Liittymä koirapantaan

Hanki liittymä koirapantaan alkaen 3,99 €/kk

Koiraystävän kanssa maastossa

Kun koirapannassa on netti, seuraat kätevästi kännykällä missä koirasi liikkuu. Koiratutkaanriistakameraan tai valvontakameraan sopiva mobiililaajakaista alkaen 3,99 €/kk. Jos kaipaat tarpeisiisi leveämpää kaistaa, tutustu myös muihin mobiililaajakaistavaihtoehtoihin.

Yhteys mukaan laitteeseen

Keskittäjälle edullisemmin
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 5 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s
Hinta muille kuin Telian puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaille 6,99 €/kk.

Mobiilinetti kaikkiin tarpeisiin

Mobiililaajakaista on huoleton vaihtoehto ja se kulkee mukanasi kodin lisäksi myös mökille ja harrastuksiin. Tutustu mobiililaajakaistojen huippuedullisiin asiakasetuhintoihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.
Tutustu

Lisäapua yhteyspisteen kanssa?

Asiakastuen ohjeesta tai Telia Helpistä löydät apua ja tukea muun muassa käyttöönottoon ja asetusten määrittelyyn liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin.

katso ohjeet ota yhteys helppiin

Monipuoliset nettiliittymätuotteet

Valitse mobiililaajakaista, kun tarvitset netin esimerkiksi tablettiinreitittimeen tai riistakameraan. Liikkuva laajakaista tarjoaa vapautta, sillä voit surffata tabletillasi rajattomasti missä vain kotimaassa. Netti mökille hoituu myös kätevästi mobiililaajakaistan avulla. Mikäli matkustat paljon ulkomailla, voimme tarjota käyttöösi sopivan ulkomaan nettipaketin valintasi mukaan, eikä roaming-maksuja tarvitse pelätä.

Mobiililaajakaista kannattaa valita käyttötarpeen mukaan. Jos liittymän kuuluvuus mietityttää esimerkiksi mökkipaikkakunnalla, voit tarkistaa asian kuuluvuuskartastamme. Voit myös testata laajakaistasi nopeutta nopeustestillä, jolloin näet, millaisen yhteyden voisit saada sijaintiisi.

Mikäli kotisi muut yhteydet kaipaavat päivitystä, tutustu silloin myös muihin yhteystuotteisiimme. Löydät meiltä esimerkiksi huippunopean 5G-netin kotiin, luotettavat puhelinliittymät, näppärät prepaid-liittymät, uudet 5G-liittymät sekä etuhinnat mobiililaajakaistoista.

Millainen liittymä koiratutkaan?

Olemme koonneet yhteen valikoiman liittymiä, jotka sopivat yhteysvaihtoehdoiksi koiratutkaan tai koiran liikkeitä seuraavaan koirapantaan. Koiratutkaan suosittelemamme liittymä sisältää rajattoman netin kotimaassa, minkä lisäksi liittymän hinta ei päätä huimaa.

Miksi tarvitsen liittymän koirapantaan? Useista koiratutkista löytyy jo valmiiksi SIM-kortti, joka sisältyy koiratutkan hintaan. Tämän SIM-kortin käyttöaika on kuitenkin usein määräaikainen, jonka jälkeen voi tulla ajankohtaiseksi vaihtaa liittymää. Kaikki koiratutkat / koiran liikkeistä tietoa lähettävät koirapannat eivät myöskään välttämättä pidä sisällään startti-SIMiä.

Koiratutkan avulla pidät huolta koiraystävästäsi liikkuessasi maastossa. Koiratutka paikantaa koirasi, ja näin vaara että et löytäisi kauas kulkenutta koiraasi on pienempi.