Se viihdyttävämpi 5G

Meillä huippunopeaan 5G-liittymääsi kuuluu aina myös nähtävää – nyt C More TV 12 kk veloituksetta. Avaa maailmasi.

5g-aika on alkanut

5G-verkkomme laajenee vauhdilla, joten nyt on paras aika tutustua tulevaisuuden huippunopeaan verkkoon. Päästäksesi 5G-verkkoon tarvitset 5G-teknologiaa tukevan puhelimen, reitittimen tai tabletin sekä 5G-puhelinliittymän tai -mobiililaajakaistan. Meiltä löydät 5G-puhelinliittymät ja -mobiililaajakaistat sekä 5G-netin kotiin. Muista lisäksi uusinta teknologiaa edustavat 5G-laitteet, jotka takaavat parhaan käyttökokemuksen myös nopeassa 4G-verkossamme.

5G-laitteet

5G-yhteensopivat laitteet

Valikoimastamme löydät myös laadukkaat 5G-yhteyttä tukevat puhelimet, reitittimet ja tabletit.

5G-puhelimet 5G-reitittimet 5G-tabletit

Oletko yritysasiakas? Katso 5G-puhelimet,  -reitittimet ja -tabletit yrityksille.

Missä 5G kuuluu?

Laajennamme 5G-verkkoamme kiihtyvää tahtia. Alkuvuodesta keskityimme vahvistamaan verkkoa seitsemässä suurimmassa kaupungissa, ja nyt 5G-verkkomme toimii jo 43 paikkakunnalla. 5G-verkon peittoa laajennetaan jatkuvasti. 

Lue lisää

C More TV

5G-liittymäasiakkaalle C More TV 12 kk 0 €

Kun sinulla on meiltä 5G-liittymä, saat nyt C More TV:n nyt C Moren suoratoistopalveluun veloituksetta 12 kk ajaksi, jonka jälkeen 4,95 €/kk. Tutustu myös muihin liittymäasiakkaan etutuotteisiin.

Tutustu

Näin 5G mullistaa maailmasi

5G aikajana

Katso, mitä 5G mahdollistaa

Telia, Nokia ja 5G
Telia ja ROG 5G Challenge

5G-nopeus

Tiesitkö, että Suomi on ensimmäisiä 5G-aikaan siirtyneitä maita maailmassa?

Muistat ehkä selkeän eron siirryttäessä 3G-verkosta 4G-verkkoon? Erilaiset sisällöt latautuivat aiempaa nopeammin ja videoiden katselukokemus koheni, kun pätkiminen väheni parantuneen yhteysnopeuden ansiosta. Huippunopea 5G-verkko on vielä huomattavasti 4G-verkkoa nopeampi.

Sen lisäksi että 5G-nopeus tulee olemaan moninkertainen verrattuna nykyiseen 4G-verkon nopeuteen, on 5G-verkon etuina sen pienempi latenssi sekä parempi luotettavuus.

5G-verkon 4G-verkkoa moninkertaisesti pienempi latenssi, eli viiveaika, mahdollistaa esimerkiksi saumattomat pelikokemukset. Pienempi latenssi mahdollistaa myös aiempaa paremmin erilaisten laitteiden etäyhteyden muodostamisen toisiinsa. 5G-netin 4G-nettiin verrattuna huomattavasti parempi luotettavuus puolestaan tekee erityisen raskaidenkin sovellusten käytöstä varmempaa, kun käyttökatkot ovat minimissä.

5G-liittymät ja 5G-netti kotiin

5G-liittymän avulla saat kaiken irti 5G-laitteestasi! Esimerkiksi 5G-puhelinliittymällä surffaat kotimaassa rajattomasti jopa hurjalla 1000 Mbit/s nopeudella 5G-verkossa. Huomioithan, että 5G-yhteyksien saatavuus on vielä rajattua. Uusi 5G-verkko kuitenkin laajenee jatkuvasti.

5G-puheliittymä tarvitsee kumppanikseen 5G-puhelimen. Löydät meiltä esimerkiksi HuaweinSamsunginOnePlussan, Xiaomin ja Motorolan 5G-mallit.

Meiltä löydät myös 5G-mobiililaajakaistat, jotka tarjovat samaa huikeaa nopeutta kuin 5G-puheliittymät. Jotta voit hyödyntää 5G-mobiililaajakaistaasi, tarvitset myös 5G-päätelaitteen.

Mobiililiittymien lisäksi voit saada huippunopean 5G-netin kotiisi. 5G-laajakaista kotiin on loistava valinta, jos tarvitset paljon kaistaa, mutta kotiisi ei ole vielä saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa.

5G-laitteet

Valikoimastamme löydät laadukkaat 5G-yhteyttä tukevat puhelimet, reitittimet ja tabletit.

5G-puhelimet 5G-reitittimet 5G-tabletit

Oletko yritysasiakas? Katso 5G-puhelimet,  -reitittimet ja -tabletit yrityksille.