Liittymä koirapantaan

Hanki liittymä koirapantaan ja seuraa missä eläinystäväsi liikkuu.

Alk 4,99 €/kk
Paikanna lemmikkisi nopeasti
Toimiva ja helppo
Rajaton netti kotimaassa

Edullinen laitenetti

Kun koirapannassa on netti, seuraat kätevästi kännykällä missä koirasi liikkuu. Jos sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista*, saat laitenetin huippuedulliseen keskittäjähintaan 4,99 €/kk, muille norm. 7,99 €/kk.

*Keskittäjän etuliittymä ei koske Telia Prepaid -liittymiä, Telia Dot -liittymiä, mobiilinettiliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeutta.

Yhteys mukaan laitteeseen

Keskittäjän etuliittymä
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s
Hinta muille kuin puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaillemme 7,99 €/kk.

Yhteys mukaan laitteeseen

4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s

Mobiilinetti kaikkiin tarpeisiin

Mobiililaajakaista on huoleton vaihtoehto ja se kulkee mukanasi kodin lisäksi myös mökille ja harrastuksiin. Tutustu mobiililaajakaistojen edullisiin asiakasetuhintoihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Mobiililaajakaistat

Telia Yhteyspiste

Telia Yhteyspiste helpottaa sovelluksien etäkäyttöä ja valvontaa mobiiliverkossa. Asiakastuen ohjeesta tai Telia Helpistä löydät apua käyttöönottoon ja asetusten määrittelyyn liittyviin kysymyksiin.

Ohjeisiin

Ota yhteys Helppiin

Kysymyksiä ja vastauksia

Pystyykö laitenetillä soittamaan ja lähettämään tekstiviestejä?

Laitenetillä voit lähettää tekstiviestejä rajattomasti. Liittymästä soitetut puhelut maksavat 0,09 €/min.

Onko laitenettiä saatavilla yrityksille?

Kyllä on. Yrityksille tarkoitetuilla M2M-laiteliittymillä on mahdollista saada yrityksen liiketoimintaa tukevat laitteet kommunikoimaan keskenään, sekä hallita etänä esimerkiksi valvontakameroita, hälyttimiä ja maksupäätteitä.

M2M-liittymät yrityksille

Sopiiko laitenetti älykelloon liittymäksi?

Laitenettiä ei ole tarkoitettu älykellon yhteydeksi, vaan älylaitteiden etäohjauksen tueksi. Sen sijaan Yhteys Multi -liittymää voit hyödyntää älykellossasi, ja käyttää kellossa kätevästi puhelinliittymäsi yhteyttä ja numeroa. Tutustu Yhteys Multi -liittymään.

Miten liittymä toimitetaan?

Toimitamme SIM-kortin kotiisi kirjepostilla 1-2 arkipäivässä tai eSIM-kortin heti sähköpostiisi.

Monipuoliset nettiliittymätuotteet

Valitse mobiililaajakaista, kun tarvitset netin esimerkiksi tablettiinreitittimeen tai riistakameraan. Liikkuva laajakaista tarjoaa vapautta, sillä voit surffata tabletillasi rajattomasti missä vain kotimaassa. Netti mökille hoituu myös kätevästi mobiililaajakaistan avulla.

Mobiililaajakaista kannattaa valita käyttötarpeen mukaan. Jos liittymän kuuluvuus mietityttää esimerkiksi mökkipaikkakunnalla, voit tarkistaa asian kuuluvuuskartastamme. Voit myös testata laajakaistasi nopeutta nopeustestillä, jolloin näet kuinka nopea nykyinen yhteytesi on.

Millainen liittymä koiratutkaan?

Koiratutkan avulla pidät huolta koiraystävästäsi liikkuessasi maastossa. Olemme koonneet yhteen valikoiman liittymiä, jotka sopivat yhteysvaihtoehdoiksi koiratutkaan tai koiran liikkeitä seuraavaan koirapantaan. Edullinen liittymä koirapantaan sisältää rajattoman netin kotimaassa.

Miksi tarvitsen liittymän koirapantaan? Useista koiratutkista löytyy jo valmiiksi SIM-kortti, joka sisältyy koiratutkan hintaan. Tämän SIM-kortin käyttöaika on kuitenkin usein määräaikainen, jonka jälkeen voi tulla ajankohtaiseksi vaihtaa liittymää. Kaikki koiratutkat tai koiran liikkeistä tietoa lähettävät koirapannat eivät myöskään välttämättä pidä sisällään startti-SIM-korttia.