Paramount+

Ainutlaatuisia tarinoita. Ikonisia tähtiä. Valtavasti viihdettä. Tutustu Paramount+-suoratoistopalveluun Telia TV:ssä nyt 14 vuorokautta maksutta!

Tämä on Paramount+. A Mountain of Entertainment.

Katso yli 6000 elokuvaa ja suosikkisarjojen jaksoa monipuolisesta valikoimasta hittielokuvia, sarjoja yksinoikeudella, jännittäviä dokumentteja ja uusia alkuperäistuotantoja vuoden 2021 aikana. Tarjolla on viihdettä koko perheelle lasten suosikkiohjelmien parissa.

Paramount+:lla näet runsaasti komediaa ja realitya sekä muita suosittuja tv-ohjelmia Comedy Central-, Channel 5 UK-, MTV- ja Paramount Network -kanavilta. Palvelussa nähdään nyt myös SHOWTIME-, CBS- ja Smithsonian Channel -kanavien sisältöjä. Nojaa rennosti taaksepäin ja valmistaudu viihtymään.

Kokeile nyt 14 vuorokautta maksutta! 

Tutustu ja tilaa

0 € 14 vrk ajan, jonka jälkeen hinta 5,95 €/kk.

Tilaa Paramount+

366-paramount
Paramount+
Valtavasti viihdettä: suosikkisarjoja, uutuuselokuvia ja klassikoita, dokumentteja ja lastenohjelmia.
Kokeile maksutta

Suoratoistopalvelun sisällöt

   

Katso trailereita

Tämä on Paramount+

Lasten suosikkiohjelmat

The Twilight Zone

Guilty Party

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV? Tilaa kanavapaketteja >

paramount network – viihteen koti

Paramount+-suoratoistopalvelu sisältää valtavan määrän viihdettä: monipuolisen valikoiman sarjoja, Paramount Picturesin hittileffoja, sisältöjä SHOWTIME-, CBS- ja Smithsonian Channel -kanavilta sekä hauskaa viihdettä kanavilta kuten Comedy Central, MTV ja Paramount Network. Esimerkiksi Paramount Network näyttää koukuttavaa realitya, draamasarjoja, kansainvälistä komediaa sekä tähtiä viliseviä elokuvia.

Tutustu myös kaikkiin muihin kanavapaketteihimmeTV-opas-sivulta puolestaan näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin kanavapakettivalikoima on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös näppärät prepaid-liittymät.