Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Peruuttaminen

Peruuttamisella tarkoitetaan tilauksien, kuten liittymien sekä palveluiden peruuttamista

Verkkokaupan ja itsepalveluiden kautta tilatuilla tuotteilla ja palveluilla on yleensä 14 päivän peruuttamisoikeus, jollei toisin mainita. Asiakkaalla on myös oikeus irtisanoa tai kytkeä palvelu pois milloin tahansa, jos kyseessä ei ole määräaikaan sidottu palvelu.

Tilauksen peruuttaminen onnistuu näppärästi peruuttamislomakkeella.

Peruuttamisoikeus Koskien palveluita ja laitteita

Sinulla on oikeus peruuttaa syytä ilmoittamatta verkkokaupan, itsepalveluiden, puhelinmyynnin tai kotimyynnin sopimus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä ja tavaran osalta siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, tulee sinun ilmoittaa siitä yksiselitteisellä tavalla, esimerkiksi kirjeellä tai puhelimitse. Kerro ilmoituksessa, minkä tuotteen tai palvelun sopimuksen haluat peruuttaa, nimesi, henkilötunnuksesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä mahdollinen sähköpostiosoitteesi.

Voit käyttää joko tilauksen liitteenä saamaasi peruuttamislomaketta tai tehdä peruuttamisilmoituksen nettilomakkeella. Jos teet peruutuksen netissä, ilmoitamme sinulle viipymättä vastaanotettuamme ilmoituksesi

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruttamisoikeuden päättymistä.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmotuksesi peruuttamisoikeuden kättämisestä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset koskien palveluita

Jos palvelu on pyynnöstäsi otettu käyttöön ennen peruuttamisajan päättymistä, peritään käytetystä palvelusta kohtuullinen korvaus.

Peruuttamisen vaikutukset koskien laitteita

Jos peruutat tekemäsi sopimuksen, palautamme sinulle kaikki saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannukset, jotka ovat aiheutuneet edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavasti toimitustavasta), viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanotettuamme.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet alun perin käyttänyt, ellet ole erikseen suostunut muuhun, ja siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Maksujen palautus saattaa viivästyä siihen saakka, kunnes laite on palautettu.

Sinun on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Telia Finland Oyj
PL 0400
65101 Vaasa