Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Netin käyttö ulkomailla

Käytä nettiä reissun päällä kuin kotonasi.

Netti seuraa mukanasi maailmalle

Unohda huolet ja murheet ulkomailla ja käytä nettiä reissun päällä kuin kotonasi. Netin käyttäminen ulkomailla on helppoa. Telian liittymissä EU käyttö kuuluu liittymäsi kuukausimaksuun ja muualle maailmaan saatavilla on edullisia Reissupaketteja, joilla saat jo etukäteen tilattua itsellesi netin matkaa varten.

Tsekkaa vinkit netin käyttöön ulkomailla ja nauti roamingin tuomasta vapaudesta!

Roamaa reissussa

Mobiiliverkkoyhteys on aina julkista wi-fiä turvallisempi. Se toimii usein myös tehokkaammin esimerkiksi laivoilla. Monissa Euroopan maissa hotellien wi-fit ovat mobiiliverkkoa ruuhkaisempia ja ne saattavat olla epävakaita. Roamaa siis reippaasti ja unohda wi-fin metsästys matkoillasi.

Pysy kartalla netin käytöstä

Voit seurata netin käyttöäsi ulkomailla helpoiten Minun Telia -sovelluksella tai laitteesi asetuksista. Sovellukseen kirjautumalla pääset seuraamaan kertynyttä käyttöä ja tilaamasi Reissupaketin kulutusta. Android ja iPhone -puhelimissa on netin käyttöä seuraavat laskurit, jotka kannattaa nollata reissulle lähtiessä.

Huom! Tiedot saattavat päivittyä sovellukseen pienellä viiveellä, ja ne saattavat erota jonkin verran laitteesi näyttämistä tiedoista.

Oletko yrittäjä?

Myös yritysliittymillä netin käyttö ulkomailla on helppoa ja huoletonta. Tsekkaa yritysliittymien matkailuedut ja tutustu liittymätarjontaan.