Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Soitonsiirto

Soitonsiirrolla voit ohjata sinulle tulevat puhelut toiseen matkapuhelimeen tai lankapuhelimeen.

Voit kytkeä tai poistaa soitonsiirron puhelimesi valikon kautta. Tekstiviestejä ei ole mahdollista siirtää puhelujen tapaan.

Käyttöönotto

Soitonsiirrot voit tehdä helposti kännykkäsi valikosta.

iPhonessa saat soitonsiirron kytkettyä päälle seuraavan polun kautta: Asetukset -> Puhelin -> Soitonsiirto. Laita soitonsiirto päälle ja kirjoita numero, johon siirto tehdään. Soitonsiirto astuu heti voimaan.

Hinnoittelu

  • Soitonsiirrot ovat maksuttomia Telian matkapuhelinliittymistä muihin Telian matkapuhelinliittymiin (pois lukien Telia Dot -liittymät) ja minkä tahansa kotimaisen operaattorin lankaverkon liittymiin.
  • Telian matkapuhelinliittymistä muiden operaattoreiden matkapuhelinliittymiin siirretyt puhelut ovat maksullisia: puhelun siirtäjä maksaa soitetusta puhelusta oman liittymänsä ja siirron vastaanottavan liittymän välisen puhelumaksun oman liittymätyyppinsä mukaisesti.
  • Soitonsiirto lankanumerosta: Jos puhelut käännetään lankapuhelimesta matkapuhelimeen, niin soittaja maksaa puhelun siihen lankapuhelimeen mihin hän on soittanut. Soitonsiirron tekijä maksaa lankapuhelinlaskullaan siirretystä matkapuhelusta saman verran kuin kyseiseen numeroon suoraan soitettaessa.
  • Huom! Telian mobiililiittymästä voi tehdä soitonsiirron vain Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan, muiden maiden numeroihin soitonsiirron teko on estetty.

Ongelmatilanteet

Lue lisää matkapuhelinliittymän vikatilanteista