Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit aiheesta

Pilvivalvontaa ympäri vuorokauden

Pilviharppaus on välttämätön, jotta pysymme muuttuvan työn ja liiketoiminnan vaatimusten tahdissa. Mutta miten se tehdään turvallisesti?

Liikenteen murros tapahtuu tässä ja nyt ‒ Neste ja Telia rakentavat yhdessä älykkäämpää liikkumista

Ihmisten ja tavaroiden liikkuminen on ennennäkemättömän nopeassa muutoksessa kasvavien kulutustarpeiden ja digitalisaation myötä. Samanaikaisesti liikenteeseen kohdistuu yhä enemmän odotuksia päästöjen vähentämiseksi: esimerkiksi Euroopan komissio julkisti toukokuussa 2018 esityksen, jonka mukaan raskaan liikenteen tulisi leikata hiilidioksidipäästöjä 30 % vuoteen 2030 mennessä.

8 tapaa saada NB-IoT:llä silkkaa säästöä

Telian ja RD Velhon upouusien NB-IoT-sensoreiden avulla voit mitata melkein mitä tahansa etäisyyksistä pinnankorkeuteen Vuoden ikäistä tuotetta on tutkittu jo kahdeksassa eri käyttökohteessa. Tuotteen ensimmäisen toimintavuoden aikana seuraavien kahdeksan suureen ympärillä on aloitettu tutkimushankkeita. Keksitkö, miten voisit hyödyntää dataa omassa liiketoiminnassasi?

5G saapui Helsinkiin – mitä kulisseissa tapahtui?

Odotus on nyt päättynyt, ja 5G on täällä. Telia 5G Areena muuttui demojen myötä syyskuun alkupäivinä nimensä mukaisesti 5G-näyttämöksi.

Globaaleilla markkinoilla keskinkertainen ei riitä – RELEX vakuuttaa asiakkaansa maailmanluokan teknologialla

Digitaalinen murros ravistaa vahvasti myös vähittäiskauppaa. Digitaalisten ratkaisuiden avulla voidaan muun muassa optimoida toimitusketjuja ja lisätä kysynnän ennakoitavuutta.

Asiakaskokemus ykköseksi Telian asiantuntijapalvelun avulla

Onko yritykselläsi haasteita asiakaspalveluympäristön rakentamisessa ja asiakastyytyväisyydessä? Monille ongelmia aiheuttavat muun muassa epäyhtenäiset puhelinnumerot, niiden näkyvyysasetukset sekä puhelinvaihteen aukioloajat.

Kolme vinkkiä: Näin tehostat yrityksesi arkea

Haluatko varmistaa, että yrityksesi tärkeät dokumentit pysyvät varmasti tallessa? Tarvitseeko sinun käyttää sähköpostiasi useammalla kuin yhdellä laitteella? Haluatko osallistua palavereihin kätevästi missä ja milloin tahansa? Microsoftin Office 365 on nykyaikainen palvelukokonaisuus, johon kuuluu kaikki yrityksesi arkea helpottavat työkalut. Tutustu kolmeen parhaimpaan vinkkiin siitä, miten voit tehostaa yrityksesi arkea Office 365:n avulla.

Kohti ihmislähtöisempää liikennesuunnittelua

Liikennesuunnittelu pohjautuu dataan, mutta näkökulma on hyvin järjestelmäkeskeinen. Jatkossa keskiöön on nostettava järjestelmän käyttäjä.

Opiskelijatiimit ratkoivat Telian kehittämishaasteita 10 Days 100 Challenges -tapahtumassa

Crowd Insights, 5G ja Telia Zone – näihin liittyviä kehittämishaasteita opiskelijatiimit ratkoivat kesäkuun alussa Otaniemessä järjestetyssä 10Days 100Challenges -tapahtumassa, joka on Laurea, Haaga-Helia sekä Metropolia ammattikorkeakoulujen yhteistyössä järjestämä kaikille avoin yhteiskehittämisen ohjelma.
Näytä lisää