Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia TV sovelluksen käyttöönotto

Katso ohjeet, joiden avulla otat Telia TV sovelluksen käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.

Käyttöönoton vaiheet

1. Tilaa

Voit tilata Telia TV tunnukset haluamallasi kanavapaketilla verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme.

2. Tunnukset

Saat salasanan tekstiviestillä muutaman minuutin kuluessa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

3. Kirjaudu

Lataa Telia TV sovellus puhelimeesi tai tablettiisi, tai katso tietokoneella osoitteessa tv.telia.fi.

     

Tilaaminen ja tunnukset

Minulla ei ole tunnuksia Telia TV sovellukseen. Miten voin tilata palvelun?

Voit tutustua sisältöön ja tilata tunnukset Telia TV sovellukseen verkkokaupastamme. Voit tutustua kanavapakettien valikoimaan osoitteessa telia.fi/kanavapaketit.

En vastaanottanut salasanaa tekstiviestillä muutaman minuutin aikana. Kuinka kauan tilauksen käsittely kestää?

Normaalisti tilauksen käsittely kestää muutamasta minuutista aina viiteentoista minuuttiin. Ruuhkatilanteissa ilmoitamme viiveistä erikseen häiriötiedotteissa.

Tarkista myös sähköpostisi. Mikäli ilmoittamasi sähköpostiosoite on jo käytössä, saat sähköpostilla linkin Telia TV tunnuksen luomiseen. Tällöin emme toimita tekstiviestiä. Voit tarkistaa tunnuksesi myös kirjautumalla osoitteessa telia.fi, jossa pääset luomaan käyttäjätunnuksen.

Joissain tilanteissa tilaus saattaa ohjautua erilliseen käsittelyyn. Mikäli tilauksen teosta on kulunut yli 15 minuuttia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
 

Olen unohtanut tunnukseni. Miten voin kirjautua Telia TV sovellukseen?

Kun olet tilannut Telia TV sovelluksen, toimitamme salasanan tekstiviestillä yhteystietona ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Telia TV sovelluksen käyttäjätunnus on ilmoittamasi sähköpostiosoite.

Jos Telia TV sovellus on ollut sinulla käytössä jo aiemmin, käyttäjätunnus saattaa olla myös jokin muu, kuin sähköpostiosoitteesi. Voit palauttaa käyttäjätunnuksesi tai salasanasi näiden ohjeiden avulla.

Näin katsot

Puhelimet ja tabletit

Telia TV sovellus on käytettävissä Androidin, Applen ja Windows 10:n puhelimilla ja tableteilla. Voit ladata ja asentaa Telia TV sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta.

Button textButton textButton text

Applen laitteilla voit ostaa vuokraelokuvia ja yksittäisiä Liigan pelejä kirjautumalla sisään osoitteessa http://tv.telia.fi, jonka jälkeen voit siirtyä sovellukseen katsomaan ohjelman. Palvelun videoita ei voi toistaa selaimessa puhelimilla ja tableteilla.

Telia TV sovellus puhelimessa ja tabletissa >

Tietokone

Telia TV on käytettävissä Windows tietokoneilla Edge tai Internet Explorer selaimilla tai lataamalla Telia TV sovelluks Windowsin omasta sovelluskaupasta.

Button text

Selaintuki laajenee vuoden 2019 aikana myös muihin merkittäviin selaimiin ilman erikseen asennettavaa laajennusta.

Chrome-selainta voi käyttää, jos lataa ja asentaa Telia TV -laajennuksen osoitteessa http://tv.telia.fi. Suosittelemme Edge tai Internet Explorer -selaimen käyttöä, sillä Chrome-selaimen käyttäminen vaatii suorituskykyisen tietokoneen.

Telia TV sovellus tietokoneella >

Chromecast

Chromecastin avulla voit katsella Telia TV sovelluksen ohjelmia vaivattomasti televisiostasi ja mobiililaitteesi toimii kaukosäätimenä. Chromecastia voit käyttää Telia TV sovelluksen kanssa Android älypuhelimilla ja tableteilla, sekä Applen mobiililaitteilla.

Chromecast katselu vaatii erillisen Chromecast medialaitteen. Laite voi olla joko ensimmäisen tai toisen sukupolven Chromecast tai Chromecast Ultra.

Urheilulähetyksiä varten Chromecast on hyvä pakottaa 50hz tilaan laitteen asetuksista.

Telia TV sovellus Chromecastilla >

Apple TV

Telia TV sovellus on käytettävissä 4. sukupolven Apple TV -mediasoittimella. Voit ladata Telia TV sovelluksen laitteen App Storesta eli Applen sovelluskaupasta. Palvelun videoita ei voi toistaa selaimessa Apple TV -laitteella.

Button text

Telia TV sovellus Apple TV:ssä >

Telia TV digiboksi

Telia TV digiboksilla saat kotiisi valtavan valikoiman tv-kanavia ja kanavapaketteja sekä ohjelmakirjastoja. Voit vuokrata leffoja Vuokraamon kautta tai aloittaa juuri loppumaisillaan olevan tv-ohjelman katselun alusta Tallennuspalvelun avulla.

Voit käyttää digiboksia ja Telia TV sovellusta myös yhtä aikaa.

Telia TV digiboksilla >

Kaapelikortti

Kaapelikortilla saat enemmän kanavia televisioosi ja voit täydentää ohjelmavalikoimaa myös kanavapaketeilla tai erilliskanavilla. Suurin osa Telia TV sovelluksessa olevista kanavapaketeista ovat saatavilla myös kaapelikortille, jolloin voit katsoa kanavia suoraan televisiosta.

Jos kotisi kuuluu Telian kaapeliverkkoon ja hankit kaapelikortin, saat televisioosi peruskanavien lisäksi seuraavat kanavat: Eurosport 1 (SD ja HD), National Geographic HD, Travel Channel ja FOX HD. Lisäksi katsottavissasi on toistaiseksi Liiga UHD-, NHK World Japan HD-, Nasa TV UHD -kanavat. Kortille kuuluu myös kuukausittain vaihtuva Bonuskanava.

Telia TV kaapelikortti ja kaapeli-TV >

Telia Helppi auttaa laitepulmissa

Kaipaatko lisäapua?

Autamme käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa mielellämme puhelimitse. Tarvittaessa voit myös tilata asennuspalvelun kotiisi (79 €).

  0600 10 100

2,25 €/min + pvm, jonotusajalta mpm/pvm, ma–pe 8–20, la 9–16.30.

Tilaa asennus

Tee vahinkoilmoitus

Apunasi ympäri vuorokauden

Telia TV:n ohjesivujen lisäksi voit ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluumme, joka on tavoitettavissa 24/7.

Asiakaspalveluun

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tilasin Telia TV digiboksin tai kaapelikortin. Miksi saan tunnukset Telia TV sovellukseen?

Voit katsoa useita digiboksin tai kaapelikortin sisältöjä maksutta Telia TV sovelluksessa tai tietokoneella. Toimittamillamme tunnuksilla voit kirjautua Telia TV sovellukseen ja sisällöt ovat heti käytettävissäsi.

Miten kirjaudun Telia TV digiboksiin?

Jos käytössäsi ei ole kiinteää Telian laajakaistaa, voit kirjautua digiboksiin samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudut Telia TV sovellukseen. Unohtuneen Telia TV sovelluksen tunnuksen tai salasanan saat näillä ohjeilla.

Mikäli olet tilannut Telia TV digiboksin laajakaistalla, toimitamme 10-numeroisen erillisen käyttäjätunnuksen ja salasanan digiboksiin kirjautumista varten tekstiviestillä laajakaistaliittymän toimituksen yhteydessä.

Tein tilauksen asiakaspalvelun kautta. Miten saan palvelun käyttööni?

Myös asiakaspalvelun kautta tehdyissä tilauksissa toimitamme salasanan tekstiviestillä tämän sivun ohjeiden mukaisesti.

Miten voin irtisanoa Telia TV sovelluksen?

Telia TV sovelluksen käyttäjätunnus on maksuton. Ainoastaan kanavapaketit ovat maksullisia ja niitä voi helpoiten hallita ympäri vuorokauden kirjautumalla osoitteessa telia.fi. Valitse kirjautumisen jälkeen Telia TV -sovellus > Kanavapaketit > Käytössäsi nyt ja tee halutut muutokset.

Huomaathan, että kanavapaketeilla on 30 vuorokauden minimitilausjakso, pois lukien ilmaiset kokeilujaksot ja määräaikaistilaukset.

Voit myös aina ottaa yhteyden asiakaspalveluun.