Netin käyttö ulkomailla

Käytä nettiä reissun päällä kuin kotonasi.

Netti seuraa mukanasi maailmalle

Unohda huolet ja murheet ulkomailla ja käytä nettiä reissun päällä kuin kotonasi. Netin käyttäminen ulkomailla on helppoa. Telian liittymissä EU käyttö kuuluu liittymäsi kuukausimaksuun ja muualle maailmaan saatavilla on edullisia Reissupaketteja, joilla saat jo etukäteen tilattua itsellesi netin matkaa varten.

Tsekkaa vinkit netin käyttöön ulkomailla ja nauti roamingin tuomasta vapaudesta!

Liittymän käyttö matkalla

Roamaa reissussa

Mobiiliverkkoyhteys on aina julkista wi-fiä turvallisempi. Se toimii usein myös tehokkaammin esimerkiksi laivoilla. Monissa Euroopan maissa hotellien wi-fit ovat mobiiliverkkoa ruuhkaisempia ja ne saattavat olla epävakaita. Roamaa siis reippaasti ja unohda wi-fin metsästys matkoillasi.

Prepaid ulkomailla

Pysy kartalla netin käytöstä

Voit seurata netin käyttöäsi ulkomailla Minun Telia -sovelluksella tai puhelimellasi. Sovellukseen kirjautumalla pääset seuraamaan kertynyttä käyttöä ja tilaamasi Reissupaketin kulutusta.

Huom! Tiedot saattavat päivittyä sovellukseen pienellä viiveellä, ja ne saattavat erota jonkin verran laitteesi näyttämistä tiedoista.

Reissuliittymä

Vailla kunnon reissuliittymää?

Telian liittymällä viestittelet, puhut ja surffaat sujuvasti niin kotinurkilla kuin EU- ja ETA-alueellakin. Ulkomaan netin määrä saattaa poiketa kotimaan käyttömäärästä.

Tutustu

Oletko yrittäjä?

Myös yritysliittymillä netin käyttö ulkomailla on helppoa ja huoletonta. Tsekkaa yritysliittymien matkailuedut ja tutustu liittymätarjontaan.

Oletko yrittäjä?

Myös yritysliittymillä netin käyttö ulkomailla on helppoa ja huoletonta. Tsekkaa yritysliittymien matkailuedut ja tutustu liittymätarjontaan.