Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Telia Turvapaketti - Tilaaminen

Telia Turvapaketti on suomenkielinen, selkeä ja helposti tilattava ja asennettava tietoturvaohjelma.

Turvapaketti sisältää:

  • virusturvan
  • vakoilusuojan
  • roskapostinsuodattimen
  • varastetun puhelimen etsiminen, tyhjennys ja lukitus
  • lapsilukko-ominaisuuden ja
  • verkkopankkisuojauksen.

Windows-tietokoneilla Turvapaketti laajentaa Windowsin palomuuria esimerkiksi estämällä sovelluksia lataamasta haitallisia tiedostoja. Applen ja Microsoftin älypuhelimille ja tableteille asennettava Turvapaketti sisältää turvaselaimen.

Tilaaminen

Telia Turvapaketin voit tilata kirjautumalla Teliaan, verkkokaupasta, Telia Kaupasta tai asiakaspalvelusta. Sinun ei tarvitse olla ennestään Telian asiakas.

Kirjaudu ja tilaa

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja ”Ota käyttöön” -viestin, jossa kerrotaan kuinka otat palvelun käyttöön. Ota käyttöön -viestissä kerrotaan käyttäjätunnuksesi, joka on sama kuin käytössäsi oleva Telia-tunnus.

Mikäli sinulla ei ole Telia-tunnusta, pyydetään ”Ota käyttöön” -viestissä luomaan tunnus. Kun sinulla on Telia-tunnus käytettävissä, voit asentaa palvelun laitteellesi esimerkiksi osoitteesta telia.fi/turvapakettilataus.

Jos päivität palvelun toiseen Turvapaketti-versioon, voit suoraan jatkaa palvelun käyttöä. Sinun ei tarvitse asentaa palvelua uudestaan laitteellesi.