Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kaikki artikkelit

Tältä sivulta löydät tiukkaa asiaa digitaalisen vallankumouksen ja maailman ilmiöistä. IoT, älykaupungit, robotiikka, 5G – lue lisää, opi ja inspiroidu!
Mitä haluaisit lukea?
Robotit marssivat nyt toimistoihin – ”Näitä säästölukuja jokainen talousjohtaja ymmärtää”
Telian talousjohtaja Marko Ylä-Autio pitää robotteja erinomaisina työkavereina.
Huolia liittymien tai IT:n kanssa? Paikallinen yritysmyyjä on tukenasi
Seinäjoen alueen yrittäjillä on nyt käytössään oma Telia-myyjä. “Tarjoan käytännön apua palveluiden kanssa ja kerron tarvittaessa IT-ratkaisuistamme – monelle tulee yllätyksenä valikoimamme laajuus”, yritysmyyjä Harri Karppi kertoo.
OnniBus.com – liikenteen älyratkaisu tuo säästöjä ja parempia ajotapoja
Onnibus hakee polttoainesäästöjä Telian Connected vehicle -ratkaisun avulla
Polttoainetta säästyy jopa kymmenen litraa sadalla kilometrillä – Telian uusi IoT-palvelu auttaa raskasta liikennettä toimimaan älykkäämmin ja ympäristöystävällisemmin
Telia toi tänään markkinoille logistiikka-alalle kehitetyn Telia Connected Vehicle -palvelun, joka tuo älyn raskaaseen kalustoon ja auttaa muun muassa ekologisen ajotavan edistämisessä. Täysin uudenlainen digitaalinen alusta auttaa raskaan liikenteen toimijoita vähentämään polttoaineen kulutusta jopa 12 prosenttia.
Haluaisitko pelata tennistä kuin Roger Federer? – IoT-urheiluvalmentaja syntyi yön pimeinä tunteina
Mustia silmänalusia, hikistä viimeistelyä vakavilla naamoilla? 5G- ja IoT-teemainen hackathon sai tiimit ilottelemaan ennen näkemättömiä ratkaisuja uusimman teknologian avustuksella. Väsymyksestä ei ollut tietoakaan kiihkeän viikonlopun päätteeksi.
F-Secure tarjoaa maailman tehokkaimman tietoturvan: tiedosta riskit, suojaa laitteet ja yhteydet
Verkkohyökkäyksillä on mahdollista tunkeutua yritysten järjestelmiin, ja pahimmillaan hyökkääjät pystyvät ottamaan haltuunsa saastuneita tietokoneita. Hyökkäysten yleistymisestä huolimatta useilla yrityksillä on ongelmia tunnistaa uhat ja ennaltaehkäistä ne.
Pienen yrityksen IT-huolet ja miten ne ratkotaan
Kokosimme parhaat vinkit pienen yrityksen IT-infrastruktuurin rakentamiseen.
Oi omaisuus, missä lienet?
Mahdollisimman reaaliaikaisen tiedon saaminen kentältä on tärkeää useimmille yrityksille.
Tekoälysovellukset eivät synny johdon kabineteissa – koko organisaation tulisi ymmärtää tekoälyn perusteet
Kasvojen tunnistukseen perustuvia maksutapahtumia, tekoälylääkäreitä ja hallituksen jäseniä, henkilökohtaisia assistentteja, parempia ennusteita ja päätöksentekoa, automatisoituja tehtaita sekä liikennettä.
Polygonin työt eivät keskeydy laiteongelmien takia
Kiinteistökriisejä päivittäin hoitava Polygon ei kaipaa ongelmatilanteita omaan organisaatioonsa.
Pentik – keramiikkapajasta kansainväliseksi vientiyritykseksi
Pentik on suomalainen brändi, joka kasvaa myös maailmalla. Onnistumisen taustalta löytyy käsityöläiskulttuurin ja teknologian fiksu yhdistäminen – sekä intohimo omaa tekemistä kohtaan. Telian ja Pentikin luottamuksellinen kumppanuus on puolestaan kestänyt jo 30 vuotta. Siinä ajassa yritys on kasvanut pienestä keramiikkapajasta sisustusmyymäläketjuksi.
Pilvipalvelut – kysymykset ja vastaukset
Webinaarissamme 4 syytä siirtyä pilveen osallistujat kysyivät heitä pilvipalveluissa askarruttavista asioista. Lue asiantuntijoiden vastaukset!
Yrittäjät valitsivat parhaan työpuhelimen
Pyysimme yrittäjiä äänestämään heille parasta puhelinta vuosimallia 2019 sosiaalisessa mediassa. Lue, mitkä mallit pääsivät palkintopallille..
Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus luovat uudenlaisia elämyksiä asiakkaille
Vähittäiskauppa on isossa murroksessa, ja alan toimijoiden on innovoitava uusia tapoja selviytyäkseen kovenevassa kilpailussa. Etenkin virtuaali- ja lisätyn todellisuuden ratkaisuiden ennakoidaan tuovan alalle uusia elämyksiä.
Tupas katoaa, turvallisuus lisääntyy
Siirtymäaika Tupas-tunnistautumisesta uuteen protokollaan päättyy syyskuun lopussa.
Analytiikka osana jokapäiväisiä toimintoja auttaa tekemään parempaa liiketoimintaa
22 000 ihmistä seurasi Imatranajoa paikan päällä ja käytti kaupungissa yli neljä miljoonaa euroa. Mihin kaikkeen tällaista tietoa voidaan käyttää?
Euromasterin asiakaspalvelu parantui uudella Kontakti M -asiakaspalveluratkaisulla
Rengasalan jätti Euromaster halusi palvella asiakkaitaan entistä nopeammin ja lisätä asiakaspalvelijoidensa työtyytyväisyyttä. Yritys saavutti tavoitteet Telian Kontakti M -ratkaisulla.
Neljä syytä siirtyä pilveen
Moni yritys voisi käyttää pilvipalveluita vielä laajemmin. Lue neljä syytä siihen, miksi pilveen siirtyminen kannattaa.
Robottiassistentti hoitaa rutiinit tarkasti ja nopeasti
Niin asiakaspalvelijan kuin esihenkilönkin työhön kuuluu rutiinitehtäviä: tietojen täydentämistä, palvelupyyntöjen kuittaamista tehdyksi sekä töiden raportointia. Avustava ohjelmistorobotti on väsymätön assistentti, joka nopeuttaa yrityksen toistuvia töitä huomattavasti.
Pilvipalvelut – vältä nämä sudenkuopat ja huomioi oikeat asiat pilviympäristössä
Miten päästä pilveen mahdollisimman viiveettömällä yhteydellä ja kustannustehokkaasti? Kuinka pilvipalveluiden piilokustannukset ja tietoturvariskit voi välttää?
Digiluokat tuovat sujuvuutta ja tasa-arvoa Novia ammattikorkeakoulun toimintaan
Monialainen Novia-ammattikorkeakoulu on noin 4000 opiskelijan ja 290 asiantuntijan koulutusyhteisö. Novia on Suomen suurin ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu, jossa voi opiskella tutkinnon yhdeksällä koulutusalalla. Koulutuspaikkakuntia on useita aina Raaseporista Pietarsaareen asti.
Onko liiketoimintaa ilman tietoturvaa?
Tietoturva on oleellinen osa kestävää digitaalista liiketoimintaa ja yrityksen onnistunutta jatkuvuuden hallintaa. Uusia uhkia syntyy samaan aikaan, kun teknologiat kehittyvät, joten yritysten tulisikin siirtyä ”aitojen rakentamisesta” aktiivisen puolustuksen malliin. Miten IoT-laitteiden tietoturvariskeihin voidaan onnistuneesti varautua? Entä mikä on kriittistä pilviosaamista?
Teknologia, kulutus, lainsäädäntö – sähköjärjestelmää uudistetaan monesta suunnasta
Suomi haluaa kattaa puolet energiankulutuksestaan uusiutuvilla energiamuodoilla vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteeseen pääseminen vaatii muutoksia koko sähköjärjestelmäämme.
Telia Lab jahtaa innovaatioita – "Tulevaisuutta luodaan nyt"
Innovaatioilla on Telialla nyt koti. Vuoden alussa perustetun Telia Labin tavoitteena on tukea innovaatioiden ja startup-yhteistyön avulla Telian tulevaisuuden liiketoimintaa.
Office 365 auttaa sairaalaklovneja pitämään pallot ilmassa
Sairaalaklovnit antavat vuodessa 60 000 lapsipotilaalle ja vanhemmalle tauon sairaala-arjesta. Taustatöitä varten sairaalaklovnien toimistotiimi hankki Office 365 -palvelun.
Menevätkö yhteydenotot kilpailijalle? 4 vinkkiä yrityksen parempaan tavoitettavuuteen
Olipa asiakkaalla hakusessa kahvila tai kirjanpitäjä, hän aloittaa etsimisen todennäköisesti nettihaulla. Siksi läsnäolo verkossa on jokaiselle yritykselle välttämätöntä.
Kolme tapaa, joilla tekoäly mullistaa asiakaspalvelun
Tekoäly voi löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, ennakoida asiakaspoistumia ja vapauttaa aikaa henkilökohtaisemmalle asiakaspalvelulle.
Tekoäly vaatii tekoja. Nyt heti.
Antti Merilehdon mukaan tekoäly ei välttämättä mullista jokaista toimialaa vielä tänä vuonna. Yritykset, jotka siirtävät tekoälykokeilujaan ensi vuoteen, tekevät kuitenkin ison virheen.
Telia säästi vuodessa viisi miljoonaa euroa ohjelmistorobotiikalla – miten kävi ihmisille?
Telia aloitti ensimmäiset ujot kokeilut ohjelmistorobotiikalla kaksi vuotta sitten. Nyt käytössä on jo yli 50 robottia, joilla tänä vuonna tavoitellaan 10 miljoonan euron säästöä työajassa.
Remeo testaa NB-IoT -teknologiaa roskalavojen paikannuksessa
Remeo Oy on valtakunnallinen ympäristöhuoltoalan yritys, joka kehittää yhdessä asiakkaittensa kanssa ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön huomisen raaka-aineiksi. NB-IoT -pilotin avulla Remeo haluaa selvittää roskalavojensa paikannusta.
Näytä lisää