Laajakaista taloyhtiöösi

Taloyhtiönetti on fiksu ja kiinteistön arvoa nostava valinta.

Taloyhtiönetti nostaa kiinteistön arvoa

Taloyhtiösopimuksella varmistat toimintavarmat yhteydet sekä monipuoliset netti- ja tv-palvelut edullisin sopimushinnoin niin taloyhtiölle kuin asukkaille. Yhteisellä taloyhtiösopimuksella laajakaista tulee edullisemmaksi, kuin jokaisen erikseen ostamana. Lisäksi asukkaat saavat nopeamman netin, TV:n lisäkanavat ja puhelinliittymiä huokeampaan hintaan. Taloyhtiöpalvelumme tarjoaa kiinteistön edustajille asiantuntevan ja vaivattoman asiointikanavan.

Näin tilaat netin koko taloyhtiöön

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja ja isännöitsijä voivat laittaa taloyhtiönetin hankinnan alulle. Jos olet taloyhtiön asukas ja haluaisit taloyhtiöönne edullisen taloyhtiönetin, otathan yhteyttä siis taloyhtiösi hallitukseen tai isännöitsijään.

1. Tee tarjouspyyntö

Täytä tarjouspyyntölomake tai ota suoraan yhteyttä myyjiimme. Saatte taloyhtiökohtaisen ehdotuksen taloyhtiönetistä.

2. Päätös taloyhtiönetin hankinnasta

Tutustuttuanne saamaanne tarjoukseen, voitte tehdä päätöksen taloyhtiönetin hankinnasta.

3. Taloyhtiönetti otetaan käyttöön

Hankintapäätöksen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme palveluiden käyttöönottopäivän. Lähetämme asukkaille tiedotteen sekä ohjeet palveluiden käyttöönotosta ja tarjolla olevista lisäpalveluista.

Pyydä tarjous taloyhtiönetistä

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä voi tehdä tarjouspyynnön taloyhtiönetistä. Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jätä tarjouspyyntö

Taloyhtiömyyjät palveluksessasi

Tarjouspyynnöt otamme vastaan aina kirjallisesti yllä olevalla lomakkeella. Jos sinulla on muita kysymyksiä, otathan yhteyttä taloyhtiöpalveluumme puh. 0200 323 33 (ma–pe klo 9–15), sähköpostilla taloyhtiopalvelu@telia.fi tai suoraan myyjiimme.

Katso myyjien yhteystiedot

Taloyhtiön lämmitys kuntoon

Kaukolämmityksen optimointi tasaa lämpöenergian kulutusta, antaa seurantanäkymän sisäolosuhteisiin ja luo asukkaille tasaiset ja mukavat oltavat kodeissaan.

Kaukolämmön optimointi

Tutustu palveluun yritysasiakkaiden Kaukolämmön optimointi -palvelun sivulla. Taloyhtiön edustajien yhteydenotot taloyhtiöpalveluumme.

Hoida taloyhtiönetin asioita

Onko taloyhtiössäsi jo taloyhtiönetti, ja haluaisit hoitaa siihen liittyviä asioita taloyhtiön edustajana? Tästä löydät taloyhtiöpalvelun yhteystiedot sekä lomakkeet muutos- ja vikatilanteisiin.

Etsitkö asukkaille suunnattua asiakaspalvelua? 
Asukkaiden taloyhtiösivulle