Laajakaista taloyhtiöösi

Taloyhtiönetti on fiksu ja kiinteistön arvoa nostava valinta.

Taloyhtiönetti nostaa kiinteistön arvoa

Yhteisellä taloyhtiösopimuksella laajakaista tulee edullisemmaksi, kuin jokaisen erikseen ostamana. Lisäksi asukkaat saavat nopeamman netin, TV:n lisäkanavat ja puhelinliittymiä huokeampaan hintaan.

Näin tilaat netin koko taloyhtiöön

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja ja isännöitsijä voivat laittaa taloyhtiönetin hankinnan alulle. Jos olet taloyhtiön asukas ja haluaisit taloyhtiöönne edullisen taloyhtiönetin, otathan yhteyttä siis taloyhtiösi hallitukseen tai isännöitsijään.

Pyydä tarjous taloyhtiönetistä

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä voi tehdä tarjouspyynnön taloyhtiönetistä. Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö

Taloyhtiömyyjät palveluksessasi

Tarjouspyynnöt otamme vastaan aina kirjallisesti yllä olevalla lomakkeella. Jos sinulla on muita kysymyksiä, otathan yhteyttä taloyhtiöpalveluumme puh. 0200 323 33 (ma–pe klo 9–15), sähköpostilla taloyhtiopalvelu@telia.fi tai suoraan myyjiimme.

Katso myyjien yhteystiedot

Hoida taloyhtiönetin asioita

Onko taloyhtiössäsi jo taloyhtiönetti, ja haluaisit hoitaa siihen liittyviä asioita taloyhtiön edustajana? Tästä löydät taloyhtiöpalvelun yhteystiedot sekä lomakkeet muutos- ja vikatilanteisiin.

Etsitkö asukkaille suunnattua asiakaspalvelua? 
Asukkaiden taloyhtiösivulle