Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Prepaid-lataussovellus

Telia Prepaid -lataussovelluksella voit helposti ladata saldoa, netin käyttöaikaa ja paketteja Telian Prepaid -liittymiin matkapuhelimellasi.

Sovelluksen avulla voit tarkistaa oman prepaid-liittymäsi saldon tai lataushistorian – vastaavasti myös läheisesi (esim. lapsen) saldotiedot ja lataushistorian Prepaid Perhe -palvelun avulla.

Lataussovellus on asennettavissa kaikkii kotimaisiin matkapuhelinliittymiin, ja voit helposti ladata saldoa tai paketteja Telian prepaid-liittymiin.

Telia Prepaid -lataussovellus on maksuton sovelluskaupassa. Mikäli Telia Prepaid -liittymäsi saldo on loppu, on lataussovelluksen vaatima nettikäyttö silloin maksutonta. Voit siis tehdä latauksia mobiilisovelluksella, vaikka saldosi olisi loppu.

Mobiilisovellus on saatavilla iOS-, Android- ja WP-käyttöjärjestelmällä varustettuihin matkapuhelimiin. Lataussovellusta tukevat selainversiot ovat kaksi viimeisintä pääversiota ko. käyttöjärjestelmistä: esim. Android 4x, iOS 8x, WP 8.1.

Lue lisää lataussovelluksesta