Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Netin käyttö ulkomailla

Netti seuraa mukanasi maailmalle

Unohda huolet ja murheet ulkomailla ja käytä nettiä reissun päällä kuin kotonasi. Netin käyttäminen ulkomailla on helppoa. Telian liittymissä EU käyttö kuuluu liittymäsi kuukausimaksuun ja muualle maailmaan saatavilla on edullisia reissupaketteja, joilla saat jo etukäteen tilattua itsellesi netin matkaa varten.

Tsekkaa vinkit netin käyttöön ulkomailla ja nauti roamingin tuomasta vapaudesta!

Jätä wi-fi kotiin ja roamaa reissussa

Mobiiliverkkoyhteys on aina julkista wi-fiä tietoturvallisempi yhteys. Mobiiliyhteys toimii usein tehokkaammin esimerkiksi laivoilla, joiden wi-fi perustuu hitaaseen satelliittiyhteyteen. Monissa Euroopan maissa hotellien wi-fit ovat ruuhkaisempia kuin mobiiliverkko ja ne saattavat toimia epävakaasti.

Pysy kartalla netin käyttömäärästä

Voit itse seurata nettikäyttösi määrää ulkomailla joko laitteesi asetuksista tai kirjautumalla osoitteessa telia.fi. Android ja iPhone -puhelimissa on netinkäyttöä seuraavat laskurit, jotka kannattaa nollata reissulle lähtiessä. Telia.fi –sivulle kirjautumalla pääset katsomaan yksityiskohdat kertyneestä käytöstä.

Huomioithan, että tiedot saattavat päivittyä sivuille hieman viiveellä, ja ne saattavat erota jonkin verran laitteesi näyttämistä tiedoista.

 

Paljonko gigoja surffaus kuluttaa

10 Gt on paljon, mutta kuinka paljon? Helpotukseksi pohdintaan, olemme koonneet esimerkkejä käytetyn netin määrästä ja kuluneista gigamääristä.

Tsekkaa esimerkkejä

 

Oletko yrittäjä?

Myös yritysliittymillä netin käyttö ulkomailla on helppoa ja huoletonta. Tsekkaa yritysliittymien matkailuedut ja tutustu liittymätarjontaan.