Liittymä riistakameraan

Hanki liittymä riistakameraan ja riistan kuvaukseen.

Alk. 4,99 €/kk
Seuraa helposti eläinten liikkeitä
Toimiva ja helppo
Rajaton netti kotimaassa

Edullinen laitenetti

Kuvaa riistaeläimiä esimerkiksi ruokintapaikalla tai pidä valvova silmä auki mökilläsi myös talviaikaan. Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista*, saat riistakameraan sopivan laitenetin huippuedulliseen keskittäjähintaan 4,99 €/kk, muille norm. 7,99 €/kk.

*Keskittäjän etuliittymä ei koske Telia Prepaid -liittymiä, Telia Dot -liittymiä, mobiilinettiliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeutta.

Yhteys mukaan laitteeseen

Keskittäjän etuliittymä
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s
Hinta muille kuin puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaillemme 7,99 €/kk.

Yhteys mukaan laitteeseen

4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa Rajaton
Viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 9 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videokuvan lähettämisen) 5 Mbit /s

Mobiilinetti kaikkiin tarpeisiin

Mobiililaajakaista on huoleton vaihtoehto ja se kulkee mukanasi kodin lisäksi myös mökille ja harrastuksiin. Tutustu mobiililaajakaistojen edullisiin asiakasetuhintoihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Mobiililaajakaistat

Telia Yhteyspiste

Telia Yhteyspiste helpottaa sovelluksien etäkäyttöä ja valvontaa mobiiliverkossa. Asiakastuen ohjeesta tai Telia Helpistä löydät apua käyttöönottoon ja asetusten määrittelyyn liittyviin kysymyksiin.

Ohjeisiin

Ota yhteys Helppiin

Kysymyksiä ja vastauksia

Pystyykö laitenetillä soittamaan ja lähettämään tekstiviestejä?

Laitenetillä voit lähettää tekstiviestejä rajattomasti. Liittymästä soitetut puhelut maksavat 0,09 €/min.

Onko laitenettiä saatavilla yrityksille?

Kyllä on. Yrityksille tarkoitetuilla M2M-laiteliittymillä on mahdollista saada yrityksen liiketoimintaa tukevat laitteet kommunikoimaan keskenään, sekä hallita etänä esimerkiksi valvontakameroita, hälyttimiä ja maksupäätteitä.

M2M-liittymät yrityksille

Sopiiko laitenetti älykelloon liittymäksi?

Laitenettiä ei ole tarkoitettu älykellon yhteydeksi, vaan älylaitteiden etäohjauksen tueksi. Sen sijaan Yhteys Multi -liittymää voit hyödyntää älykellossasi, ja käyttää kellossa kätevästi puhelinliittymäsi yhteyttä ja numeroa. Tutustu Yhteys Multi -liittymään.

Miten liittymä toimitetaan?

Toimitamme SIM-kortin kotiisi kirjepostilla 1-2 arkipäivässä tai eSIM-kortin heti sähköpostiisi.

Riistakameran liittymä ja muut liittymätuotteet

Hankkimalla lähettävään riistakameraasi laiteliittymän, saat ajantasaista tietoa siitä, mitä riistakameran kuvaamalla alueella tapahtuu. Laiteliittymä sopii riistakameran lisäksi myös esimerkiksi koiratutkaan tai valvontakameraan.

Valitse mobiililaajakaista, kun tarvitset netin esimerkiksi tablettiin tai läppäriin. Liikkuva laajakaista tarjoaa vapautta, sillä voit surffata tabletillasi rajattomasti missä vain kotimaassa. Netti mökille hoituu myös kätevästi mobiililaajakaistan avulla. Jos liittymän kuuluvuus mietityttää, voit tarkistaa asian kuuluvuuskartastamme. Voit myös testata laajakaistasi nopeutta nopeustestillä, jolloin näet kuinka nopea nykyinen yhteytesi on.

Mikäli kotisi muut yhteydet kaipaavat päivitystä, tutustu silloin myös muihin yhteystuotteisiimme. Löydät meiltä huippunopeat laajakaistat, kuten 5G-netin kotiin. Eri nettiliittymät tarjoavat erilaisen valikoiman nopeuksia. Omaan kotiin kannattaa valita omiin käyttötarkoituksiin parhaiten sopiva. Mitä enemmän nettiä käyttää, sitä nopeampi liittymä kannattaa valita. Mesh-verkolla saat wifin toimimaan suurenkin kodin jokaisessa huoneessa.

Millainen liittymä riistakameraan?

Riistakameraliittymää valittaessa kannattaa huomioda se, että suuri osa riistakameroista ei pysty lähettämään dataa kovin nopeasti. Silloin on järkevää valita liittymä, jossa et turhaan maksa nopeasta datansiirtonopeudesta. Liittymän datansiirtomäärän kannattaa olla rajaton, jotta ei tarvitse turhaan huolehtia siitä, minkä verran dataa on jo siirretty ja milloin raja tulee vastaan. 

Laiteliittymä sopii riistakameran lisäksi myös esimerkiksi koiratutkaan tai valvontakameraan.