Samsung Galaxy S24 -sarja

Galaxy AI on täällä. Astu uuteen aikakauteen – uskomattomat tekoälyominaisuudet ja kamerat, jotka tekevät mahdottomasta mahdollisen. Galaxy S24 -suojakuoret saatavilla nyt upeissa Samsung X Marimekko Unikko-kuoseissa.

24 tuotetta

search
Näytetään 24/24
Samsung Galaxy S24 Ultra
Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultran uskomattomat tekoälyominaisuudet mullistavat käyttökokemuksesi. Sen 200 MP:n kamera tekee sinusta ammattitasoisen valokuvaajan, joka taltioi uskomattoman yksityiskohtaiset ja tyrmäävän upeat kuvat. Galaxy S24 Ultra siivittää sinut tehojen maalmaan. Sen huipputehokas prosessori vapauttaa ennennäkemättömän voiman ja uskomattomat AI-ominaisuudet. Tutustu uutuuteen ja anna Galaxy S24 Ultran avartaa maailmaasi.

Samsung Galaxy S24 ja Galaxy S24+
Galaxy S24 | Galaxy S24+

Samsung Galaxy S24 ja Galaxy S24+

Galaxy S24 ja Galaxy S24+ ovat luotuja jokaiseen tilanteeseen. Ne vievät käyttökokemuksesi uudelle tasolle ja tarjoavat uskomattomia AI-toimintoja. Galaxy S24 ja Galaxy S24+ kätkevät sisäänsä kameran, joka tekee mahdottomasta mahdollisen, ja joka ei tingi pienistäkään yksityiskohdista. Tutustu uutuuksiin ja anna Galaxy S24 -puhelimen mullistaa tapasi käyttää puhelinta.

Galaxy AI on täällä
Galaxy S24 -sarja

Galaxy AI on täällä

Galaxy S24 -sarja mullistaa tapasi luoda, tavata ja kommunikoida. Se on älykkäämpi kuin koskaan, ja sen AI-toiminnot* nostavat koko älypuhelimen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Galaxy S24 -sarja tekee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa, älykkäämpää ja sujuvampaa. Tutustu uusiin Galaxy S24 -puhelimiin ja astu uuteen aikakauteen.

*Jotkin AI-toiminnallisuudet vaativat kirjautumisen Samsung-tilille. Galaxy AI-toiminnallisuudet ovat saatavilla maksutta vähintään vuoden 2025 loppuun asti niitä tukevissa Samsung Galaxy -laitteissa.

Samsung

Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje
22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500

Samsung Galaxy S24 -sarja – Galaxy AI on täällä

Galaxy S24 -sarjan puhelimet mullistavat tapasi luoda, tavata ja kommunikoida. Ne ovat älykkäämpiä kuin koskaan, ja niiden AI-toiminnot nostavat koko älypuhelimen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Galaxy S24 -sarja tekee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa, älykkäämpää ja sujuvampaa.

Samsung Galaxy S24 Ultran uskomattomat tekoälyominaisuudet mullistavat käyttökokemuksesi. Sen 200 MP:n kamera tekee sinusta ammattitasoisen valokuvaajan, joka taltioi uskomattoman yksityiskohtaiset ja tyrmäävän upeat kuvat. Galaxy S24 Ultra siivittää sinut tehojen maalmaan. Sen huipputehokas prosessori vapauttaa ennennäkemättömän voiman ja uskomattomat AI-ominaisuudet.

Samsung Galaxy S24 ja Samsung Galaxy S24+ ovat luotuja jokaiseen tilanteeseen. Ne vievät käyttökokemuksesi uudelle tasolle ja tarjoavat uskomattomia AI-toimintoja. Galaxy S24 ja Galaxy S24+ kätkevät sisäänsä kameran, joka tekee mahdottomasta mahdollisen, ja joka ei tingi pienistäkään yksityiskohdista.

Edelliset Samsung Galaxy -mallit

Vuoden 2023 Samsung Galaxy S23 -sarjan puhelimet kolkuttelevat mahdollisen ja mahdottoman rajoja täysin omassa luokassaan. Tutustu ja ihastu Samsung Galaxy S23 -sarjan malleihin Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ sekä Samsung Galaxy S23 Ultra.

Löydä valikoimastamme Samsung Galaxy S24 ja Galaxy S23 -sarjojen lisäksi myös muut suositut Galaxy-sarjat, kuten taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy Z -sarja sekä Samsung Galaxy A.

Uusi Samsung-puhelin kaikilla herkuilla

Uuden Samsung-puhelimen kylkeen kannattaa napata myös kattavat lisävarusteet.

Samsung Galaxy S24 -puhelimen kylkeen kannattaa napata vankka puhelimen suojakuori ja suojalasi. Hyvä kumppani puhelimelle ovat myös laadukkaat kuulokkeet. Löydät monipuolisesta valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeet, urheilukuulokkeet sekä nappikuulokkeet. Tutustu myös eri Samsung-kuulokkeisiin, eli Samsung Galaxy Buds+Samsung Galaxy Buds Live, Samsung Galaxy Buds Pro ja Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeisiin.

Voit myös täydentää puhelimenkäyttökokemustasi hankkimalla uuden puhelimesi kanssa yhteensopivan älykellon. Löydät meiltä kattavan valikoiman Samsung Galaxy Watch -älykelloja, kuten uudet Samsung Galaxy Watch6 ja Samsung Galaxy Watch6 Classic -älykellot.

Löydät meiltä myös monipuolisen valikoiman muita Samsung-laitteita, jotka auttavat sinua viihtymään. Esimerkiksi Samsung-television avulla saat luotua olohuoneeseen leffateatterimaisen katseluelämyksen, jota voit vielä ryhdittää Samsung-soundbarin täyteläisellä äänentoistolla.

Kun uusi Samsung-puhelin tai muu älypuhelin on hankittu, olisiko tarpeen päivittää myös puhelinliittymä ja muut yhteydet ajan tasalle? Saat meiltä rajattomat puhelinliittymät, luotettavan laajakaistan kotiin sekä vaikka mökkireissujen kumppaniksi sopivan mobiililaajakaistan. Meiltä löydät myös näppärät prepaid-liittymät.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin