Tallenna lempiohjelmasi

Kokeile tallennuspalvelua 2 viikkoa maksutta

Tallenna ja katso lempiohjelmiasi Telia TV -palvelussa silloin kun sinulle sopii.

Telia TV Tallennuspalvelu

Tallennuspalvelulla voit katsoa sekä tallentaa kotimaisia peruskanavia Telia TV:ssä. Tallentaa voit vaikka useita ohjelmia yhtä aikaa! Saat tallennettua ohjelmat aina alusta asti, vaikka aloittaisit tallennuksen vasta ohjelman viime minuuteilla. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet ovat katsottavissa 3 kk.

Tallennuksen voi asettaa päälle missä ja milloin vain maksuttomalla Telia TV sovelluksella tai osoitteessa tv.telia.fi. Voit myös asettaa tallennuksen kerralla kaikille lempisarjasi jaksoille. Tallennuspalvelu ja tallenteet ovat katsottavissa myös Telia TV digiboksilla suoraan TV-ruudun kautta.

  Tallenna ja katso kotimaisia peruskanavia
  Rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet säilyvät 3 kk
  Tallenna ohjelma alusta asti, vaikka se olisikin jo alkanut

Tallennuspalvelu
Tallennuspalvelu
Katso kotimaisia peruskanavia livenä tai tallenna niitä myöhemmin katsottavaksi. Palvelu toimii Telia TV sovelluksessa ja Telia TV digiboksilla.
Kokeile maksutta

Tallenna näitä kanavia:

Tallenna peruskanavia Telia TV:ssä

KATSO NÄITÄ KANAVIA LIVENÄ:

Katso peruskanavia livenä Telia TV:ssä
Tallenna lempiohjelmasi Tallennuspalvelun avulla

Sovellus aina mukanasi

Ota käyttöösi maksuton Telia TV sovellus ja Tallennuspalvelu verkkokaupastamme. Sovellus tukee myös Chromecastia ja Apple TV:tä.

Tutustu ja tilaa

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä kanavia voin tallentaa?

Voit tallentaa seuraavia kotimaisia peruskanavia:

Yle TV1
Yle TV2
Yle Teema & Fem
MTV3
AVA
Sub
Nelonen
Hero
Jim
Liv
TV5
Kutonen
Frii
Fox
TLC
National Geographic
AlfaTV

Entä jos haluan tallentaa myös maksukanavien ohjelmia?

Maksullisten kanavien tallennus ei ole oikeudellisista syistä mahdollista Telia TV Tallennuspalvelun avulla. Mikäli kuitenkin haluat tallentaa maksullisia kanavia myöhemmin katsottavaksi, sinun tulee tilata tallentava digiboksi.

Tallentavalla digiboksilla voit tallentaa kaikkia TV-kanavia (sekä perus- että maksukanavia) Telia TV digiboksiin liitettävälle kovalevylle. Maksukanavien tallennus on tällöin mahdollista tehdä suoraan TV-ruudulta kaukosäätimellä. Saat lisäksi käyttöösi kätevän, perinteisistä digibokseista tutun ajansiirto-ominaisuuden, jolla voit itse päättää tauon paikan. Voit laittaa kanavan tauolle milloin tahansa ja jatkaa katselua vähän ajan päästä, kun sinulle sopii.

Huom! Tallentavan digiboksin voit tilata vain asiakaspalvelumme kautta. Lue lisää tallentavasta digiboksista >

Miten voin tilata Tallennuspalvelun?
  • Mikäli sinulla on jo Telia TV sovellus tai Telia TV digiboksi, voit tilata Tallennuspalvelun verkkokaupastamme.
     
  • Mikäli haluat tilata Tallennuspalvelun ja maksuttomat Telia TV sovelluksen tunnukset tai Telia TV digiboksin, voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme.
     
  • Mikäli sinulla on Telia TV digiboksi laajakaistalla ja haluat tilata siihen Tallennuspalvelun, kirjaudu telia.fi:hin ja navigoi osioon "Liittymäni ja palveluni". Tältä sivulta valitse nykyinen Telia TV digiboksi laajakaistalla -tilauksesi ja sen jälkeen lklikkaa sivulla näkyvästä navigaatiosta "Tallennuspalvelu".
     
  • Mikäli käytössäsi on Telia TV digiboksi ja siinä Tallennuspalvelu sekä Telia TV sovellus, voit tilata Tallennuspalvelun sovellukseen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Voiko Tallennuspalvelua tilata, jos minulla on Telia TV kaapelikortti?

Telian TV kaapelikortille ei ole saatavilla tallennuspalvelua. Mikäli sinulla on Telia TV sovellus käytössä rinnakkain Telia TV kaapelikortin kanssa, voit toki tilata sovellukseen Tallennuspalvelun normaalisti verkkokaupastamme.

Tarvitsetko apua käyttöönottoon?

Katso lisätietoja ja tarkemmat käyttöohjeet:

Sovellus ja TallennuspalveluDigiboksi ja Tallennuspalvelu

 

 

Miten tallennan ohjelmia Tallennuspalvelulla?

Katso tarkat ohjeet ohjelmien tallentamiseen Telia TV digiboksilla sekä Telia TV sovelluksella ja selaimella:

Ohjeet tallennuksen asettamiseen