Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Turvaa digitaalinen identiteettisi

Telian eVakuutus tarjoaa sinulle apua ja turvaa digitaalisessa ympäristössä. Turvaa koko perheelle 9,95 €/kk.
eVakuutus turvaa digitaalisen identiteettisi

Apua nettivahinkoihin

Mitä teet jos joku on tilannut nimissäsi netistä tavaraa ja lasku kolahtaa postiluukustasi? Entä jos perheen teini tulee itkien kotiin ja kertoo, että hänestä on netissä video, joka ei tosiaan ollut tarkoitettu kaikkien silmille? Tai jos yhtäkkiä huomaat että joku on tyhjentänyt pankkitilisi?

Telia eVakuutus korvaa kustannuksia mutta saat myös apua asioiden hoitamiseen. eVakuutus kattaa koko perheen edullisella kuukausimaksulla 9,95 €. Nyt ensimmäinen kuukausi maksutta!


eVakuutus turvaa kattavasti
 
Tutustu tarkemmin

Kuten kaikkiin vakuutuksiin, tähänkin vakuutukseen sisältyy rajoituksia. Keskeiset rajoitukset löytyvät tuoteselosteesta sekä vakuutustietoasiakirjasta ja täydelliset ehdot ja rajoitukset vakuutusehdoista, jotka saat vakuutuksen myynnin yhteydessä.

Korvauslaji

Enimmäiskorvaus Omavastuu

1. Some- ja nettiturva

  • Halventavan tai loukkaavan sisällön haku ja poistaminen ja/ tai hakukonemuutokset
  • Oikeudellinen apu ja toimenpiteet, mikäli sisältöä ei muuten saada poistettua

 

3 000 €

 

10 000 €

 

150 €


10 % kustannuksista tai väh. 150€

2. Turva identiteettivarkauden varalta

  • Ansionmenetys siltä ajalta, jolloin joudut olemaan poissa töistä ja selvittelemään identiteettivarkauden seurauksia itse.
  • Oikeudellinen apu ja toimenpiteet identiteettivarkauden aiheuttamien ongelmien oikaisemiseksi

 

3 000 €10 000 €

 


150 €10 % kustannuksista tai väh. 150€
 

3. Kortti- ja verkkomaksuturva

  • Maksukortin väärinkäyttö
  • Verkkopankin väärinkäyttö

 

 

3 000 €

10 000 €

 

 

0 €

150 €


Enimmäiskorvaus vakuutuskauden aikana kaikista turvista yhteensä 50 000 €.

Vakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö AIG.

AIG Europe Limited sivuliike
Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki
Y-tunnus 2488582-7

0203 03456 (ma-pe 9-20, la 10-16)
asiakaspalvelu@aig.com

AIG Europe Limited sivuliike on Isossa-Britanniassa sijaitsevan AIG Europe Limited (AEL) -vakuutusyhtiön sivuliike (Rekisteröity Englannissa ja Walesissa. Yrityksen rekisteröintinumero: 01486260). Ison-Britannian toimiston rekisteröity toimipaikka on: The AIG Building, 58 Fenchurch Street, London EC3M 4AB, United Kingdom.

AIG Europe Limited (AEL) on aloittanut rakenneuudistuksen osana suunnitelmiaan, jotka johtuvat Britannian irtautumisesta Euroopan unionista, ja aikoo siirtää liiketoimintansa Euroopassa AIG Europe S.A:lle (AIG Europe) 1. joulukuuta 2018 alkaen. AIG Europe kuuluu samaan konserniin kuin AEL. Rakenneuudistuksen vuoksi vakuutussopimuksesi siirtyy AIG Europelle, mutta tämä ei vaikuta vakuutussopimuksen vakuutusturvaan.  Käy osoitteessa www.aig.com/Brexit saadaksesi lisätietoa tulevasta siirrosta sekä oikeuksista, joita sinulla on.

Telia Finland Oyj toimii AIG:n vakuutusedustajana Telia eVakuutuksen myynnissä ja on rekisteröitynyt Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin.

Näytä vähemmän


 

Kiinnostuitko?

Saat eVakuutuksen helposti täyttämällä lomakkeen. Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä.

Tee vahinkoilmoitus

Soita 0203 03456 tai tee vahinkoilmoitus netissä. Puhelun hinta 0203-alkuisiin numeroihin Suomesta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.