Telia TV on jatkossa Telia Play! Lue lisää

Valioliiga

V premium -paketin V sport -kanavilta voit nähdä Valioliigan ottelut TV:stä suorina lähetyksinä. Paketissa myös paljon muuta jalkapalloa ja urheilua sekä viihdettä.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Valioliiga

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta

Englannin Valioliiga ja muu liveurheilu

Premier League, Englannin Valioliiga, Valioliiga – millä nimellä kyseisen liigan tunnetkaan, yksi asia on varma: Valioliiga edustaa jalkapallon liigajärjestelmän kovinta tasoa Englannissa.

Katso Valioliigaa TV:stä suorana V sport -kanavilla, joilla voit nähdä Valioliiga-pelien lisäksi esimerkiksi Bundesliigan ja Eurooppa-liigan otteluita. V premium -kanavapaketti näyttää urheilukanavillaan jalkapallon lisäksi monipuolisesti muitakin urheilulajeja sekä valtavasti muuta viihdettä. Tutustu myös muihin V sport, series & film -kanavapaketteihimme: V film ja V sport golf.

Valioliigan lisäksi eri kanavapaketit näyttävät myös paljon muuta huippujalkapalloa. Esimerkiksi C More Sport -kanavapaketti ja C More -suoratoistopalvelu näyttävät La Ligan, Serie A:n ja Mestarien liigan ottelut.

Kun kodin kanavavalikoima on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.