Artikkelit aiheesta

Pekka Sivonen: Suomesta tekoälyä hyödyntävä yhteiskunta – 5G toimii veturina

Tekoäly ja alustatalous ovat hallituksen kärkihankkeita. Business Finlandin digijohtaja Pekka Sivonen kertoo lisää nykytilanteesta ja visiosta.

Teollinen internet vuosimallia 1997 – metsäkoneyhtiö Ponsse on tiennyt IoT:n menestysreseptin jo 20 vuotta

Metsäkoneyhtiö Ponssen ensimmäiset koneet liitettiin verkkoon vuonna 1997. Verkkoyhteyden avulla ne lähettivät esimerkiksi metsäyhtiölle dataa muun muassa siitä, kuinka paljon puita päivässä oli hakattu.

Allekirjoitus on kohta historiaa

Allekirjoitusten raapustaminen kynällä vähenee ratkaisevasti tänä vuonna. Digitaalinen hyväksyntä korvaa käsin kirjoittamisen yhä useammassa sopimuksessa ja todistuksessa.

Tolkkua jatkuvaan sopimusrumbaan

Paperisopimusten allekirjoitus ja postittelu vaihtuu tehokkaaseen ja nopeaan digitaaliseen allekirjoitukseen lohjalaisessa Viimo Oy:ssä. Ajansäästö antaa liiketoiminnalle uutta potkua.

Kolme syytä jumittua paperisopimuksiin

On monta veruketta vältellä digitaalisen allekirjoituksen käyttöä. Telian myyntijohtaja Kari Lehtimäki ei selityksiä niele, sillä uuden ajan allekirjoituksen käyttöönotto on helppoa, halpaa ja turvallista.

Älynväläys kirjelaatikossa

Uusi NB-IoT-älykirjelaatikko varoittaa heti, kun laatikko alkaa täyttyä ja säästää kuljettajan myös turhalta reissulta, jos laatikko on tyhjä.
Crowd analytics

Nysse tulee - Tampere etsii ihmisvirroista sujuvuutta joukkoliikenteeseen

Tampereesta tehdään Suomen älykkäintä kaupunkia.

Moderni viestintäratkaisu ui Imatran Kylpylään – asiakaskokemus parantui kohisten

Imatran Kylpylässä ollaan sitä mieltä, että vapaa-ajalta on oikeus vaatia parasta palvelua –  myös ruuhka-aikoina

Mobiilidatasta vauhtia liikennesuunnitteluun Ruotsissa

Yhä useampi tekee perjantaisin etätöitä. Se oli yksi tärkeä tulos, joka paljastui bussiyhtiö Nobinan ja Ruotsin Telian uraauurtavassa selvityksessä. Tukholmalaisten liikkumisesta saatiin paljon uutta tietoa, kun matkapuhelinverkon mobiilidataa analysoitiin. Sen pohjalta kehitetään nyt julkista liikennettä.
Näytä lisää