ICT-alan lakko aiheuttaa ruuhkia ja viivästyksiä Telialla. Lue Lisää

Jännitä MM-jääkiekkoa 2022

Kaikki MM-kiekosta sekä paljon muuta huippu-urheilua ja viihdettä C Moressa.

Jääkiekon MM-kisat 2022 järjestetään Suomessa

Tänä keväänä MM-kiekkoa pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.–29.5.2022. Turnauksen kaikki ottelut ovat katsottavissa ilman katkoja C Moren suoratoistopalvelusta ja Suomen pelejä selostaa legendaarinen Antero Mertaranta. C Moressa nähdään myös parhaat MM-jääkiekon asiantuntijat sekä ottelustudioita ja muita oheisohjelmia runsaammin kuin koskaan.

Leijonat lähtivät viime vuoden MM-kisoihin Riikaan puolustavina mestareina, mutta Kanada otti Suomesta voiton jännittävässä finaalissa. Miten käy tällä kertaa? Leijonien kisataival alkaa 13. toukokuuta Norjaa vastaan. Joukkueet on jaettu kahteen alkulohkoon, joista neljä parasta etenee puolivälieriin.

Leijonien pelit ja otteluohjelma MM-kisoissa 

Katso MM-jääkiekkoa

Suoratoistopalvelussa

Tilaa C More liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso suoratoistopalvelussa

Telia TV:ssä

Tilaa C More -kanavapaketti Telia TV -palveluun.

Näin katsot C Morea Telia TV:ssä

MM-etkot C Moressa

MM-kiekon oheisohjelmat

Ennen Leijonien ottelupäivien kisastudioita virittäytyminen käynnistyy MM-etkoilla suoraan Tampereen kisatorilta. Viikonloput ja pyhät ovat C Morella Juhlapäiviä, jolloin Herätys, Leijonat! -aamuohjelmassa tartutaan kiinni ajankohtaisiin Leijona-aiheisiin ja MM-kisailmiöihin. 

Lue lisää

Poimintoja C Moren sisällöistä

C More tarjoaa jääkiekon lisäksi paljon muuta urheilua, kuten huippujalkapalloa, rallin MM-sarjan sekä yleisurheilun Timanttiliigan. Viihteen ystäville C Moren kotimaiset hittisarjat, suosikkielokuvat sekä uutuutena laadukkaat brittisarjat.

Suomi–Tshekki
MM-ottelun alkuun
päivää
päivää
tuntia
tuntia
minuuttia
minuuttia
sekuntia
sekuntia
Peli käynnissä!
Tilaa C More etuhintaan

MM-jääkiekko C Moressa

Miesten jääkiekon MM-kisat saapuvat jälleen C Moreen 13.5.2022! MM-turnaus järjestetään pitkästä aikaa Suomessa, kilpailupaikkakuntina toimivat Tampere ja Helsinki. MM-jääkiekko 2022 -lähetykset näet totutusti MTV3:lla ja C Moressa, sillä MTV omistaa MM-kisojen televisiointioikeudet vuoden 2023 loppuun asti. 

Suomen osalta seuraavat jääkiekon maailmanmestaruuskisat ovat jännittävät. Taistelevatko Leijonat kotikisoissaan MM-mitaleista? Pääsemmekö jälleen todistamaan riemunäytelmää Havis Amandan jalkojen juuressa, kun MM-jääkiekon vuoden 2022 voittaja ratkeaa? Seuraa MM-jääkiekkoa ja kannusta Suomi MM-jääkiekon mestariksi!

Jääkiekon MM-kisoja odotellessa kannattaa tutustua myös muuhun C Moren runsaaseen urheilutarjontaan. Näet C Moren kanavilla muun muassa La Ligan, Mestarien Liigan ja MM-rallin sekä monet muut penkkiurheilijan unelmalähetykset.

Muut tärkeät urheilukisat ja -lajit

Otteluohjelma MM-kisoissa 2022

Pe 13.5. klo 20.20 Suomi–Norja
La 14.5. klo 20.20 Latvia–Suomi
Ma 16.5. klo 20.20 Suomi–USA
Ke 18.5. klo 20.20 Suomi–Ruotsi
Pe 20.5. klo 16.20 Iso-Britannia–Suomi
La 21.5. klo 16.20 Itävalta–Suomi
Ti 24.5. klo 20.20 Suomi–Tshekki

Puolivälierät to 26.5. klo 16.20 ja klo 20.20
Välierät la 28.5. klo 14.20 ja 18.20
Pronssiottelu su 29.5. klo 15.20
Finaali su 29.5. klo 20.20

Näin katsot C More -suoratoistopalvelua

Katsot C Moren suoratoistopalvelua selaimen kautta osoitteessa cmore.fi tai C More -sovelluksessa, joka löytyy useimmista älytelevisioista ja Telia TV digiboksilta. C More -sovellus on myös ladattavissa älypuhelimille ja tableteille.

Näin katsot C Morea Telia TV:ssä

Voit katsoa tilaamiasi C More -kanavapaketteja millä tahansa nettiyhteydellä Telia TV digiboksin kautta suoraan tv-ruudulta. Ostamasi sisällöt ja palvelut ovat käytössäsi myös puhelimessa, tabletissa tai tietokoneella ilmaisella Telia TV sovelluksella. Lue lisää Telia TV:stä

Joukkueiden jako alkulohkoihin

Alkulohko A (Helsinki):
Italia, Kanada, Kazakstan, Ranska, Saksa, Slovakia, Sveitsi, Tanska

Alkulohko B (Tampere):
Iso-Britannia, Itävalta, Latvia, Norja, Ruotsi, Suomi, Tshekki, USA