Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit aiheesta

Hallittu videovalvonta säästää resursseja ja synnyttää liiketoimintamahdollisuuksia

Organisaatiot käyttävät videovalvontajärjestelmiään harvoin niin monipuolisesti kuin olisi mahdollista. Syynä on usein järjestelmien hajanaisuus. Kun videovalvonta kootaan yhteen palveluun, datan hyödyntäminen helpottuu ja tietoturva paranee.

Mobiiliverkkodata paljasti Imatran ajojen vaikuttavuuden

Imatran kaupungin kävijämäärä kasvoi 22 000:lla henkilöllä Imatran ajojen aikaan heinäkuussa 2018. Euromääräisesti mitattuna Imatran ajo jätti Imatralle jopa 4,1 miljoonaa euroa. Tarkkoja mittauksia tapahtuman vaikuttavuudesta pystyttiin tekemään Crowd Insights -analytiikan avulla.

5G-kaupunki rakennetaan yhdessä, kaivonkansi kerrallaan

5G-verkon hyödyntäminen kaupunkipalveluissa vaatii sekä vankkaa infrastruktuuria että ennakkoluulotonta innovointia. Kaupungit luovat tulevaisuuden palveluita yritysten kanssa yhteistyössä, joka perustuu datan avoimeen jakamiseen.

”Katsokaa, ajan ilman käsiä” – 5G tulee itsestään ajavien autojen tueksi

Pieni henkilöauto ajaa tasaisesti eteenpäin Espoon Karaportissa. Matkustaja istuu rennosti ”luut ulkona” eli kädet auki olevilla ikkunoilla leväten.

Asiakasarvo kasvaa datojen yhdistämisellä

Matkapuhelinverkosta saatava data ihmisjoukkojen liikkumisesta tarjoaa hyödyllistä tietoa päätöksenteon tueksi. Ymmärrys ja mahdollisuudet kasvavat kuitenkin merkittävästi, kun siihen yhdistetään muita aineistoja. Ideoita aineistojen yhdistämiseen haemme Junction-hackathonista, johon osallistumme Wisdom of Crowds -haasteella.

Sähköinen allekirjoitus yhdistettiin arkistopalveluun - tehoa Pirkanmaan maakuntamuseon toimintaan

Tampereen kaupungin museokeskus Vapriikin yhteydessä toimiva Pirkanmaan maakuntamuseo on keskittynyt erityisesti kulttuuriympäristön vaalimiseen. Museo antaa asiantuntija-apua arkeologiaan, paikalliskulttuurityöhön, kansalaistoimintaan, suojelukysymyksiin, rakennuskulttuuriin- ja korjaukseen liittyvissä asioissa.

Turvallinen on tuottoisaa

Helokivi tekee kuljetuksistaan kustannustehokkaampia ja turvallisempia Neste SmartTruckin avulla.

Aivokuori internetiin – futuristin visiossa teknologia sulautuu ihmiseen

Jos teknologia aiemmin oli osa ulkoista todellisuuttamme, on se nyt siirtymässä sisällemme. Näin visioi futuristi Gerd Leonhard.

Perheyhtiöstä globaaliksi konserniksi – satavuotias monialayhtiö menestyy niin kotimaassa kuin kansainvälisesti

Teknologiajättien, alustatalouden ja yksisarvisten aikakaudella saattaa unohtua, että Suomi on täynnä menestystarinoita, joista voi puhua ylpeydellä myös kansainvälisissä yhteyksissä.
Näytä lisää