Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Minun Telia

Minun Telia on mobiilisovellus, jonka kautta pystyt helposti hallinnoimaan tietojasi ja Telian tuotteita sekä palveluita. Voit myös maksaa laskusi kätevästi. Lisäksi sovelluksen käyttäjänä saat erityisiä etuja puhelimeesi.

Sovellus toimii Androidilla (versio 5.0 ja uudemmat) sekä iOS:llä (versio 11 ja uudemmat). Se on optimoitu älypuhelimille ja toimii myös tableteilla.

Kirjautuminen

Nähdäksesi kaikki palvelusi Minun Telia -sovelluksessa, kirjaudu Telia-tunnuksella tai mobiilivarmenteella. Telia-, Tele Finland- ja Sonera-tunnusten lisäksi sovellukseen voi nyt kirjautua myös kätevästi mobiilivarmenteella. Telia-tunnuksen voit luoda valitsemalla “Luo uusi Telia-tunnus” kirjautumisvalikosta.

Käytössäsi olevan yritys- tai henkilökohtaisen liittymän tietoja pääset tarkastelemaan kirjautumalla sovellukseen puhelinnumerolla. Salasanan saat lähettämällä tekstarin SALASANA numeroon 15400.

Sisältösyöte

Sisältösyötteestä löydät sovelluksen käyttäjän edut ja sisällöt. Syöte esittelee video- ja tekstisisältöjä.

palveluiden hallinnointi

Näet Minun Telia -sovelluksesta kaikki palvelusi listattuna ja kategorisoituna yhdessä näkymässä. Mobiililiittymistäsi näet reaaliaikaisen yhteissaldon ja liittymäkohtaiset saldot. Liittymien saldoerittelyt, liittymätiedot, käytön infograafit ja lisäpalvelut ovat helposti saatavillasi.

Laajakaistatuotteiden lisäpalvelut ja tiedot sekä laitteet löydät myös kätevästi. Telia TV -tuotteiden tietojen ja kanavapakettien hallinnointi onnistuu helposti.

Laskut

Minun Telia -sovelluksella voit tarkastella ja maksaa laskuja sekä siirtää niiden eräpäivää. Myöhässä olevasta laskusta ilmoitetaan laskunäkymässä ja laskujen listassa.

Oma profiili

Voit hallinnoida omia tietojasi Oma Profiili -näkymässä. Samasta näkymästä voit hallinnoida Kaveridiili-toiminnallisuutta, eli jakaa suosittelukoodia ja nähdä Kaveridiilin kautta ansaitsemasi hyvitykset.

Linkit

Palvelut-listasta löydät linkit Telian muihin sovelluksiin ja verkkopalveluihin.