Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liittymä riistakameraan

Hanki liittymä riistakameraan ja riistan kuvaukseen alkaen 2,90 €/kk
Rajaton netti kotimaassa
Mukana toimitetaan SIM-kortti
EU-datapaketti sisältyy hintaan

AINA RIISTAN JÄLjILLÄ

Kuvaa riistaeläimiä esimerkiksi ruokintapaikalla tai pidä valvova silmä auki mökilläsi myös talviaikaan. Riistakameraan, koiratutkaan tai valvontakameraan sopiva mobiililaajakaista alkaen 2,90 €/kk. Jos kaipaat tarpeisiisi leveämpää kaistaa, tutustu myös muihin mobiililaajakaistavaihtoehtoihin.

Yhteys mukaan laitteeseen

Asiakasetuna edullisempaan hintaan
4 G verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 4 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videomateriaalin lähettämisen) 5 Mbit /s
Asiakasetuhinta Telian puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaille (ei koske Prepaid- tai Telia Dot -liittymiä). Säästä 5 €/kk!

Rajaton Lite 0,2 M

Kodin laitteiden hallintaan
4 G verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 4 Gt kk
Liittymäasiakkaanamme saat C More -tuotteita aina etuhintaan. Lue lisää ja hyödynnä etusi: telia.fi/etukoodi

Mobiilinetti kaikkiin tarpeisiin

Mobiililaajakaista on huoleton vaihtoehto ja se kulkee mukanasi kodin lisäksi myös mökille ja harrastuksiin. Tutustu mobiililaajakaistojen huippuedullisiin asiakasetuhintoihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.
Tutustu

Telia Helppi auttaa laitepulmissa

lisäapua yhteyspisteen kanssa?

Asiakastuen ohjeesta tai Telia Helpistä löydät apua ja tukea muun muassa käyttöönottoon ja asetusten määrittelyyn liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin.

katso ohjeet ota yhteys helppiin

LIITTYMÄ TABLETTIIN TAI REITITTIMEEN

Valitse mobiililaajakaista, kun tarvitset netin esimerkiksi tablettiin, reitittimeen tai riistakameraan. Liikkuva laajakaista tarjoaa vapautta, sillä voit surffata tabletillasi rajattomasti missä vain kotimaassa. Mikäli matkustat paljon ulkomailla, voimme tarjota käyttöösi sopivan ulkomaan nettipaketin valintasi mukaan, eikä roaming-maksuja tarvitse pelätä.

Mobiililaajakaista kannattaa valita käyttötarpeen mukaan. Jos liittymän kuuluvuus mietityttää esimerkiksi mökkipaikkakunnalla, voit tarkistaa asian kuuluvuuskartastamme. Voit myös testata laajakaistasi nopeutta nopeustestillä, jolloin näet, millaisen yhteyden voisit saada sijaintiisi.

Mikäli kotisi muut yhteydet kaipaavat päivitystä, tutustu silloin myös muihin yhteystuotteisiimme. Löydät meiltä esimerkiksi huippunopean 5G-netin kotiin, luotettavat puhelinliittymät, näppärät prepaid-liittymät sekä uudet 5G-liittymät.

Millainen liittymä riistakameraan?

Hankkimalla lähettävään riistakameraasi mobiilillaajakaistaliittymän, saat ajantasaista tietoa siitä, mitä riistakameran kuvaamalla alueella tapahtuu, missä vain ikinä oletkin. 

Riistakameraliittymää valittaessa kannattaa huomioda se, että suuri osa riistakameroista ei pysty lähettämään dataa kovin nopeasti. Silloin on järkevää valita liittymä, jossa et turhaan maksa nopeasta datansiirtonopeudesta. Liittymän datansiirtomäärän kannattaa olla rajaton, jotta ei tarvitse turhaan huolehtia siitä, minkä verran dataa on jo siirretty ja milloin raja tulee vastaan. 

Laiteliittymä sopii riistakameran lisäksi myös esimerkiksi koiratutkaan tai valvontakameraan.