5G:llä sujuvampi arki

Tee kodistasi älykäs, tapaa ystäviäsi virtuaalitodellisuudessa ja naputtele työmeilejä missä ikinä haluatkin.
5G yksityisille split

mielenrauhaa 5G:stä

Mieti, jos voisit missä tahansa olla varma kotisi turvallisuudesta ja siitä, että kodin kaikki laitteet toimivat oikein. 5G tulee mahdollistamaan tämän ja enemmänkin. Sen avulla pystytään toteuttamaan VR- ja IoT-ratkaisuja, jotka helpottavat elämääsi ja tuovat siihen uutta sisältöä.

Näin 5G tulee vaikuttamaan elämääsi

5G yksityisille älykäs liikenne

Älykäs liikenne

Automatiikan ei tarvitse viedä sinulta ajamisen iloa, mutta se auttaa sinua reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Autosi on yhteydessä muihin lähistöllä kulkeviin autoihin tehden liikennevirroista ennakoitavampia, sujuvampia ja turvallisempia.

5G yksityisille joustava työ

Joustava työ

5G:n avulla voisit työskennellä tehokkaasti sielläkin, missä nykynetin kuuluvuus on heikko. Nopeasti ympäri maailman viuhuvien tiedostojen ja toimivien videoyhteyksien ansiosta olet aina sataprosenttisesti mukana. Mieluisassa työympäristössä myös stressitasosi laskee.

5G yksityisille perhe

Perhe ja ystävät

Joudutko asumaan kaukana rakkaimmistasi? Virtuaalitodellisuuden avulla yhteydenpito heihin voisi olla muutakin kuin pelkkiä viestejä ja videopuheluita. Voisit käydä isoäitisi kanssa virtuaalikävelyllä rannalla tai osallistua ulkomaille muuttaneen sydänystäväsi juhliin.

5G yksityisille vaikuttavaa viihdettä

Vaikuttavaa viihdettä

Mieti, miltä tuntuisi hypätä VR-lasien välityksellä vaikka keskelle maailman parhaimpia futismatseja tai suosikkilaulajasi livekeikkaa. Myös pelaaminen hyötyy 5G:stä. Huippunopeilla mobiiliyhteyksillä veisit myös verkkopelaamisesi aivan uudelle tasolle.

5G yksityisille koti

Esineiden internet

5G:n avulla saat reaaliaikaista tietoa kotisi turvallisuudesta, missä ikinä oletkaan. Säästät energiaa, rahaa ja vaivaa, kun vuotava tiskikone, päälle jääneet valot tai auki jäänyt ikkuna eivät jää enää huomaamatta.

5G kuluttajille terveys

Terveys

Haluaisitko tietää itsestäsi enemmän? Kerää helposti dataa ravitsemuksestasi, nukkumisestasi ja liikunnastasi. Välty yllätyksiltä, kun kehossasi olevat biosensorit analysoivat jatkuvasti tärkeimpiä elintoimintojasi. Pidä itsestäsi parempaa huolta tiedon avulla.

5G-laitteet

Valikoimastamme löydät laadukkaat 5G-yhteyttä tukevat puhelimet, reitittimet ja tabletit.

5G-puhelimet 5G-reitittimet 5G-tabletit

Oletko yritysasiakas? Katso 5G-puhelimet-reitittimet ja -tabletit yrityksille.

Yhteisön artikkeleita 5G:stä