Liittymä koirapantaan

Hanki liittymä koirapantaan alkaen 2,90 €/kk
Rajaton netti kotimaassa
Mukana toimitetaan SIM-kortti
EU-datapaketti sisältyy hintaan

Koiraystävän kanssa maastossa

Kun koirapannassa on netti, seuraat kätevästi kännykällä, missä koirasi liikkuu. KoiratutkaanRiistakameraan tai valvontakameraan sopiva mobiililaajakaista alkaen 2,90 €/kk. Jos kaipaat tarpeisiisi leveämpää kaistaa, tutustu myös muihin mobiililaajakaistavaihtoehtoihin.

Yhteys mukaan laitteeseen

Asiakasetuna edullisempaan hintaan
4 G verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 4 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videomateriaalin lähettämisen) 5 Mbit /s
Asiakasetuhinta Telian puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaille (ei koske Prepaid- tai Telia Dot -liittymiä). Säästä 5 €/kk!

Rajaton Lite 0,2 M

Kodin laitteiden hallintaan
4 G verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 4 Gt kk
Liittymäasiakkaanamme saat C More -tuotteita aina etuhintaan. Lue lisää ja hyödynnä etusi: telia.fi/etukoodi

Mobiilinetti kaikkiin tarpeisiin

Mobiililaajakaista on huoleton vaihtoehto ja se kulkee mukanasi kodin lisäksi myös mökille ja harrastuksiin. Tutustu mobiililaajakaistojen huippuedullisiin asiakasetuhintoihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.
Tutustu

Telia Helppi auttaa laitepulmissa

lisäapua yhteyspisteen kanssa?

Asiakastuen ohjeesta tai Telia Helpistä löydät apua ja tukea muun muassa käyttöönottoon ja asetusten määrittelyyn liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin.

katso ohjeet ota yhteys helppiin

LIITTYMÄ TABLETTIIN TAI REITITTIMEEN

Valitse mobiililaajakaista, kun tarvitset netin esimerkiksi tablettiin, reitittimeen tai riistakameraan. Liikkuva laajakaista tarjoaa vapautta, sillä voit surffata tabletillasi rajattomasti missä vain kotimaassa. Mikäli matkustat paljon ulkomailla, voimme tarjota käyttöösi sopivan ulkomaan nettipaketin valintasi mukaan, eikä roaming-maksuja tarvitse pelätä.

Mobiililaajakaista kannattaa valita käyttötarpeen mukaan. Jos liittymän kuuluvuus mietityttää esimerkiksi mökkipaikkakunnalla, voit tarkistaa asian kuuluvuuskartastamme. Voit myös testata laajakaistasi nopeutta nopeustestillä, jolloin näet, millaisen yhteyden voisit saada sijaintiisi.

Mikäli kotisi muut yhteydet kaipaavat päivitystä, tutustu silloin myös muihin yhteystuotteisiimme. Löydät meiltä esimerkiksi huippunopean 5G-netin kotiin, luotettavat puhelinliittymät, näppärät prepaid-liittymät sekä uudet 5G-liittymät.

Millainen liittymä koiratutkaan?

Olemme koonneet yhteen valikoiman liittymiä, jotka sopivat yhteysvaihtoehdoiksi koiratutkaan tai koiran liikkeitä seuraavaan koirapantaan. Koiratutkaan suosittelemamme liittymä sisältää rajattoman netin kotimaassa, minkä lisäksi liittymän hinta ei päätä huimaa.

Miksi tarvitsen liittymän koirapantaan? Useista koiratutkista löytyy jo valmiiksi SIM-kortti, joka sisältyy koiratutkan hintaan. Tämän SIM-kortin käyttöaika on kuitenkin usein määräaikainen, jonka jälkeen voi tulla ajankohtaiseksi vaihtaa liittymää. Kaikki koiratutkat / koiran liikkeistä tietoa lähettävät koirapannat eivät myöskään välttämättä pidä sisällään startti-SIMiä.

Koiratutkan avulla pidät huolta koiraystävästäsi liikkuessasi maastossa. Koiratutka paikantaa koirasi, ja näin vaara että et löytäisi kauas kulkenutta koiraasi on pienempi.