Telia Prepaid Bonus -etuohjelma on päättynyt 2.4.2024. Voit hyödyntää 1.4.2024 mennessä kertyneitä bonuspisteitäsi 2.10.2024 asti. Lue lisää

Telia Prepaid Bonus -etuohjelma

Kerrytä bonusta kaikista netin tai lataussovelluksen kautta tekemistäsi prepaid-latauksista.

Bonusta latauksistasi

Telia Prepaid Bonus -etuohjelmassa ansaitset bonuspisteitä kaikista latauksista, jotka on tehty lataussovelluksen tai sen selainversion kautta.

Lataa Telia Prepaid ja Telia Prepaid Netti -liittymiäsi lataussovelluksen tai sen nettiversion kautta. Kertyviä pisteitä voit käyttää tulevien latausten maksuun. Kirjaudu netissä ja maksa bonuksilla

Huom! Telia Prepaid Bonus -etuohjelma on päättynyt 2.4.2024. Voit kuitenkin hyödyntää 1.4.2024 mennessä kertyneitä bonuspisteitäsi 2.10.2024 asti. Tiedotteeseen

Bonusten kerryttäminen – näin se toimii

Telia Prepaid -etuohjelman käyttöehdot

Telia Prepaid Bonus on asiakasetuohjelma, jossa saat kaikista netissä telia.fi/lataa ja Telia Prepaid -lataussovelluksessa tehdyistä latauksista bonuspisteitä, joita voit hyödyntää alennuksena seuraavilla latauksilla. Bonuspisteitä kertyy kirjautuneena ja anonyyminä tehdyistä latauksista, mutta pisteiden hyödyntäminen alennuksena vaatii kirjautumisen omalle asiakastilille. Voit luoda puhelinnumerollesi asiakastilin netissä telia.fi/lataa tai Telia Prepaid -lataussovelluksessa (iOS/Android).
 
Bonuspisteitä kertyy Telia Prepaid, Telia Easy Prepaid ja Telia Prepaid Netti -liittymille.
 
Yhden bonuspisteen arvo on yksi sentti (0,01 €). Esimerkiksi 10 € saldolatauksesta kertyy 100 bonuspistettä, jotka oikeuttavat seuraavassa latauksessa 1 € alennukseen valitusta tuotteesta.  Kertyneillä bonuspisteillä saat alennusta tai voit maksaa koko summan ostaessasi jonkin näistä paketeista: Nettipaketit 7 pv tai 31 pv. Prepaid paketit S, M, Rajaton 4G L- ja Rajaton 5G XL. Pisteitä ei voi käyttää euromääräisiin saldolatauksiin (10–50 €).

Bonuspisteitä kertyy vain netissä telia.fi/lataa tai Telia Prepaid -lataussovelluksessa tehdyistä latauksista. Pisteitä ei kerry Telia Prepaid -liittymien aloituspaketeista, kauppiailla (esim. R-Kioski, Telia Kauppa) tehdyistä latauksista tai kauppiailta ostetuista latauslipukkeista. Bonuspisteet ovat liittymänumerokohtaisia ja 1.8.2019 alkaen pisteet ovat voimassa 6 kk latauksesta. Tätä ennen ansaitut pisteet vanhenevat saman säännön mukaan eli 1.2.2020 alkaen. Bonuspisteitä ei voi siirtää toiselle liittymälle.

Telia pidättää oikeudet muutoksiin.

Näytä vähemmän

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten kertyneitä bonuspisteitä käytetään?

Luo ensin käyttäjätunnus tai kirjaudu Telia Prepaid -lataussovellukseen mobiilisovelluksella tai sen selainversiolla. Pääset käyttämään kertyneitä bonuspisteitä kirjauduttuasi sisään asiakastilillesi. Voit käyttää kertyviä bonuspisteitä tulevien latausten maksuun.

Lue lisää – Telia Prepaid lataussovelluksen käyttöönotto

Lue lisää – Prepaid Bonus etuohjelma

Saako R-Kioskilta tai Telia Kaupasta tehdyistä latauksista tai aloituspaketin ostoista bonuspisteitä?

Ei saa. Pisteet kertyvät vain selainversion tai mobiilisovelluksen kautta tehdyistä latauksista.

Voiko R-Kioskilla maksaa osan latauksesta bonuspisteillä?

Ei voi. Pisteitä voi käyttää ainoastaan selainversion tai Telia Prepaid -sovelluksen kautta kirjauduttuaan sisään omalle asiakastilille.

Kuinka kauan pisteet ovat voimassa?

Bonuspisteet ovat voimassa 6 kk latauksesta.

1.8.2019 alkaen pisteet ovat voimassa 6 kk latauksesta. Tätä ennen ansaitut pisteet vanhenevat saman säännön mukaan eli 1.2.2020 alkaen.

Huom! Telia Prepaid Bonus -etuohjelma päättyy 2.4.2024. Voit kuitenkin hyödyntää 1.4.2024 mennessä kertyneitä bonuspisteitäsi 2.10.2024 asti. Tiedotteeseen

Voiko bonuspisteiden määrää tarkistaa tekstiviestillä?

Ei voi. Näet pistekertymäsi kirjautumalla lataussovellukseen (iOS tai Android) tai sen nettiversioon.