Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme. Lue lisää

Artikkelit aiheesta

Kiihdyttääkö 5G Suomen talouden uuteen nousukiitoon?

Ensimmäiset 5G-kokeilut on polkaistu käyntiin ja pöhinä uuden mobiilisukupolven ympärillä kiihtyy. Moni miettii, milloin 5G löytyy omasta takataskusta.

NB-IoT synnyttää uudenlaista liiketoimintaa maailmalla

NB-IoT tiedonsiirtoteknologia on Suomessa tuttu älykirjelaatikoista. Maailmalla sillä varmistetaan niin erämaaretkeilyn turvallisuutta kuin vesijohtoverkoston toimivuuttakin.
Roaming, Marjo Pääkkö

5 asiaa, jotka liikematkustuksessa mullistuivat 10 vuodessa

Skype ei tehnytkään työmatkustamisesta tarpeetonta, sillä suomalaiset reissaavat enemmän kuin koskaan.

10 vinkkiä työmatkalle: Vältä virukset, varkaudet ja yllätyslaskut

Työmatkalaisen painajainen on, että pomo pyytää matkalta palattua puhutteluun ja iskee jättimäisen puhelinlaskun pöytään. Lue tämä juttu, niin vältät puhuttelun ja teet töitä turvallisesti mistä päin maailmaa vaan.

Aloittavan yrittäjän apupyörät

Numeroiden, kuittien ja laskujen pyörittely haukkaa runsaasti aloittavan yrittäjän aikaa. Jotta tehoja jää liiketoiminnan pyörittämiseen, sähköinen kirjanpito tarjoaa tukevat apupyörät. Seinäjokelainen Eero Jääskeläinen, 24, sen tietää.

Poimi tilintarkastuksen tärpit – kokenut tilintarkastaja vinkkaa

Tilintarkastus ei ole pakollinen paha eikä vanhojen vakavien herrojen ala. KHT-tilintarkastaja Timo Helle kertoo, miksi jokaisen yrittäjän on syytä punnita, onko tämä palvelu tarpeen.

Integroi sähköiset hyväksynnät Telia Sign APIlla

Telia Sign -palvelulla ratkot monet yrityksesi allekirjoitus- ja hyväksyntähaasteet. TeliaSignin APIn avulla voit liittää palvelumme saumattomasti nykyisiin järjestelmiisi ja sovelluksiisi.

Verkko-opinnot ja videokokoukset sujuvoittavat Novia ammattikorkeakoulun toimintaa

Mobiiliverkkodata vie liikennesuunnittelun uudelle aikakaudelle

Vuoden 2018 alussa alkaneessa Strafican ja Telian pilottiprojektissa tutkitaan, pystytäänkö julkista liikennettä kehittämään matkapuhelimien tuottaman tiedon avulla. Ulkomailla vastaavista kokeiluista on saatu lupaavia tuloksia.
Näytä lisää