Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit aiheesta
Digiluokat tuovat sujuvuutta ja tasa-arvoa Novia ammattikorkeakoulun toimintaan
Monialainen Novia-ammattikorkeakoulu on noin 4000 opiskelijan ja 290 asiantuntijan koulutusyhteisö. Novia on Suomen suurin ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu, jossa voi opiskella tutkinnon yhdeksällä koulutusalalla. Koulutuspaikkakuntia on useita aina Raaseporista Pietarsaareen asti.
Onko liiketoimintaa ilman tietoturvaa?
Tietoturva on oleellinen osa kestävää digitaalista liiketoimintaa ja yrityksen onnistunutta jatkuvuuden hallintaa. Uusia uhkia syntyy samaan aikaan, kun teknologiat kehittyvät, joten yritysten tulisikin siirtyä ”aitojen rakentamisesta” aktiivisen puolustuksen malliin. Miten IoT-laitteiden tietoturvariskeihin voidaan onnistuneesti varautua? Entä mikä on kriittistä pilviosaamista?
Teknologia, kulutus, lainsäädäntö – sähköjärjestelmää uudistetaan monesta suunnasta
Suomi haluaa kattaa puolet energiankulutuksestaan uusiutuvilla energiamuodoilla vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteeseen pääseminen vaatii muutoksia koko sähköjärjestelmäämme.
Yrittäjäaamu: 4 syytä siirtyä pilveen
Telia Lab jahtaa innovaatioita – "Tulevaisuutta luodaan nyt"
Innovaatioilla on Telialla nyt koti. Vuoden alussa perustetun Telia Labin tavoitteena on tukea innovaatioiden ja startup-yhteistyön avulla Telian tulevaisuuden liiketoimintaa.
Office 365 auttaa sairaalaklovneja pitämään pallot ilmassa
Sairaalaklovnit antavat vuodessa 60 000 lapsipotilaalle ja vanhemmalle tauon sairaala-arjesta. Taustatöitä varten sairaalaklovnien toimistotiimi hankki Office 365 -palvelun.
Menevätkö yhteydenotot kilpailijalle? 4 vinkkiä yrityksen parempaan tavoitettavuuteen
Olipa asiakkaalla hakusessa kahvila tai kirjanpitäjä, hän aloittaa etsimisen todennäköisesti nettihaulla. Siksi läsnäolo verkossa on jokaiselle yritykselle välttämätöntä.
Kolme tapaa, joilla tekoäly mullistaa asiakaspalvelun
Tekoäly voi löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, ennakoida asiakaspoistumia ja vapauttaa aikaa henkilökohtaisemmalle asiakaspalvelulle.
Tekoäly vaatii tekoja. Nyt heti.
Antti Merilehdon mukaan tekoäly ei välttämättä mullista jokaista toimialaa vielä tänä vuonna. Yritykset, jotka siirtävät tekoälykokeilujaan ensi vuoteen, tekevät kuitenkin ison virheen.
Näytä lisää