Liittymä riistakameraan

Hanki liittymä riistakameraan ja riistan kuvaukseen.
Alk. 3,99 €/kk

Aina riistan jäljillä

Kuvaa riistaeläimiä esimerkiksi ruokintapaikalla tai pidä valvova silmä auki mökilläsi myös talviaikaan. Riistakameraan, koirapantaan tai valvontakameraan sopiva mobiililaajakaista alkaen 3,99 €/kk. Jos kaipaat tarpeisiisi leveämpää kaistaa, tutustu myös muihin mobiililaajakaistavaihtoehtoihin.

Yhteys mukaan laitteeseen

4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 7 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s
Hinta muille kuin Telian puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaille 6,99 €/kk.

Mobiilinetti kaikkiin tarpeisiin

Mobiililaajakaista on huoleton vaihtoehto ja se kulkee mukanasi kodin lisäksi myös mökille ja harrastuksiin. Tutustu mobiililaajakaistojen huippuedullisiin asiakasetuhintoihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Mobiililaajakaistat

Telia Yhteyspiste

Telia Yhteyspiste helpottaa sovelluksien etäkäyttöä ja valvontaa mobiiliverkossa. Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi mökin valvontakamerat ja riistakamerat. Asiakastuen ohjeesta tai Telia Helpistä löydät apua käyttöönottoon ja asetusten määrittelyyn liittyviin kysymyksiin.

Ohjeisiin

Ota yhteys Helppiin

'
'

Riistakameran liittymä ja muut liittymätuotteet

Valitse mobiililaajakaista, kun tarvitset netin esimerkiksi tablettiinreitittimeen tai riistakameraan. Liikkuva laajakaista tarjoaa vapautta, sillä voit surffata tabletillasi rajattomasti missä vain kotimaassa. Netti mökille hoituu myös kätevästi mobiililaajakaistan avulla. Mikäli matkustat paljon ulkomailla, voimme tarjota käyttöösi sopivan ulkomaan nettipaketin valintasi mukaan, eikä roaming-maksuja tarvitse pelätä.

Mobiililaajakaista kannattaa valita käyttötarpeen mukaan. Jos liittymän kuuluvuus mietityttää esimerkiksi mökkipaikkakunnalla, voit tarkistaa asian kuuluvuuskartastamme. Voit myös testata laajakaistasi nopeutta nopeustestillä, jolloin näet, millaisen yhteyden voisit saada sijaintiisi. Katso myös etuhinnat mobiililaajakaistasta.

Mikäli kotisi muut yhteydet kaipaavat päivitystä, tutustu silloin myös muihin yhteystuotteisiimme. Löydät meiltä esimerkiksi huippunopeat laajakaistat esim. 5G-netin kotiin. Eri nettiliittymät tarjoavat erilaisen valikoiman nopeuksia, omaan kotiin kannattaa valita omiin käyttötarkoituksiin parhaiten sopiva. Mitä enemmän nettiä käyttää, sitä nopeampi liittymä kannattaa valita. Mesh-verkolla saat wifin toimimaan suurenkin kodin jokaisessa huoneessa. Muista myös  luotettavat puhelinliittymät, näppärät prepaid-liittymät sekä 5G-liittymät.

Millainen liittymä riistakameraan?

Hankkimalla lähettävään riistakameraasi mobiilillaajakaistaliittymän, saat ajantasaista tietoa siitä, mitä riistakameran kuvaamalla alueella tapahtuu, missä vain ikinä oletkin. 

Riistakameraliittymää valittaessa kannattaa huomioda se, että suuri osa riistakameroista ei pysty lähettämään dataa kovin nopeasti. Silloin on järkevää valita liittymä, jossa et turhaan maksa nopeasta datansiirtonopeudesta. Liittymän datansiirtomäärän kannattaa olla rajaton, jotta ei tarvitse turhaan huolehtia siitä, minkä verran dataa on jo siirretty ja milloin raja tulee vastaan. 

Laiteliittymä sopii riistakameran lisäksi myös esimerkiksi koiratutkaan tai valvontakameraan.