjä ja e-kirjoja. Lisäksi löydät sieltä X6Play-kellopuhelimeen lukemattoman määrän erilaisia kellotauluja ja soittoääniä, joilla voit personoida kellopuhelinta vieläkin enemmän.

Helppo käyttöönotto

Löydät helpot ohjeet Xplora X6Play käyttöönottoon ja aktivointiin täältä: Xplora X6Play -aloitusopas.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleiset

Piirisarja

Qualcomm 2500

Prosessori

1.2 GHz Quad-core ARM Cortex A7

Käyttöjärjestelmä

Android

Näyttö

1,52″ TFT 360 x 400

Akku

880 mAh

Kamera

5 MP

Laturi

Telakka

SIM-kortti

E-SIM/Nano SIM

Verkko

4G, 3G

Sijainti

GPS + WIFI + LBS

Värit

Musta (sisältää kaksi vaihtokehystä ja -silmukkaa limen ja pinkin väreissä)

Mitat

51 x 42,4 x 14,7 mm

Paino

58 g

IP-luokitus

IP68

Akun kesto valmiustilassa

72 tuntia

Muisti

1 Gt + 8 Gt

Myyntipakkauksen sisältö

Xplora X6Play, latauskaapeli, pikaopas

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://www.xplora.fi/asiakaspalvelu/

Tuotekoodit

EAN-koodi

7090048402662

Telian tuotekoodi

9118540