Se viihdyttävämpi 5G

Meillä huippunopeaan 5G-liittymääsi kuuluu aina myös nähtävää – nyt C More TV 12 kk veloituksetta. Avaa maailmasi.

Missä 5G kuuluu?

Laajennamme 5G-verkkoamme kiihtyvää tahtia. Alkuvuodesta keskityimme vahvistamaan verkkoa seitsemässä suurimmassa kaupungissa, ja nyt 5G-verkkomme toimii jo 44 paikkakunnalla. 5G-verkon peittoa laajennetaan jatkuvasti. 

Lue lisää

Telia yhteistyössä Putouksen kanssa

Yhteistyössä Putouksen kanssa

Kotimainen ja viihdyttävä Telia 5G on mukana vauhdittamassa 13. kauden livelähetyksiä ja kannustaa sinipaitoja huikeisiin suorituksiin eri Putous-klassikoissa, aina livesketseistä tulikokeeseen. 

Putous 16.1. klo 19.30 alkaen MTV3-kanavalla

C More -edut liittymäasiakkaalle

5G-liittymäasiakkaalle C More TV 12 kk 0 €

Kun sinulla on meiltä 5G-liittymä, saat nyt C More TV:n nyt C Moren suoratoistopalveluun veloituksetta 12 kk ajaksi, jonka jälkeen 4,95 €/kk. Tutustu myös muihin liittymäasiakkaan etutuotteisiin.

Tutustu

Näin 5G mullistaa maailmasi

5G aikajana

Katso, mitä 5G mahdollistaa

Telia, Nokia ja 5G
Telia ja ROG 5G Challenge

5G-nopeus

Tiesitkö, että Suomi on ensimmäisiä 5G-aikaan siirtyneitä maita maailmassa?

Muistat ehkä selkeän eron siirryttäessä 3G-verkosta 4G-verkkoon? Erilaiset sisällöt latautuivat aiempaa nopeammin ja videoiden katselukokemus koheni, kun pätkiminen väheni parantuneen yhteysnopeuden ansiosta. Huippunopea 5G-verkko on vielä huomattavasti 4G-verkkoa nopeampi.

Sen lisäksi että 5G-nopeus tulee olemaan moninkertainen verrattuna nykyiseen 4G-verkon nopeuteen, on 5G-verkon etuina sen pienempi latenssi sekä parempi luotettavuus.

5G-verkon 4G-verkkoa moninkertaisesti pienempi latenssi, eli viiveaika, mahdollistaa esimerkiksi saumattomat pelikokemukset. Pienempi latenssi mahdollistaa myös aiempaa paremmin erilaisten laitteiden etäyhteyden muodostamisen toisiinsa. 5G-netin 4G-nettiin verrattuna huomattavasti parempi luotettavuus puolestaan tekee erityisen raskaidenkin sovellusten käytöstä varmempaa, kun käyttökatkot ovat minimissä.

5G-liittymät ja 5G-netti kotiin

5G-liittymän avulla saat kaiken irti 5G-laitteestasi! Esimerkiksi 5G-puhelinliittymällä surffaat kotimaassa rajattomasti jopa hurjalla 1000 Mbit/s nopeudella 5G-verkossa. Huomioithan, että 5G-yhteyksien saatavuus on vielä rajattua. Uusi 5G-verkko kuitenkin laajenee jatkuvasti.

5G-puheliittymä tarvitsee kumppanikseen 5G-puhelimen. Löydät meiltä esimerkiksi HuaweinSamsunginOnePlussan, Xiaomin ja Motorolan 5G-mallit.

Meiltä löydät myös 5G-mobiililaajakaistat, jotka tarjovat samaa huikeaa nopeutta kuin 5G-puheliittymät. Jotta voit hyödyntää 5G-mobiililaajakaistaasi, tarvitset myös 5G-päätelaitteen.

Mobiililiittymien lisäksi voit saada huippunopean 5G-netin kotiisi. 5G-laajakaista kotiin on loistava valinta, jos tarvitset paljon kaistaa, mutta kotiisi ei ole vielä saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa.

5G-laitteet

Valikoimastamme löydät laadukkaat 5G-yhteyttä tukevat puhelimet, reitittimet ja tabletit.

5G-puhelimet 5G-reitittimet 5G-tabletit

Oletko yritysasiakas? Katso 5G-puhelimet-reitittimet ja -tabletit yrityksille.

C More -edut liittymäasiakkaillemme

C More on kotimainen suoratoistopalvelu, jonka monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa, kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä.

Liittymäasiakkaanamme voit tilata etuhintaisen C More -tuotteen verkkokaupastaasiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta. Mikäli tilaat uuden liittymän, C More -tuotteiden tilaussivulle pääset kätevästi myös verkkokaupan kiitossivulla olevan napin kautta.

C More TV

✔ Kotimaiset sarjat
✔ Valikoidut suosikit elokuvista, lastenohjelmista ja kansainvälisestä sarjatarjonnasta
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Sisältää rajatusti mainontaa

Kokeile maksutta 3 kk ajan tai 5G-liittymäasiakkaana 12 kk ajan, jonka jälkeen 4,95 €/kk. Etu Telian liittymäasiakkaille. Liittymäasiakkuuden päättyessä hinta 9,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

C More Hockey

✔ Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi)
✔ MM-jääkiekko, CHL ja SHL
✔ Sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

24,95 €/kk, hinta kesäkaudella 9,95 €/kk. Etu Telian liittymäasiakkaille. Liittymäasiakkuuden päättyessä hinta 39,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta. 

C More Total+

✔ Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi)
✔ MM-jääkiekko, CHL ja SHL
✔ F1, Mestarien liiga, La Liga
✔ Sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

29,95 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 34,95 €/kk. Etuhinta Telian liittymäasiakkaille. Liittymäasiakkuuden päättyessä hinta 44,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Missä 5G-verkko kuuluu?

Laajennamme 5G-verkkoamme kiihtyvää tahtia. 5G-verkkomme toimii jo 44 paikkakunnalla: Akaa, Espoo, Helsinki, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Jämsä, Järvenpää, Jyväskylä, Kangasala, Kauniainen, Kempele, Kerava, Kirkkonummi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Laukaa, Lempäälä, Lieto, Maarianhamina, Mikkeli, Mustasaari, Naantali, Nokia, Nurmijärvi, Oulu, Pirkkala, Pori, Porvoo, Salo, Seinäjoki, Sipoo, Tampere, Turku, Ulvila, Vaasa, Valkeakoski, Vantaa ja Ylöjärvi.

5G-verkon peittoa laajennetaan jatkuvasti.

Päästäksesi 5G-verkkoon tarvitset 5G-teknologiaa tukevan puhelimen tai reitittimen sekä 5G-puhelinliittymän tai 5G-mobiililaajakaistan.

5G-verkon kuuluvuusalueen voit tarkistaa kuuluvuuskartasta.

Katso kuuluvuuskartta