Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Prepaid Netti

Sonera Prepaid Netti on nyt Telia Prepaid Netti!

Jos olet hankkinut Sonera Prepaid Netti –liittymän ennen 23.3.2017, liittymäsi numero, hinnoittelu ja toiminta säilyvät ennallaan. Voit ladata saldoa ja paketteja Telian sivuilla, Telia Prepaid -lataussovelluksella ja R-kioskilla.

Prepaid Netti -liittymällä (aiempi nimi Prepaid Nettikuukausi) surffaat netissä kertamaksulla ilman laskuja. Liittymään on ladattu 31 päivää rajatonta netin käyttöä Telian 3G- ja 4G-verkoissa enintään 100 Mbit/s nopeudella* (netti toimii myös 2G-verkon alueella). Jotta saisit nettipaketista täyden hyödyn, varmista että käytössäsi on LTE-tekniikkaa tukeva 4G-laite.

*Saapuvan liikenteen maksiminopeus on Telian 4G LTE-verkossa 100 Mbit/s (yleinen vaihteluväli 10-100 Mbit/s), 3G-verkossa 40Mbit/s (vaihteluväli 0,4–40 Mbit/s), ) ja 2G-verkossa 0,2 mbit/s (vaihteluväli 0,02–0,2 Mbit/s.). Jotta saisit netin käytössä täyden hyödyn Telian Aito 4G -verkosta, varmistathan että käytössäsi on 4G-laite.

Käyttöönotto

Telia Prepaid Netti -liittymän voit ostaa Telia Kauppiailta, R-kioskeista, Citymarketeista, verkkokaupasta sekä hyvin varustetuista kioskeista ja huoltoasemilta.

TUTUstU JA TILAA

Paketin sisältö:

  • SIM-kortti (trio-sim-kortti, joka sopii kaikkiinlaitteisiin – voit painaa korttikehyksestä sopivan kokoisen sim-kortin: nano,mikro tai normaali)
  • Käyttöohje sekä toimitusehdot

Säilytä SIM-kortin kehys, jossa on PIN- ja PUK-koodit sekä liittymän numeron eli puhelinnumerosi.

Liittymän aktivoiminen

Telia Prepaid Netti -liittymä aktivoituu ensimmäisestä soitetusta tai vastaanotetusta puhelusta/tekstiviestistä, avatusta nettiyhteydestä tai saldolatauksesta. Liittymä on käytettävissä 6 kuukautta käyttöönotosta tai 12 kuukautta viimeisimmästä latauksesta. Jos et lataa saldoa, paketteja tai netinkäyttöä 12 kuukauteen, liittymä sulkeutuu. Ennen 23.3.2017 käyttöönotetut Prepaid Netti –liittymät ovat voimassa 12 kk käyttöönotosta tai latauksesta.

Saldon tai paketin lataus aktivoi aina liittymää 12 kk eteenpäin. Tarkista voimassaoloaika lähettämällä tekstiviesti EASY VOIMASSA numeroon 15400. Viesti on maksuton.

Multimediaviestejä tai tiedonsiirtoa varten tarvitset puhelimeesi asetukset. Tarvittaessa tilaa asetukset tekstiviestillä. Lähetä viesti ASETUKSET numeroon 15400.

Rajoitukset

  • Telia Prepaid Netti -liittymä ei toimi ulkomailla.
  • Liittymään ei voi tilata maksullisia (laskutettavia) lisäpalveluita.
  • Soitonsiirrot toimivat vain silloin, kun liittymässäsi on puheaikaa jäljellä.
  • Palvelunumeroihin soitettaessa täytyy puheaikaa olla jäljellä vähintään 20 € (poikkeuksena yleishyödylliset palvelunumerot, palveluluokka 1).
  • Telia Prepaid Netti -liittymällä ei voi soittaa 1.4.2012 käyttöönotettuihin maksupalvelulain mukaisiin 0606-, 0707- ja 0708-alkuisiin palvelunumeroihin. Tekstiviestien lähettäminen maksupalvelulain mukaisiin 169-, 177- ja 178-alkuisiin lyhytnumeroihin ei ole Telia Prepaid -liittymällä sallittu. Maksupalvelunumeroissa tarjotaan konkreettisia tuotteita, kuten autopesut, elintarvike- ja kahvilaostokset, pysäköinti sekä lehtitilaukset.

Lataukset

Voit ostaa saldoa tai paketteja kätevästi verkkopankkitunnuksillasi (Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Säästöpankit/Paikallisosuuspankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia).

Voit ladata saldoa, nettipaketteja ja Telia Prepaid -paketteja (sis. puhetta, viestejä ja nettikäyttöä) netissä, Telia Prepaid -lataussovelluksella, R-kioskilla tai ostamalla latauslipukkeen lähimmältä Telian jälleenmyyjältä.

Lataa saldoa tai paketteja

Lue lisää latauslipukkeesta

Lue lisää lataussovelluksesta

Jäljellä olevan saldon tarkistat helpoiten tekstiviestillä PREPAID SALDO numerosta 15400. Viesti on maksuton.