Telia Prepaid Bonus

Uudella etuohjelmalla kerrytät bonusta kaikista netin tai lataussovelluksen kautta tekemistäsi prepaid-latauksista.

Bonusta latauksistasi

Vihdoinkin prepaidin käyttäjänä pääset nauttimaan etuohjelmasta, jossa bonusta kertyy latauksiin käyttämistäsi euroista!

Lataa Telia Prepaid ja Telia Prepaid Netti -liittymiäsi lataussovelluksen tai sen nettiversion kautta. Kertyviä pisteitä voit käyttää tulevien latausten maksuun.

Näin se toimii

Telia Prepaid -etuohjelman käyttöehdot

Telia Prepaid Bonus on asiakasetuohjelma, jossa saat kaikista netissä telia.fi/lataa ja Telia Prepaid -lataussovelluksessa tehdyistä latauksista bonuspisteitä, joita voit hyödyntää alennuksena seuraavilla latauksilla. Bonuspisteitä kertyy kirjautuneena ja anonyyminä tehdyistä latauksista, mutta pisteiden hyödyntäminen alennuksena vaatii kirjautumisen omalle asiakastilille. Voit luoda puhelinnumerollesi asiakastilin netissä telia.fi/lataa tai Telia Prepaid -lataussovelluksessa (iOS/Android)
 
Bonuspisteitä kertyy Telia Prepaid, Telia Easy Prepaid ja Telia Prepaid Netti -liittymille.
 
Yhden bonuspisteen arvo on yksi sentti (0,01 €). Esimerkiksi 10 € saldolatauksesta kertyy 100 bonuspistettä, jotka oikeuttavat seuraavassa latauksessa 1 € alennukseen valitusta tuotteesta. Bonuspisteitä voi käyttää 7 ja 31 vrk Nettipaketteihin sekä S, M ja L Yhdistelmäpaketteihin. Pisteitä ei voi käyttää euromääräisiin saldolatauksiin (10–50 €).
 
Bonuspisteitä kertyy vain netissä telia.fi/lataa tai Telia Prepaid -lataussovelluksessa tehdyistä latauksista. Pisteitä ei kerry Telia Prepaid -liittymien aloituspaketeista, kauppiailla (esim. R-Kioski, Telia Kauppa) tehdyistä latauksista tai kauppiailta ostetuista latauslipukkeista. Bonuspisteet ovat liittymänumerokohtaisia ja 1.8.2019 alkaen pisteet ovat voimassa 6 kk latauksesta. Tätä ennen ansaitut pisteet vanhenevat saman säännön mukaan eli 1.2.2020 alkaen.  Bonuspisteitä ei voi siirtää toiselle liittymälle.

Telia pidättää oikeudet muutoksiin.

Näytä vähemmän

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten kertyneitä bonuspisteitä käytetään?

Luo ensin käyttäjätunnus Telia Prepaid -lataussovellukseen netissä tai mobiilisovelluksella. Pääset käyttämään kertyneitä bonuspisteitä kirjauduttuasi sisään sovellukseen.

Saako R-Kioskilta tai Telia Kaupasta tehdyistä latauksista tai aloituspaketin ostoista bonuspisteitä?

Ei saa. Pisteet kertyvät vain netin tai mobiilisovelluksen kautta tehdyistä latauksista.

Voiko R-Kioskilla maksaa osan latauksesta bonuspisteillä?

Ei voi. Pisteitä voi käyttää ainoastaan netin tai Telia Prepaid -sovelluksen kautta kirjauduttuaan sisään omalle asiakastilille.

Kuinka kauan pisteet ovat voimassa?

1.8.2019 alkaen pisteet ovat voimassa 6 kk latauksesta. Tätä ennen ansaitut pisteet vanhenevat saman säännön mukaan eli 1.2.2020 alkaen.

Voiko bonuspisteiden määrää tarkistaa tekstiviestillä?

Ei vielä. Näet pistekertymäsi kirjautumalla lataussovellukseen (iOS tai Android) tai sen nettiversioon.

Kertyykö automaattisista latauksista bonuspisteitä?

Kyllä kertyy.

Kertyykö bonuspisteitä, jos maksaa osan latauksesta pisteillä?

 Bonuspisteitä kertyy vain, kun koko lataus on maksettu rahalla.