Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Nopea netti kotiin – tilaa laajakaista

Tilaa nopea laajakaista kotiisi ilman avausmaksua. Telialta saat myös Smart Wifi -laajentimet, joiden avulla netti toimii joka huoneessa. Voit testata nettiä huoletta, sillä verkkokauppatilauksella on 14 päivän peruutusoikeus.

Mihin osoitteeseen tarvitset laajakaistan?

Oletko jo Telian asiakas? Näin muutat netin uuteen kotiin. Muut muutokset laajakaistaliittymääsi teet helposti kirjautumalla telia.fi:ssä.

Surffaa, striimaa ja pelaa sujuvasti
Varmista luotettava ja nopea yhteys
24/7 asiakaspalvelu käytettävissäsi

Näin tilaat itsellesi sopivimman nettiliittymän

Haluaisitko laajakaistan valmiiksi asennettuna? Tutustu Telia Helppi Lähitukeen.

Valitse nettiliittymän nopeus käyttösi mukaan

Laajakaista
Kiinteän laajakaistan nopeudet ja vaihteluvälit
S
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
ADSL 8/1 Mbit/s 5,6–8 Mbit/s
Kaapeli 10/5 Mbit/s 7–10 Mbit/s
Valokuitu 10/5 Mbit/s tai 10/10 Mbit/s 7–10 Mbit/s
VDSL2 10/10 Mbit/s 7–10 Mbit/s
3G/4G 21/21 Mbit/s 7–10 Mbit/s

 

M
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
ADSL 24/1 Mbit/s 11–16 Mbit/s
Kaapeli 50/5 Mbit/s 35–50 Mbit/s
Valokuitu (sisäverkon tekniikka ADSL) 24/2 Mbit/s 14–20 Mbit/s
Valokuitu 50/10 Mbit/s tai 50/50 Mbit/s 35–50 Mbit/s
VDSL2 50/10 Mbit/s 35–50 Mbit/s
3G/4G 50/50 Mbit/s 10–50 Mbit/s

 

L
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 100/5 Mbit/s 70–100 Mbit/s
Valokuitu 100/10 Mbit/s tai 100/100 Mbit/s 70–100 Mbit/s
3G/4G 100/50 Mbit/s
150/50 Mbit/s
10–100 Mbit/s

 

XL
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 200/10 Mbit/s 80–200 Mbit/s
Valokuitu 200/100 Mbit/s 100–200 Mbit/s
5G 200/50 Mbit/s 10–200 Mbit/s

 

XXL
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 1000/50 Mbit/s 300–1000 Mbit/s
Valokuitu 1000/100 Mbit/s 500–1000 Mbit/s

 

Laajakaistan nopeus vaihtelee mm. puhelinlinjan pituudesta, talon sisäverkon kunnosta ja verkkoon liitettyjen laitteiden määrästä. Taulukosta näet arvioidut maksiminopeudet sekä nopeuden vaihteluvälit liittymätyypeittäin. Verkkokaupassa ilmoitamme nopeudet vaihteluväleillä sekä arvioituina maksiminopeuksina. Liittymän tyyppi riippuu kiinteistöösi saatavilla olevasta tekniikasta. Tarkista osoitteeseesi saatavilla oleva liittymätyyppi saatavuuskyselyllä. Arvioitu maksiminopeus on nopeus, jonka liittymä parhaimmillaan saavuttaa. Nopeuden vaihteluväli kuvaa laajakaistan nopeuden todellista ylä- ja alarajaa.

 

Laajakaistatyypit

Hybridi
Valokuitu
Kaapeli
5G
Mobiili
Taloyhtiö

Usein kysyttyä nettiliittymistä

Tarvitsetko apua? Kuluttaja-asiakaspalvelusta saat apua ostamiseen, liittymien ja palveluiden valitsemiseen sekä vikatilanteisiin 020 690 400 (mpm/pvm) ma–pe 8–18 ja la 9–16.30

Mitä jos laajakaistaliittymä ei vastaa odotuksiani?

Jos tilaat laajakaistaliittymän verkkokaupasta (etäkauppa) sinulla on oikeus perua sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruutusoikeutta sovelletaan kaikkiin liittymätyyppeihin, joten ei ole merkitystä, onko tehty sopimus määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva. Perumisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen perumisoikeuden käytöstä ennen peruutusajan päättymistä. Ilmoituksen voi tehdä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Jos peruutusoikeuden 14 päivän määräaika on mennyt umpeen, eikä sinulla ole liittymässäsi määräaikaisen sopimuksen sopimuskautta jäljellä, voit irtisanoa kodin nettiliittymäsi koska tahansa. Nettiliittymän irtisanomisaika on 2 viikkoa ilmoituksen tekemisestä. Irtisanomisajalta laskutetaan normaalisti kaikki maksut, jotka muodostuvat tuona aikana. Loppulasku veloitetaan päiväkohtaisesti, ellei laajakaistaliittymää irtisanota laskutuskauden vaihteeseen.

Mikä on nettiliittymän määräaikainen sopimus ja voiko sitä irtisanoa?

Kiinteän netin määräaikainen sopimus on voimassa tietyn ajanjakson. Sopimuskauden jälkeen nettiliittymän sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus irtisanoa määräaikainen sopimus päättymään kahden (2) viikon kuluttua irtisanomisesta, jos hän on joutunut maksuvaikeuksiin sairauden, työttömyyden tai vastaavan hänestä riippumattoman syyn takia, taikka jos sopimuksen pitäminen voimassa muun erityisen syyn takia on hänen kannaltaan kohtuutonta. Teleyrityksellä on oikeus saada takaisin kytkykaupan yhteydessä luovutettu päätelaite.

Miksi minun kannattaa tilata laajakaista kotiin verkkokaupasta ja miten?

Kun tilaat kiinteän laajakaistan kotiin verkkokaupasta, saat tilaukselle aina 14 päivän peruutusoikeuden (etäkauppa) jota voit hyödyntää, mikäli laajakaistaliittymä ei vastaakaan odotuksiasi. Verkkokaupassa on myös helppo vertailla eri nettiliittymiä, ja tilauksen yhteydessä laajakaistaan sopivan modeemin tilaaminen on helppoa. Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden, joten voit tilata laajakaistan kotiin sinulle sopivana ajankohtana ilman jonottamista. 

Laajakaistan kotiin tilaaminen Telian verkkokaupasta on erittäin helppoa. Näin homma toimii:

  1. Tee saatavuushaku: Tilattavissa olevat laajakaistaliittymät riippuvat osoitteestasi, sillä eri taloissa ja taloyhtiöissä on käytössä eri laajakaistatekniikoita. Saatavuushaulla saat selvitettyä, millaisen laajakaistan saat juuri sinne missä sinä asut.
  2. Vertaile ja valitse: Mitä enemmän käytät nettiä, sitä nopeampi laajakaista kannattaa valita. Suosituimmat paketit ovat M- ja L-koot, jotka soveltuvat hyvin mm. sarjojen katsomiseen ja surffailuun netissä usealle käyttäjälle samaan aikaan.
  3. Lisää koriin ja tilaa: Paketin valinnan jälkeen voit lisätä ostoskoriin laajakaistan kanssa yhteensopivan modeemin, jonka avulla jaat laajakaistan kotiisi. Valinnan jälkeen tunnistaudu, valitse toimituspäivämäärä ja vahvista tilaus. 

Laajakaista asennetaan valitsemanasi päivänä ja asennuksen jälkeen nopea netti on valmiina surffailuun!

Mikä on modeemi ja mistä sellaisen voi tilata?

Modeemin voi tilata helposti verkkokaupasta, laajakaistan tilaamisen yhteydessä.

Modeemi on helposti asennettava laite, jonka avulla saat laajakaistaliittymäsi käyttöön ja jaettua netin kotisi laitteille. Modeemilla voit jakaa internetin kotiisi langattomasti (wifi) tai suoraan johdolla. Telian laajakaistan ostamisen yhteydessä sinulla on aina mahdollisuus tilata modeemi, joka on yhteensopiva tilaamasi laajakaistan kanssa. Joissain laajakaistatuotteissa modeemi sisältyy laajakaistan hintaan ja joissain se pitää tilata erikseen. Joskus modeemin tilaaminen samaan aikaan laajakaistan kanssa saattaa myös olla pakollista, jotta voimme esim. taata sen, että nettiyhteys toimii kotonasi. Halutessasi voit myös käyttää muualta hankittua vanhaa modeemia Telian laajakaistan kanssa, joskin silloin emme voi taata nettiyhteyden toimivuutta tai tietoturvaa.

Toimiiko vanha modeemi Telian laajakaistan kanssa?

Uuteen laajakaistaliittymään sisältyy modeemi joko pakollisena tai valinnaisena, laajakaistatekniikasta riippuen. Valinnaisenakin suosittelemme ostamaan kiinteän laajakaistan yhteydessä meiltä modeemin, sillä emme voi taata muun modeemin toimivuutta tai tietoturvaa. Lisäksi kiinteän laajakaistan tilaamisen yhteydessä saat meiltä uuden, laadukkaan modeemin parhaaseen hintaan.

Jos kuitenkin tahdot käyttää muualta hankittua modeemia, tarvitset asuntosi yhteystekniikasta riippuen tietyntyyppisen laitteen:

  • Yhteys kotiin Hybrid: ei muita vaihtoehtoja kuin Telian hybridimodeemi, joka kuuluu aina laajakaistaan
  • Yhteys kotiin Kaapeli: kaapelimodeemi (Docsis)
  • Yhteys kotiin Valokuitu (Ethernet): tarvittaessa reititin langatonta verkkoa varten
  • Yhteys kotiin Valokuitu (VDSL2): VDSL2-modeemi
  • Yhteys kotiin Valokuitu (FTTH): kuitumuunnin (sekä tarvittaessa reititin langatonta verkkoa varten)
  • Yhteys kotiin Mobiili: 4G-reititin (Telian 4G-reititin myydään aina pakollisena laajakaistan yhteydessä)


Asiakastuki-sivustoltamme löydät tarkemmat kuvaukset erityyppisistä laitteista, listauksen yhteensopiviksi testatuista laitteista ja asennusohjeet.
 

Onko langaton netti (wifi) käytettävissä Telian laajakaistalla?

Langaton netti (wifi) on käytettävissä kaikissa Telian laajakaistoissa. Kaikilla Telian laajakaistan yhteydessä myytävillä modeemeilla langattoman netin käyttö ja verkon muodostaminen kotiin on helppoa. Langaton laajakaista on kätevä tapa käyttää internetiin yhteydessä olevia laitteita ilman johtosotkuja.

Mistä tiedän mitkä nettiliittymät toimivat asunnossani?

Verkkokaupastamme ei ole mahdollista tilata sellaista nettiä kotiin, joka ei toimisi osoitteessasi. Kaikki nettiliittymät jotka näet verkkokaupassamme sen jälkeen, kun olet tehnyt osoitteeseesi saatavuuskyselyn, toimivat asunnossasi. Tilaa siis netti kotiin vailla huolia.

Mistä löydän tarkempia teknisiä lisätietoja tuotteista?

Laajakaistan palvelukuvauksesta löydät tarkemmat tekniset tiedot eri laajakaistapaketteihin liittyen.

Myös Telian asiakastukiosiosta löytyy kattavasti lisätietoa laajakaistaliittymistä.

Lisäksi voit osallistua keskusteluun laajakaistatuotteista Yhteisössä ja lukea mitä muut puhuvat.

Onko laajakaistaliittymässä avausmaksua?

Usein Telian määräaikaisissa laajakaistaliittymissä ei ole avausmaksua ja toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa on avausmaksu. Jos nettiliittymän tilaamiseen liittyy avausmaksu, on se erikseen ilmoitettu hintatietojen yhteydessä. Voit myös tarkistaa kaikki hinnoitteluun liittyvät asiat helposti klikkaamalla ”Hintatiedot” painiketta, joka löytyy sivuilta kun teet saatavuuskyselyn ja valitset tuotteen.

Miksi laajakaistan hinta ei ole kaikille sama?

Laajakaistaliittymän hinta riippuu verkkotekniikasta ja sijainnista. Hintaan vaikuttavat myös ylläpitokustannukset, esimerkiksi harvaan asutuilla alueilla kustannukset ovat liittymää kohti suuremmat kuin kaupungissa. Laajakaista valokuitukohteissa hintaan vaikuttaa taloyhtiösi tekemä sopimus. Liittymällä voi olla myös vain tietyn ajan voimassa oleva tarjoushinta. Useimmat tarjoukset edellyttävät määräaikaisen sopimuksen tekoa.

Koska minulle lähetetään ensimmäinen lasku?

Laskutuskausi on yksi (1) kuukausi. Laskutus alkaa liittymän toimitusta seuraavasta päivästä. Mahdollisten maksullisten palveluiden käyttömaksut veloitetaan jälkikäteen. Laajakaistalasku toimitetaan sähköisessä muodossa. Laskun voi myös saada maksullisena paperilaskuna. Paperilaskun hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan Telian hinnaston mukaisesti.

Mikä on Telia TV ja mitä kanavia sillä voi katsoa?

Telia TV:n kautta voit katsoa maksuttomia televisiokanavia ja tilata erillisiä maksullisia kanavapaketteja, suoratoistopalveluita ja ohjelmakirjastoja suoraan telkkarin ruudulle katsottavaksi. Telia TV:n avulla voit myös vuokrata elokuvia videovuokraamosta helposti kaukosäätimen painalluksella. Telia TV toimii myös älypuhelimella ja tietokoneella, joten voit katsoa tilattuja kanavia myös kodin ulkopuolella.

Telia TV:stä voit katsoa mm.:

Kanavakartoista löydät lisää tietoa mm. maksuttomista peruskanavista, jotka tulevat Telia TV:n mukana, sekä listan tilattavissa olevista kanavapaketeista.
 

Miksi kaikille ei ole tarjolla samoja laajakaistayhteyksiä?

Laajakaistaliittymien saatavuus ja hinta riippuu osoitteesta mihin se halutaan tilata, ja siitä mitä laajakaistatekniikoita tähän osoitteeseen voidaan toimittaa. Joihinkin osoitteisiin laajakaistayhteyden voi toimittaa esimerkiksi valokuitua pitkin. Jos osoitteeseen ei kulje valokuitua, niin usein yhteys pitää toimittaa jotain muuta tekniikkaa kuten kaapeli-tv-verkkoa hyödyntäen.

Mitä tarkoittaa internetliittymän nopeuden vaihteluväli?

Kaikilla laajakaistaliittymillä, operaattorista riippumatta, on oma maksimi ja miniminopeus. Tätä kutsutaan nopeuden vaihteluväliksi. Internetliittymän nopeudet sekä muu palvelun laatutaso voivat vaihdella verkon ominaisuuksista johtuvista syistä ilmoitetun vaihteluvälin puitteissa. Internetliittymän nopeuteen voivat vaikuttaa myös Telian vaikutuspiirin ulkopuolella olevat asiat, kuten esimerkiksi internetverkon ja sen palveluiden ruuhka, kiinteistön sisäverkon kunto, asiakkaan modeemin ja tietokoneen kapasiteetti, langattoman lähiverkkoyhteyden käyttö, virustorjunta- ja palomuuripalveluiden sekä muiden mahdollisten käytössä olevien ohjelmistojen kuormitus. 

Kuinka nopean laajakaistaliittymän tarvitsen?

Hyvä nyrkkisääntö laajakaistaliittymän valinnan tekemisessä on ”Mitä enemmän nettiä käytetään – sitä nopeampi laajakaistaliittymä kannattaa hankkia”. Internetin käyttäminen hidastuu ja alkaa ns. pätkimään mitä enemmän sitä käytetään samanaikaisesti. Jos taloudessasi asuu useampi ihminen tai käytät nettiä paljon elokuvien ja sarjojen katseluun, kannattaa harkita nopeamman paketin valintaa. Voit myös koska tahansa päivittää tilaamasi laajakaistaliittymän nopeampaan vaihtoehtoon, mikäli sellainen on osoitteesi tarjolla.

Telian suosituin laajakaistaliittymä on L-paketti, jonka nopeus riittää hyvin useammankin ihmisen samanaikaiseen käyttöön sekä elokuvien ja sarjojen katsomiseen. M-paketti on myös oiva valinta jokapäiväiseen peruskäyttöön sekä elokuvien ja sarjojen töllöttämiseen. XL- ja XXL-paketit ovat erittäin nopeita laajakaistaliittymiä ja näillä nopeus riittää vaativiinkin käyttötarpeisiin ja asiakkaille, jotka haluavat huippunopeutta. Muista että pakettien saatavuus vaihtelee riippuen osoitteesta, josta johtuen esimerkiksi XXL-paketteja ei ole kaikille osoitteille saatavilla.

Kuinka voimme auttaa?

nettiliittymä kotiin

Nettiliittymä kotiin on helppo valita oman netinkäyttösi mukaan. Löydät meiltä nettiliittymät monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Kodin S-nettiliittymä soveltuu hyvin kevyeen surffailuun, popitukseen ja somettamiseen. M-nettiliittymä sisältää jo enemmän paukkuja, ja raskaatkin tiedostot latautuvat tällä laajakaistaliittymällä kevyesti, minkä lisäksi suoratoisto sekä TV:n katselu sujuvat internetyhteydellä katkoitta.

L-nettiliittymä on asiakkaidemme suosima netti kotiin. L-nettiliittymä mahdollistaa monen laitteen samanaikaisen kytkemisen nettiin ja netin monipuolisen käytön.

Jykevät XL- sekä XXL-nettiliittymät takaavat, että kiinteän laajakaistasi kaista ei lopu kesken. Nämä nettiliittymät tekevät netinkäytöstäsi salamannopeaa, ja esimerkiksi vaativa pelaaminen sekä huippulaatuisen videokuvan katsominen sujuvat unelman lailla.

Kun harkitset kodin nettiliittymän päivittämistä, pidä mielessäsi myös huippunopea valokuitu, uusi 5G-netti sekä edullinen taloyhtiönetti. Internetin nopeustesti kertoo nykyisen internetyhteytesi nopeuden.

Kun netti kotiin on tilattu ja kodin kiinteä laajakaista on päivitetty, olisiko aika harkita onko tarvetta myös mobiilinetille? Kiinteä laajakaista on varma valinta kodin nettiyhteydeksi, mutta mobiililaajakaista on hyvä kumppani esimerkiksi mökille mukaan otettavaksi. Löydät valikoimastamme myös näppärät prepaid-liittymät, erilaiset 5G-liittymät sekä rajattomat puhelinliittymät.

Kampanjan ehdot

Gaming Crazy Days

Laajakaistaliittymän ostajalle kaupan päälle Destiny 2 -PC-pelin Beyond Light lisäosa (arvo 69,99 €) – vain verkkokaupasta kampanja-aikana 12.–18.10.2020! Destiny 2 -pelin perusosa on ilmainen. Tarjous on saatavilla vain määräaikaisiin liittymäsopimukseen ainoastaan verkkokaupan kautta. Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia eikä taloyhtiölaajakaistatilauksia. Lisäosa on ladattavissa Steam-palvelusta maksutta koodilla, joka toimitetaan sähköpostilla viikolla 43 niille asiakkaille, joiden laajakaistatilaus on edelleen voimassa.

Kampanjan ehdot

Laajakaistaliittymän tilaajalle mobiililaajakaista etuhintaan 10 €/kk. Hinta 10 €/kk 24 kk ajan, jonka jälkeen hinta on 14,90 €/kk tai kulloinkin voimassa oleva hinnaston mukainen hinta. Mobiililaajakaistan sopimus on toistaiseksi voimassa eli ei määräaikaisuutta.

Ohjeet etuhintaisen mobiililaajakaistan tilaamiseen saat verkkokaupan vahvistussivulla tilattuasi ensin kiinteän laajakaistan. Ohjeet lähetetään myös myöhemmin tekstiviestillä, kunhan olet antanut markkinointiluvan kiinteän laajakaistan tilauksen viimeistelyn yhteydessä.

Kampanjan ehdot

Määräaikaisen laajakaistaliittymäsopimuksen kampanja-aikana 20.–26.7.2020 tilanneelle Assembly-tapahtuman konepaikka kaupan päälle (arvo 75 €). Tapahtuma järjestetään 15.–18.10.2020. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä sopimuksia. Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia. Liput toimitetaan viikolla 37 niille asiakkaille, joiden kampanja-ajalla tehty laajakaistatilaus on edelleen voimassa. Etu koskee vain uuden liittymän tilausta, ei nykyisen liittymän muutoksia. 

Assembly on Suomen suurin tietokonefestivaali, jossa pääset tutustumaan mm. pelaamiseen, digitaaliseen taiteeseen ja lan-kulttuuriin. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.–18.10.2020. Lue lisää: assembly.org/summer20

Kampanjan ehdot

Uuden määräaikaisen laajakaistaliittymäsopimuksen kampanja-aikana 22.6.–5.7.2020 ostaneelle asiakkaalle annetaan kaupan päälle suomalaista yrittäjää tukeva lahjakortti (arvo 30 €). Lahjakortilla voi ostaa palveluita mm. kampaamoilta, autohuolloilta, suutareilta, hierojilta ja kahviloilta ympäri Suomen. Kaikki mukana olevat yrittäjät ovat nähtävillä osoitteessa telia.fi/tueyrittajaa. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä sopimuksia. Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia. Lahjakortti toimitetaan laajakaistan tilaajan laskutusosoitteeseen viikon 33 aikana, jos laajakaistasopimus on edelleen voimassa. Etu koskee vain uuden liittymän tilausta, ei nykyisen liittymän muutoksia.

Lahjakortilla voi maksaa kampanjassa mukana olevien yrittäjien tavaroita tai palveluita kokonaan tai osittain. Lahjakortti on käytettävä kerralla eikä mahdollisesti ylijäävästä osuudesta tehdä palautuksia asiakkaalle. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Kampanjaehdot ja mukana olevat yrittäjät ovat nähtävillä osoitteessa telia.fi/tueyrittajaa. Lahjakortti ei ole käytettävissä yrittäjien verkkokaupoissa. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholi- tai tupakkatuotteiden maksamiseen. Lahjakortti liittyy asiakkaan Telialta ostamaan tuotteeseen.

Mikäli asiakas peruuttaa Telian etämyyntikanavassa tekemänsä tuotteen tilauksen, ei asiakkaalla ole oikeutta hyödyntää lahjakorttia. Jos asiakas on ehtinyt käyttää lahjakortin, varaa Telia oikeuden veloittaa lahjakortin arvon asiakkaalta. Lahjakortteja jaetaan kampanja-aikana rajoitettu 10 000 kappaleen erä ja korkeintaan 8 kpl/asiakas. Kampanjatuotteet voivat vaihdella kampanja-aikana. Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti.

Tilaa uutiskirje ja voit voittaa 500 € lahjakortin

Kampanjan ehdot

Älykodin aloituspakkaus

Uuden määräaikaisen laajakaistaliittymäsopimuksen kampanja-aikana 24.–30.8.2020 ostaneelle älykodin aloituspakkaus (arvo 138,80 €) kaupan päälle. Pakkaus sisältää Datekin älykotihubin, etäsäädettävän Ledvance-älylampun sekä Ledvance-älypistorasian. Älykotilaitteita ohjataan ilmaisella Telia Smart Family -sovelluksella, jonka voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta. Älykotipakkaus toimitetaan laskutusosoitteeseesi viikon 41 aikana, jos laajakaistasopimus on edelleen voimassa. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä sopimuksia. Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia.

Destiny 2

Destiny 2

Destiny 2 on fantasiamaailmaan sijoittuva ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Tutki aurinkokuntamme mysteerit yksin tai kavereiden kanssa ja päästä elementtien voimat valloilleen voimakkaita vastustajia vastaan. Pelin perusosa on ilmainen. Määräaikaisen laajakaistaliittymän tilaaja saa nyt kaupan päälle Destiny 2: Beyond Light Digital Deluxe Edition -lisäosan (arvo 69,99 €).

Lue lisää ja lataa