Luurinmetsästyspäivät ovat nyt täällä! Katso huipputarjoukset ja päivitä TV-ruutusi sekä muut laitteet ajan tasalle.
Lue lisää

MM-ralli 2024

Katso kaikki MM-rallin erikoiskokeet suorana MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa tai Telia Playssa. Valitse itsellesi sopiva rallipaketti ja nauti WRC-luokan vauhdista!

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: MM-ralli

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

MM-rallin suorat lähetykset

MM-ralli 2024 starttaa Monte Carlosta 25. tammikuuta ja päättyy marraskuun lopulla Japanin ralliin. MM-sarjassa ajetaan yhteensä 13 kilpailua, joista odotetuin on Suomen MM-ralli eli Jyväskylän ralli elokuun alussa. Kaudella on mukana kaksi suomalaiskuljettajaa, joten odotettavissa on jälleen jännittävä rallivuosi. Rallin MM-sarja 2023 päättyi Kalle Rovanperän toiseen peräkkäiseen mestaruuteen. Koe koko rallin MM-sarja 2024 suorina tv-lähetyksinä MTV:n maksukanavilla tai MTV Katsomossa (ent. C More). Näet MM-rallin ja muun huippu-urheilun sekä viihteen kätevästi kaikilla laitteillasi. WRC-rallin vauhtiin pääset joko MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella tai Telia Play -palvelussa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketilla.

MTV Katsomon rallitarjontaan sisältyy myös EM-ralli ja moottoriurheilun ystäville lisäksi Rallicrossin MM-sarja, Motocrossin MM-sarja, Extreme E -sarja ja Race of Champions -autourheilutapahtuma. Rallin lisäksi näet MTV:n urheilukanavilta jääkiekon MM-kisoista Suomen pelit, Liigan, Sveitsin liigan ja Mestiksen, jalkapallon Mestarien liigan, yleisurheilun Timanttiliigan, amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan sekä paljon muuta urheilua.

Kiinnostaako rallin lisäksi myös formulat? Formula 1 -kisat näet V premium -kanavapaketilla suorana läpi kauden. V sport -urheilukanavat näyttävät formuloiden lisäksi myös muuta huippu-urheilua, kuten NHL-ottelut, Valioliigan, Bundesliigan, hiihtolajeja, MotoGP™ -kisoja sekä golfia. Tutustu myös Max-suoratoistopalvelun urheilutarjontaan, josta näet esimerkiksi snookeria, tennistä ja olympialaiset.

Urheilun lisäksi tarjolla on runsaasti viihdettä eri kanavapaketeissamme ja suoratoistopalveluissa, kuten SkyShowtime, Max ja V film. Katso verkkokauppamme kattava valikoima, jos esimerkiksi puhelin, televisio tai tabletti kaipaa päivitystä.