XploraXGO3 -lasten kellopuhelinXGO3-GL-SF-PINK

 • Pidä yhteyttä lapseesi puheluilla, viesteillä ja GPS-sijainnin avulla
 • Turvallinen käyttää – ei pääsyä sosiaaliseen mediaan, ei internetiä, sovelluksia tai pääsyä sopimattomaan sisältöön
 • Xplora XGO3 kannustaa lasta liikkumaan ja palkitsee lasta aktiivisuudesta hauskoilla palkinnoilla

VäriVaaleanpunainen

Kellopuhelimen ostajalle

B2C-eshop-vaihtodiili-vaihtohyvitys-kampanja-ikoni-256x256prosentti
50 € pantti Vaihtodiiliin

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 1,3"

  Näyttö

 • 4G

  Yhteys

 • GPS

  Yhteys

 • 2 MP

  Kamera

 • IP68

  Luokitus

Xplora XGO3 -lasten kellopuhelin

XGO3-kellopuhelin johdattaa lapsen turvallisesti digitaaliseen maailmaan, sillä se on kehitetty huolellisesti lapsen tarpeet huomioon ottaen. Se sisältää kaikki matkapuhelimen hyvät ominaisuudet: saat lapseen yhteyden milloin tahansa ja voit seurata missä lapsesi liikkuu. Kaiken tämän lisäksi XGO3-kellopuhelin toimii myös askelmittarina, mikä motivoi lasta olemaan aktiivisempi ja tekee liikkumisesta entistä hauskempaa. XGO3 on luonteva ensiaskel kohti itsenäistymistä. Vanhempana sinulla on aina kontrolli lapsen puhelimesta huoltajan sovelluksen kautta. Xploralla ei ole pääsyä sosiaaliseen mediaan, ei internetiä, sovelluksia tai pääsyä sopimattomaan sisältöön.

Lapselle sopiva liittymä Telialta

Xplora XGO3 -kellopuhelimella voit pitää yhteyttä lapseesi tavallisen puhelimen tavoin puheluiden ja viestien välityksellä. Vieraile lähimmässä Telia Kaupassa, niin saat tilattua edullisen ja lapselle turvallisen liittymän uuteen Xplora XGO3 -kellopuhelimeen.

Huoltajien Xplora-sovellus

Huoltajien Xplora -sovelluksen kautta hallitset kaikkia lapsesi Xplora-kellon ominaisuuksia ja pysyvt ajan tasalla mm. siitä, missä lapsesi liikkuu ja asettamaan liikkumiselle turva-alueet. Kun kello saavuttaa asetetun turva-alueen rajan, Xplora lähettää ilmoituksen puhelimeesi. Käytännössä turva-alue voi olla kätevä esimerkiksi omalla kotipihalla tai vaikka koulun ympärillä.

GPS

Katso, missä lapsesi liikkuu XGO3-kellopuhelimen avulla. GPS-toiminnon avulla voit seurata lastasi, kun hän on ulkona leikkimässä. Matkapuhelimeen ladattavalla huoltajan sovelluksella voit myös luoda turva-alueita. Saat sovellukseen ilmoituksen, kun lapsi saapuu tai poistuu turva-alueelta.

Koulutila

Asettamalla kellopuhelimen koulutilaan, kello toimii tavallisena rannekellona, eikä siten häiritse esimerkiksi oppituntien aikana. Koulutilan voi ajastaa huoltajan sovelluksesta menemään päälle ja pois lukujärjestyksen mukaan automaattisesti. SOS-toiminto toimii myös koulutilan aikana, joten lapsella on aina mahdollisuus ottaa yhteyttä huoltajaan.

SOS-toiminto

Pitämällä kellon virtapainiketta pohjassa vähintään 10 sekunnin ajan, kello soittaa automaattisesti huoltajalle. Tämän lisäksi kello lähettää push-ilmoituksen toiselle huoltajalle, jos sellainen on määritelty Xplora-sovelluksessa.

Kamera

XGO3-kellopuhelimessa on kahden megapikselin kamera, jolla lapsesi voi napata upeita kuvia. Voit siis kätevästi jakaa lapsesi kanssa kuvia päivän mittaan. Ja mikä parasta, Xplorassa ei ole nettiä tai somea, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kuvat päätyvät vääriin käsiin.

Aktiviteettialusta

Koskaan aikaisemmin lapset eivät ole olleet yhtä passiivisia, eikä heillä ole ollut yhtä paljon ruutuaikaa. Näytön liiallinen katseleminen voi aiheuttaa näkökyvyn heikentymistä sekä selkä- ja niskavaivoja. Digitaalinen lukutaito on kuitenkin nykyaikana välttämättömyys. Lasten tulisi kuitenkin olla aktiivisia, tutkia sekä kokea maailmaa – Xploran aktiviteettialusta on kehitetty tätä verten. Se yhdistää liikunnan, viihteen ja digitaalisen oppimisen! Xploran aktiviteettialusta on universumi, joka on suunniteltu auttamaan lapsia tasapainoilemaan ruutuajan ja aktiivisuuden välillä. Mitä aktiivisempi lapsi on, sitä enemmän hän voi ansaita Xplora-kolikoita, joilla voi lunastaa hauskoja palkintoja. Alustalta löytyy myös lapsen ikään sopivia oppimissisältöjä ja e-kirjoja.

Helppo käyttöönotto

Löydät helpot ohjeet Xplora XGO3 käyttöönottoon ja aktivointiin täältä: Xplora XGO3 -aloitusopas.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Piirisarja

Unisoc W307

Näyttö

1,3″ 240x240 TFT

Verkkoyhteys EU

4G : B1/3/7/8/20

3G : B1/8

2G: B2/3/5/8

Verkkoyhteys US

4G: B2/4/5/7/12

3G: B2/5

2G: 850 /1900

Wi-fi

Kyllä

IP-suojaus

IP68

Akun kapasiteetti

850 mAh

Muisti

128 Mt + 128 Mt

Kamera

2M

Taskulamppu

Ei

SIM

Vain Nano-SIM

E-SIM

Ei

Askelmittari

Kyllä

Laturi

Micro USB

Sensori

3-akselinen kiihtyvyysanturi

Käyttöjärjestelmä

RTOS

Väri

Pinkki

Myyntipakkauksen sisältö

Xplora XGO3, latauskaapeli, pikaopas

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://www.xplora.fi/asiakaspalvelu/

Tuotekoodit

EAN-koodi

7090048401580

Telian tuotekoodi

9118503