Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Katso Liigaa vaikka peli kerrallaan

Telia Pelipasseja voit ostaa Telia TV sovelluksesta tai digiboksista sekä Prismoista ja R-kioskeilta.

Kiekkoviihdettä Telia Pelipassilla

Käytkö yleensä areenalla ja haluat nyt katsoa yksittäisen vieraspelin, tai onko lätkäfiilistä pursuava kaveriporukkasi tulossa kohta illanviettoon? Saat kotikatsomon nopeasti pystyyn ottamalla käyttöön maksuttoman Telia TV sovelluksen ja ostamalla haluamasi pelin. Telia TV sovellus ja Telia Pelipassi toimivat minkä tahansa operaattorin liittymällä.

1 peli
Näet yhden vapaavalintaisen Liiga-pelin kokonaisuudessaan. Luo maksuttomat Telia TV -tunnukset ja tilaa Liiga Pelipassi Telia TV sovelluksen kautta klikkaamalla Liiga-osiosta peliä, jonka haluat katsoa.
1 peli
3 peliä
Näet kolme vapaavalintaista Liiga-peliä kokonaisuudessaan. Huom. Saatavilla vain Prismoista ja R-kioskeilta. Käytä saamasi Telia Pelipassin aktivointikoodit maksuttomassa Telia TV sovelluksessa tai digiboksilla.
3 peliä

Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.

Pelipassi

Näin ostat yhden pelin telia TV:n käyttöliittymästä

Sinulla on jo Telia TV

Jos sinulla on Telia TV digiboksi, osta peli TV:n käyttöliittymästä.

Telia TV sovelluksessa voit ostaa pelin kirjautumalla tunnuksillasi osoitteessa tv.telia.fi. Mene Liiga-osioon, valitse haluamasi peli ja klikkaa osta.

Maksu veloitetaan laskulla.

Sinulla ei ole vielä Telia TV:tä

Ota käyttöön maksuton Telia TV sovellus

Sovelluksen voit ottaa käyttöön vaikka heti, ja se ei maksa sinulle mitään – maksat aina vain haluamastasi sisällöstä. Varaa kuitenkin ensimmäisellä kerralla hetki aikaa ennen pelin alkua, jotta ehdit luoda tunnuksen ja valita haluamasi pelin.  

Tee näin:

1. Aktivoi maksuton Telia TV sovellus

2. Luo Telia TV -tunnus sähköpostiisi saapuvasta linkistä
Huom: käyttäjänimen ja salasanan valitset itse eivätkä ne ole esimerkiksi sähköpostisi tai pankkitunnuksesi.

3. Kirjaudu valitsemillasi tunnuksilla osoitteessa tv.telia.fi. Mene Liiga-osioon, valitse haluamasi peli ja valitse osta.

Maksu veloitetaan laskulla.

Katso ostamasi peli

Telia TV digiboksilla, Telia TV -tunnuksilla:

  • nettiselaimella osoitteessa tv.telia.fi tai
  • lataa Telia TV sovellus laitteesi sovelluskaupasta
  • Chromecastilla ja Apple TV:llä

Ostamasi pelit ovat katsottavissa Telia TV:n Liiga-osiosta 48 tuntia pelin alun jälkeen, ja niissä on vihreä Ostettu-merkintä.

 

Enemmän Liigaa

Kuukausimaksulliset Liiga-paketit alk. 19,90 €/kk