Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Telia TV kaapelikortti

Suomessa kaikki maksukanavat ovat kaapelikortin takana, ja siksi tarvitset kaapelikortin maksukanavien ja kanavapakettien tilaamista varten.

Maksullinen (4,50 €) Telia TV kaapelikortti sisältää jo itsessään peruskanavat sekä nämä kanavat:

  • Travel Channel HD*
  • Eurosport 1 SD- ja HD* -kanavat
  • FOX HD*
  • National Geographic HD*
  • C More Hits HD*
  • C More Max 2 HD*

*Huomioithan, että HD-kanavien katseleminen vaatii kaapelikortin lisäksi Cable HD Ready -digiboksin tai -television sekä näiden linkittämisen keskenään.

Kanavapakettien ja maksukanavien tilaaminen

Voit tilata kanavapaketteja ja maksukanavia kaapelikortillesi asiakaspalvelustamme, lähimmästä Telia Kaupasta tai kirjautumalla osoitteessa telia.fi.

Katso tilaamiasi kanavapaketteja myös reissussa

Useat kaapelikortille tilatut kanavapaketit saat maksutta myös Telia TV sovellukseen. Sovelluksella katsot tilaamiasi kanavapaketteja kätevästi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, milloin ja missä vain. Lue lisää

Sovelluksen avulla saat käyttöösi myös videovuokraamon ja ohjelmakirjastot sekä lisämaksullisen (6,50 €/kk) Tallennuspalvelun.

Tallennuspalvelulla tallennat peruskanavien ohjelmia, vaikka jokaista kanavaa yhtä aikaa. Käytössäsi on valtava tallennustila, johon mahtuu jopa 3000 tuntia TV-ohjelmia. Tallenteiden katseluaika on 90 vuorokautta, jonka jälkeen ne poistuvat verkosta automaattisesti. Tallennukset tallentuvat aina alusta asti, vaikka aloittaisit tallennuksen vasta viime minuuteilla.