Artikkelit aiheesta

Tekoäly vaatii tekoja. Nyt heti.

Antti Merilehdon mukaan tekoäly ei välttämättä mullista jokaista toimialaa vielä tänä vuonna. Yritykset, jotka siirtävät tekoälykokeilujaan ensi vuoteen, tekevät kuitenkin ison virheen.

Koulutusvientiä Kiinaan Telian palvelun avulla

Yli 8000 opiskelijan Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Osana koulutusvientityötään JAMK tekee yhteistyötä Kiinalaisen Beihuan yliopiston kanssa kouluttaen sairaanhoitajia niin lähiopintojaksoilla kuin verkossakin. Hyvien käyttökokemusten siivittämänä Telia Tilan käyttöä ollaan laajentamassa eri oppimisen alueille sekä mantereille.

Office 365 liukui sulavasti Jää-Ahmojen seuratoiminnan tueksi

Jää-Ahmat siirtyi vuosi sitten pilviaikaan, kun seura vaihtoi vaivattomasti tavallisen yrityssähköpostin tilalle Microsoftin monipuolisen Office 365 -toimistopaketin.

Onko tässä Suomen digitaalisin jalkapalloseura?

Jalkapalloseura Tampere Unitedin hallinto toimii digitaalisesti. Siksi Telia Sign oli luonteva lisä sähköisen kirjanpidon ja laskutuksen rinnalle.

Eroon paperista – vaikeaa mutta ei mahdotonta

Kysyimme toimistotyön asiantuntijoilta, onko paperiton toimisto jo olemassa. Vastaus oli ei. Paperittominkin startup säilyttää kansiossa sopimuspapereita – vaikka sopimukset voi jo allekirjoittaa digitaalisesti.

Tee parempia päätöksiä. Mobiilidata mullistaa kaupunki- ja liikennesuunnittelun

14.3. järjestetyssä tapahtumassa perehdyttiin väkijoukkojen liikkumisen analytiikkaan ja sen hyödyntämiseen suunnittelun työkaluna esimerkiksi kaupunki- ja liikennesuunnittelussa.

Milloin colocation- ja kapasiteettipalveluiden käyttöönotto kannattaa?

Tällä hetkellä yritysten tarpeissa toistuu tarve sijoittaa asiakasverkon tietoliikenneydin ulkoisen palveluntuottajan konesaliin. Toisaalta yritys saattaa tarvita osana varautumis- ja toipumissuunnitelmaansa toista konesali.

Touhulan päiväkodin pilotti paljasti tavallista paremman sisäilman

Keravalaisen päiväkodin seinille on kiinnitetty 18 armotonta anturia. Ne hälyttävät heti, jos hiilidioksidipitoisuus nousee tai melu lisääntyy liikaa. Hyvää sisäilmaa ovat takaamassa myös viherseinät.

Kun valonnopeus ei riitä – 5G kutistaa latenssin olemattomaksi

Mikä yhdistää sisäilma-anturia, lentokonetta, älypuhelinta ja paperikonetta? Ne kaikki ovat dataa tuottavia ja kuluttavia päätelaitteita, jotka tarvitsevat käyttötarkoituksesta ja käyttäjästä riippuen taakseen erilaisia verkkopalveluja.
Näytä lisää