Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Laskutuskaudet ja laskutusrajat

Eikö laskua ole kuulunut? Tuotteiden ja palveluiden laskutuskaudet ja -rajat vaihtelevat, tarkista siis tältä sivulta palveluidesi laskutuskaudet ja -rajat.

Matkapuhelin ja Liikkuva Netti

Laskutuskausi

Laskutuskausi on kuukauden mittainen jakso, jonka alkamis- ja päättymispäivät löydät laskultasi. Kuukausimaksut lisätään tulevalle laskulle laskutuskauden alussa. Kuukausimaksuihin kuulumattomat ja paketin yli menevät puhelut, viestit ja nettikäyttö veloitetaan laskulla erikseen.

Vuoden 2020 laskutusaikataulu (PDF)

Laskutusraja

Laskutusraja on kuluttaja-asiakkailla 20 € ja yritysasiakkailla 50 €. Kuluttaja-asiakkaiden sähköisillä laskuilla laskutusraja on 10 €. Laskutusrajasta riippumatta lasku lähetetään vähintään 6 kuukauden välein.

Yhteys kotiin ja Telia TV

Laskutuskausi

Yhteys kotiin -palvelun eli laajakaistan laskutuskausi on kuukauden mittainen jakso, jonka alkamis- ja päättymispäivät löydät laskultasi. Liittymän ja lisäpalveluiden maksut laskutamme jälkikäteen, jotta mahdolliset liittymälle tehdyt laskutukseen vaikuttavat muutokset ennättävät voimaan.

Laskutusraja

Laskutusraja on kuluttaja-asiakkailla 10 € ja yrityksillä 20 €. Jos kuitenkin viimeisimmän laskun lähettämisestä on kulunut 70 vuorokautta eikä laskutusraja vielä täyty, sinulle lähetetään normaalista laskutusaikataulusta poikkeava lasku.

Kaapeli-TV ja Maksu-TV

Laskutuskausi

Kaapeli-TV:n perusliittymälaskut lähetetään omakotitaloille kerran vuodessa ja taloyhtiöille kaksi kertaa vuodessa. Maksu-TV-palveluiden laskutusjaksoksi voit valita joko 1, 2, 3, 6 tai 12 kuukauden laskutusjakson.

Huom! Kaapelikortti, Disney-kanavapaketti ja Kino-TV-kanava laskutetaan etukäteen 6 kuukauden jaksoissa huolimatta siitä, minkä laskutusjakson olet muille palveluillesi valinnut.