Lomalle lähdössä? Katso näppärät vinkit loma- ja poissaolotiedotteen tekemiseen. Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit aiheesta

Asiakastietojen käsittely haltuun – robotisoitu automaatti asialle

Jos yritykseesi tulee paljon asiakkaiden henkilötietopyyntöjä, Telia Luottamus -palvelu tarjoaa työhön tukea. Sen avulla onnistuu jopa kymmenientuhansien yrityksen asiakastietojen käsittely päivässä, kertoo Telian identiteettiasiantuntija, Business Manager Mika Loukola.

Telia auttaa Lahtea kehittämään joukkoliikennettään

Lahden kaupunki hyödyntää anonymisoitua väkijoukoista kerättyä dataa, jotta lahtelaisten matkustus sujuu tulevaisuudessa paremmin kuin koskaan aiemmin.

Lisää älyä matkustamiseen

Ruotsin liikennetilastolaitos Trafikanalys on kokeillut Telia Crowd Insights -työkalua ihmisten liikkumisen analysointiin. Tarkoitus on löytää digitaalinen työkalu, jolla saadaan mahdollisimman tarkka käsitys kaupunkilaisten liikkumisesta.

Valehenkilöille uusi mellastuskenttä?

Asiakas soittaa yritykseesi, vetoaa uuteen tietosuoja-asetukseen ja pyytää saada tietonsa nähtäviksi rekistereistänne. Miten varmistat, että kysyjä on juuri se, joka hän kertoo olevansa eivätkä lähetetyt tiedot vuoda muille? Varmistamiseen on nyt uusi keino.

Investoitko oikeisiin asioihin, bisnespäättäjä? Oma konesali voi olla kallis ja tehoton sijoitus.

Bisnespäättäjän mielestä datakeskus- ja konesaliratkaisut saattavat kuulostaa aiheilta, jotka kuuluvat visusti tietohallinnon tontille. Niillä on kuitenkin suuri liiketoiminnallinen merkitys.

Kaupunki mittaa, ohjaa ja kehittää itseään

Ihmisvirtojen liikkeet paljastuvat anonymisoidusta väkijoukkodatasta ja pian Suomessa on puitteet yli miljardin laitteen kytkemiselle verkkoon. Tulevaisuuden teknologia on jo täällä.

Kiihdyttääkö 5G Suomen talouden uuteen nousukiitoon?

Ensimmäiset 5G-kokeilut on polkaistu käyntiin ja pöhinä uuden mobiilisukupolven ympärillä kiihtyy. Moni miettii, milloin 5G löytyy omasta takataskusta.

NB-IoT synnyttää uudenlaista liiketoimintaa maailmalla

NB-IoT tiedonsiirtoteknologia on Suomessa tuttu älykirjelaatikoista. Maailmalla sillä varmistetaan niin erämaaretkeilyn turvallisuutta kuin vesijohtoverkoston toimivuuttakin.
Roaming, Marjo Pääkkö

5 asiaa, jotka liikematkustuksessa mullistuivat 10 vuodessa

Skype ei tehnytkään työmatkustamisesta tarpeetonta, sillä suomalaiset reissaavat enemmän kuin koskaan.
Näytä lisää