Telia TV digiboksi, Tallennuspalvelu ja C More

Nauti huippuviihteestä parhaalla kuvanlaadulla. Telia TV digiboksi, Tallennuspalvelu ja C More nyt yhteishintaan 24,90 €/kk 24 kk.

Huippuviihdettä parhaalla kuvanlaadulla

Tallenna suosikkiohjelmasi peruskanavilta ja nauti C Moren sarjoista ja leffoista juuri silloin kun sinulle sopii. Telia TV digiboksilla katsot viihteesi parhaalla kuvanlaadulla suoraan tv-ruudulta Suomessa missä ja milloin vain, vaikka kesämökillä. Saat käyttöösi myös maksuttoman Telia TV sovelluksen, jolla ohjelmat kulkevat mukanasi älypuhelimessa ja tabletissa myös vaikka EU-maissa reissatessasi. 

Telia TV digiboksi, Tallennuspalvelu ja C More nyt edulliseen yhteishintaan 24,90 €/kk 24 kk ajan.

Tilaa

Hintatiedot ja ehdot

 

Paketin sisältö

Hintatiedot

Telia TV digiboksilla, Tallennuspalvelu ja C More yhteishintaan 24,90 €/kk 24 kk ajan. Sopimuskauden kokonaishinta nykyisille Telia TV digiboksi -asiakkaille 597,60 € ja uusille Telia TV -digiboksi -asiakkaille 627,60 € (sisältäen Telia TV laitteiden toimitusmaksun 30 €). Tuotteen tilaaminen edellyttää 24 kk määräaikaista sopimusta Telia TV digiboksipalveluun. Määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja kuukausihinnat muuttuvat sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisiksi hinnoiksi. Hinta sisältää C More -kanavapaketin, Tallennuspalvelun Telia TV digiboksi -palvelussa sekä Telia TV digiboksipalvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Tallennuspalvelu jatkuu 24 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 6,50 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla ja C More -kanavapaketti jatkuu 24 kk tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hintaan 12,95 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla Telia TV digiboksi -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Palvelujen saatavuus, hinnat ja nopeudet voivat vaihdella alueittain. Varmista palvelujen saatavuus osoitteeseesi. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Turvapaketti -palvelulla.