Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Lasten suosikit yhdessä paketissa

Tilaa ihan oma kanavapaketti perheen pikkuväelle vain 8,90 €/kk – ei määräaikaisuutta.

Verrattomat lasten kanavat

Lasten paketista löydät laadukasta ja monipuolista lastenohjelmaa teinistä perheen pienimmälle, aina aamusta iltaan asti. Ohjelmat ovat pääosin suomeksi puhuttuja tai tekstitettyjä. Ja mikä parasta, tylsät automatkat ja puuduttavat sukulaisvierailut sujuvat kuin leikkiä vaan – Telia TV sovelluksella lasten suosikit kulkevat mukana milloin ja missä vain.

Lapsia viihdyttävät mm. Blaze ja Monsterikoneet, Ryhmä Hau ja Mao Mao sekä monet muut uudet ja vanhat suosikit.

8,90 €/kk tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

Tilaa Lasten paketti

26-lasten-paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa!
Lasten paketti

Näistä ohjelmista tykätään

Katso viikon lasten TV-ohjelmat

Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV sovellus, digiboksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >

lastenkanavat kaiken ikäisille

Lasten paketista löydät monipuoliset lastenkanavat, jotka tarjoavat hauskaa sekä opettavaista viihdykettä kaikille perheen pienimmistä teineihin asti. Kanavien lastenohjelmat ovat pääosin suomeksi puhuttuja tai tekstitettyjä.

Löydät kanavapaketista lastenkanavat kuten Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Nick Jr., Boomerang, Cartoon Network sekä C More Juniori. Kanavilta näet lasten sarjoja sekä uusia ja jo klassikoiksi nousseita piirrettyjä, kuten esimerkiksi Muumilaakson tarinoita.

Tutustu myös muihin kanavapaketteihimmeTV-ohjelmat-sivulta puolestaan näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin viihdetarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet kuntoon? Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan näppärä mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös prepaid-liittymät.