Turvapaketti suojaa surffailusi

Uudistunut Telia Turvapaketti on kattava tietoturvapalvelu. Se pitää laitteesi turvassa viruksilta ja haittaohjelmilta, turvaa yksityisyytesi netissä sekä suojaa henkilötietosi ja salasanasi.

Antivirus suojaa haittaohjelmilta

Suojaa jopa 25 laitetta

Käytä nettipankkia turvallisesti

Turvalliset rajat lapselle

Kotimaisen ja palkitun F-Securen tuottama

Ei määräaikaisuutta

Telia Turvapaketti suojaa laitteesi ja netinkäyttösi

Huonosti hoidettu suojaus voi altistaa puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi haittaohjelmien hyökkäyksille. Paras tapa suojata omat ja läheistesi laitteet on hankkia Telia Turvapaketti Total, joka sisältää kaikki tarvittavat tietoturvaominaisuudet yhdessä sovelluksessa.

Telia Turvapaketti Totalin ominaisuuksiin kuuluu laitteiden virusturvan lisäksi yksityisyyden ja henkilötietojen suoja. Surffaa netissä turvallisesti, pidä rahasi turvassa, salaa yhteytesi, tallenna salasanasi suojattuun holviin ja valvo henkilötietojasi verkossa. Hanki kattava tietoturva jopa 25 laitteelle. Kun tietoturva-asiat ovat kunnossa, voit viettää läheistesi kanssa huoletonta arkea verkossa.

Tutustu tarkemmin Telia Turvapaketti Totaliin

Kuinka monelle laitteelle haluat kattavan tietoturvan?

Turvapaketti Total S
Turvapaketti Total S
1–2 laitteelle
Kattavaa tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa.
Etuhinta
Turvapaketti Total M
Turvapaketti Total M
3–5 laitteelle
Kattavaa tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa.
Etuhinta
Turvapaketti Total XL
Turvapaketti Total XL
6–25 laitteelle
Kattavaa tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa.
Etuhinta
Tiesitkö, että voit tilata hankkimaasi Telia Turvapakettiin myös asennuksen ja opastuksen Telia Helpin kautta?
Lue lisää

Hanki virustorjunta puhelimeen ja tietokoneelle helposti

Tilaa haluamasi Turvapaketti-tuote tältä sivulta.
Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä asennusohjeet.
Noudata ohjeita, ja laitteesi on suojattu helposti ja nopeasti. Nauti huolettomasta surffailusta!

Telia Turvapaketti Total

Suojaa laitteesi, netinkäyttösi ja henkilötietosi verkossa uudistuneella Telia Turvapaketti Totalilla. Palvelu sisältää kaiken tarvittavan suojan yhdellä helppokäyttöisellä sovelluksella.

Kattava tietoturvaohjelma on rakennettu yhdessä suomalaisen F-Securen kanssa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minkälainen on uudistunut Telia Turvapaketti? Miksi se kannattaa hankkia?

Aiemmat erilliset tietoturvapalvelut (Telia Turvapaketti, Freedome VPN ja Identiteettisuoja) löytyvät nyt kaikki yhdestä kattavasta Telia Turvapaketti Total -palvelusta. Se on puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen asennettava sovellus, joka suojaa laitettasi automaattisesti. Telia Turvapaketti Total tarjoaa virusturvan lisäksi yksityisyyden ja henkilötietojen suojauksen valintasi mukaan jopa 25 laitteelle.

Vaikka ilmaisiakin virustorjuntaohjelmia on tarjolla, Telia Turvapaketti Totalilla saat kerralla kaikki tarvittavat tietoturvapalvelut, jotka pysyvät myös ajan tasalla. Palvelu on kotimaisen ja palkitun F-Securen tuottama. Kun tietoturva-asiat ovat kunnossa, voit viettää läheistesi kanssa huoletonta arkea verkossa: surffailla, somettaa, hoitaa pankkiasioitasi ja tehdä verkko-ostoksia. Palvelu auttaa varmistamaan myös lastesi turvallisuuden netissä.

Mitä Turvapaketti sisältää?

Telia Turvapaketti Total sisältää mm. seuraavat ominaisuudet:

 • Virustorjunta – reaaliaikainen suojaus viruksia, troijalaisia ja kiristysohjelmia vastaan.
 • Selauksen suojaus – estää sinua siirtymästä haitallisille nettisivuille.
 • Pankkitoimintojen suojaus – automaattiset turvatoimet suojaavat verkkopankissa asioinnin ja maksusi.
 • Perhesäännöt – pidä lapsesi turvassa haitallisilta sisällöiltä ja aseta rajoja ruutuajalle.
 • VPN – varmistaa yksityisyytesi verkossa riippumatta siitä, mitä yhteyttä laitteellasi käytät.
 • WiFi-suojaus – käytä huoletta avoimia WiFi-verkkoja.
 • Virtuaalinen sijainti – voit halutessasi vaihtaa maantieteellisen sijaintisi.
 • Salasanojen hallintaohjelma – luo ja säilytä salasanoja turvallisesti.
 • Henkilötietojen suojaus – henkilötietojen seuranta ja hälytykset tietovuotojen sattuessa.
 • Palomuurin laajennus Windows-tietokoneilla – estää sovelluksia lataamasta haitallisia tiedostoja.
 • Turvaselain Apple iOS- ja Android-älypuhelimille sekä tableteille.
Millä laitteilla Turvapakettia voi käyttää?

Turvapaketti on tarkoitettu tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Se toimii useimmissa Windows- ja Mac-tietokoneissa sekä Android- ja iOS-mobiililaitteissa. Chromebook-laitteille sekä ARM-pohjaisille Windows-tableteille Turvapaketissa ei ole tukea.

Turvapaketin laitteistovaatimukset

Käytän Applen laitteita, mihin tarvitsen Turvapakettia?

Vaikka Applen laitteissa on monia suojausominaisuuksia, on muistettava, että kaikki laitteet ovat haavoittuvaisia. Kyberturvallisuuteen erikoistuneen F-Securen tuottamalla Telia Turvapaketti -palvelulla varmistat kattavan suojan laitteillesi. Turvapaketti suojaa esimerkiksi epäilyttävien linkkien ja sähköpostien kautta tulevilta tietojenkalasteluyrityksiltä, joilta laitteiden omat suojaukset eivät sinua turvaa. 

iPhone ja iPad: Applen rajoituksista johtuen Turvapaketin virustorjunta-ominaisuus ei ole mahdollinen iOS-laitteissa. Virukset eivät kuitenkaan ole niille merkittävä tietoturvauhka. Turvapaketti sisältää monia muita ominaisuuksia, joista iOS-laitteen käyttäjänä hyödyt, kuten turvallinen selaus, VPN, henkilötietojen valvonta ja salasanojen hallintaohjelma.

Mac: Turvapaketti tarjoaa kokonaisvaltaista suojaa laitteellesi ja netinkäytöllesi. Palvelu kattaa virusturvan lisäksi mm. yksityisyyden suojaamisen ja salasanojen hallinnan.

Miten Turvapaketti otetaan käyttöön?

Turvapaketin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostin, jossa on kaikki käyttöönottoon tarvitsemasi. Lisäksi asiakastuestamme löydät ohjeita Turvapaketin käyttöön. Turvapaketin ohjeet
 
Telia Helppi -tukipalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli asennuksessa ilmenee ongelmia. Turvapaketin käyttöönotto ja opastus

Miten Turvapaketti laskutetaan?

Turvapaketti laskutetaan samalla laskulla laajakaista- ja TV-palveluiden kanssa. Jos sinulla ei ole laajakaista- tai TV-palveluita Telialta, Turvapaketista tulee lähtökohtaisesti oma laskunsa. Turvapaketti laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusraja on 10 €. Jos laskutusraja ei täyty, saat laskun vasta kun laskutusraja ylittyy.

Jos käytössäsi on puhelinliittymä tai mobiilinetti, voit halutessasi yhdistää Turvapaketin sekä muut mahdolliset laajakaista- ja TV-palvelut kätevästi samalle laskulle yhteislaskulla. Voit tilata yhteislaskun itsepalveluna kirjautumalla Minun Teliaan ja menemällä Omat tiedot ja asetukset ja Laskutustiedot.

Onko palvelu määräaikainen?

Turvapaketti ei ole määräaikainen palvelu, joten voit irtisanoa sen halutessasi koska tahansa.

Kuinka monelle laitteelle voin asentaa Turvapaketin?

Turvapaketti Total S turvaa maksimissaan 2 laitetta, Turvapaketti Total M 5 laitetta ja Turvapaketti Total XL tarjoaa suojauksen jopa 25 laitteelle.

Miten voin olla varma, että laitteeni on oikeasti suojattu?

Turvapaketin sisältämät tietoturvapalvelut tuottaa kotimainen markkinajohtaja F-Secure. Kuluttajatuotteistaan palkitulla F-Securella on yli 30 vuoden kokemus kyberturvallisuusalasta ja kymmeniä miljoonia asiakkaita ympäri maailmaa.

Olen yritysasiakas. Mistä voin hankkia tietoturvapalveluita yritykselleni?
Miten suojata lapsen netinkäyttö?

Netissä on paljon mielenkiintoista sisältöä, mutta aivan kaikki ei sovi lasten silmille. Telia Turvapaketti varmistaa lapsen turvallisuuden netissä ja auttaa vanhempia hillitsemään surffausta, jos siihen on tarvetta. Estä haitallinen sisältö ja aseta puhelimenkäytölle aikarajat kätevästi Perhesääntöjen avulla. Perhesäännöt voit määrittää Turvapaketti-sovelluksessa.

Mikä on antivirus?

Antivirus tarkoittaa virustorjuntaohjelmaa. Kun virustorjunta on kunnossa, suojaudut viruksilta ja muilta laitteitasi ja yksityisyydensuojaasi vaarantavilta haittaohjelmilta.

Suojaa laitteesi, yhteytesi ja tietosi

Telia Turvapaketti Total -tietoturvaohjelma on kehitetty yhteistyössä F-Securen kanssa. Se tarjoaa taattua laatua laitteiden, netinkäytön ja henkilötietojen suojaukseen. Tehokas virustorjunta pitää puhelimesi, tietokoneesi tai tablettisi turvassa haittaohjelmilta. VPN-yhteys puolestaan suojaa yhteyttäsi ja yksityisyyttäsi – myös julkisissa WiFi-verkoissa. Kattava tietoturva on tärkeää, jotta tietosi eivät joudu vääriin käsiin.

Tietoturvapalveluita on tarjolla monenlaisia. Ilmaiset tietoturvaohjelmat eivät välttämättä ole parhaita, joten virustorjuntaan ja tietoturvaan liittyvissä asioissa kannattaakin pelata varman päälle. Vaikka laitteellesi olisikin jo asennettu tietoturvapalvelu, kannattaa netissä olla aina valppaana, ettei haksahda esimerkiksi huijaukseen.

Kattava tietoturva koko perheelle

Telia Turvapaketti Total tekee koko perheen netin käytöstä turvallisempaa. Sillä suojaat samaan aikaan jopa 25 laitetta. Kun Turvapaketti on asennettu laitteelle, käytät pankkipalveluita, teet verkko-ostoksia ja selaat nettiä paljon huolettomammin.

Turvapaketin perhesäännöillä voit myös asettaa turvalliset rajat netin käyttöön lapselle luomalla päivittäisiä aikarajoja, suodattamalla sisältöjä ja hallitsemalla sovellusten asentamista. Lapsen tietosuojan ja digitaitojen ymmärrystä kannattaa myös kehittää yhdessä keskustellen, jotta turvallisen netin käytön periaatteet tulevat tutuiksi.